Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 03 31, 13:10)
labai matyta  žiedo forma. Negaliu ant greičio surasti. Gal iš eBay buvai pirkus? radau kažką panašaus
Ar ne Amputo bus?
http://www.ebay.com/...m-/231179190725
Ju ne tik eBay prekiauja

Tikrai ne Ebay, kur nors vietoj biggrin.gif aham, panašus į Amputo, dar pas mane ne pilnai išsiskleidęs.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 31, 12:44)
Tikrai ne Ebay, kur nors vietoj biggrin.gif aham, panašus į Amputo, dar pas mane ne pilnai išsiskleidęs.

Norėčiau tokio. Patinka jo žiedo forma
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 31, 10:42)

ohoho kiek grožio vienu metu wub.gif baltukas labai labai fainutis wub.gif gal čia iš garsiojo taško Kalvarijose g.gif
Atsakyti
Pražydo ....

Gražu kaip Pivašiūnų bažnyčioj per atlaidus wub.gif Gal Black Pearl turi atliekamą? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 03 31, 15:33)
Gražu kaip Pivašiūnų bažnyčioj per atlaidus  wub.gif Gal Black Pearl turi atliekamą?  blush2.gif  blush2.gif

Čia tokio niekas neturi schmoll.gif jau būčiau žinojus ax.gif biggrin.gif
O gražumas pumpuro wub.gif wub.gif

Na visi kiti irgi nuostabūs, ypač RED nymhp
Atsakyti
Rodomės toliau smile.gif
iš raudonųjų serijos biggrin.gif patį galingiausią žiedą įauginęs raudonžiedis thumbup.gif dabar negalima roletų nuleisti, nes virvute apipintas stengiasi išsilaikyti ant palangės biggrin.gif
pas mane augantys raudonieji visi skirtingi, nėra tokiais pačiais žiedais žydinčių, tai žiedo dydis, tai atspalvis skiriasi rolleyes.gif todėl ir džiaugiuosi kiekvienu drinks_cheers.gif

user posted image

turėjo pražysti Herkules g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 31, 13:45)
Norėčiau tokio. Patinka jo žiedo forma

Jei apsivaikuos, būsi pirma. Labai įdomu bus pamatyti pilnai išsiskleidusį.
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 31, 16:12)

ohoho kiek grožio vienu metu wub.gif baltukas labai labai fainutis wub.gif gal čia iš garsiojo taško Kalvarijose g.gif

Nemanau, kad iš Kalvarijos. Perkračiau savo užrašus, panašu, kad bus pirktas gėlių bazėj Aleksote, priešais VMI, ten taškelis irgi neblogas. Pernai buvau pasinešus ant baltų, tai matyt ir užgriebiau šitą, pernai nežydėjo.

QUOTE(Apelsina @ 2014 03 31, 16:33)
Gražu kaip Pivašiūnų bažnyčioj per atlaidus  wub.gif Gal Black Pearl turi atliekamą?  blush2.gif  blush2.gif

-----------------
Oi kaip vaizdžiai wub.gif Ne, atliekamo tikrai neturiu, bijau žadėt, kol nėra vaikiuko, kažkas mačiau pardavimų temoj neperseniausiai pardavinėjo, gal dar yra g.gif nors ko gero ne schmoll.gif

Ačiū visoms už pagyras 4u.gif

Papildyta:
Vera vera, labai gražus raudonukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 31 kovo 2014 - 15:47
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 31, 11:42)

Puiki žydinti kompanija. O jau red nymhp wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 31, 16:40)
Rodomės toliau smile.gif
iš raudonųjų serijos biggrin.gif patį galingiausią žiedą įauginęs raudonžiedis thumbup.gif dabar negalima roletų nuleisti, nes virvute apipintas stengiasi išsilaikyti ant palangės biggrin.gif
pas mane augantys raudonieji visi skirtingi, nėra tokiais pačiais žiedais žydinčių, tai žiedo dydis, tai atspalvis skiriasi rolleyes.gif todėl ir džiaugiuosi kiekvienu  drinks_cheers.gif

Gražuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 31, 16:40)

user posted image

Pas mane nusimato irgi tokis žiedas. Nors pernai buvo skaisčiai ir visiškai ružavas, reiks net foto paieškoti. Tikiuosi tokis kaip tavo nebus, o jeigu bus tai kas jam nutiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 31 kovo 2014 - 17:30
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 31, 17:40)

Man kaip žirafai doh.gif kol daėjo per ilgą kaklą, o tai čia iš Kalvarijos g. toks? Ar iš seniau pirktas?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 31, 18:27)
Man kaip žirafai doh.gif kol daėjo per ilgą kaklą, o tai čia iš Kalvarijos g. toks? Ar iš seniau pirktas?

Iš Kalvarijos g. šių metų naujokėlis smile.gif
Atsakyti
Kokios jus visos ciotkos!!!!! Isgrazeje ant pavasario thumbup.gif thumbup.gif

Rodausi savo palanges mirksiukas.gif

Neon antras zydejimas- 8 ziedai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

Sweet nymph wub.gif
user posted image

user posted image

O cia is Kalvarijos jau kokia 6-oji "Aphrodite" doh.gif Turbut kazkas is Spash'u g.gif
user posted image
Atsakyti