Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

O aš Neon labai norėčiau ir Evergreen priglausčiau, jei tik kam nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 29, 23:00)
Aciu GIZZI5 uz naujus namucius thumbup.gif Pasirodo dar ir i desimtuka patekau  biggrin.gif

Jau kad esi tokia aktyvi temutės dalyvė, kuri net į plepių TOP10 pateko, tai pirmiausia susidedi priekinius dantis ir baigi čia švepluoti ant kiekvieno kampo. Antra, žinok, kad šioje temoje nelabai temėgstamos nei dažytos, nei natūralios blondinės - reikia kažką daryti su tavo avataru. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 30 kovo 2014 - 15:26
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 30, 09:28)
3Catrice, greitai plečiama kolekcija  smile.gif

Na taip ,viena uz kita grazesne niekaip negaliu sustot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 30, 16:26)
žinok, kad šioje temoje nelabai temėgstamos nei dažytos, nei natūralios blondinės - reikia kažką daryti su tavo avataru.  4u.gif

Na, tik jūs trys tokios aštrios esate, kad super avatarus pasidarėte lotuliukas.gif , kitos ne tokios drąsios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 30, 09:28)
Pasirodo ir a6 prie plepučių, o atrodė, kad daugiau čia skaitau, nei plepu  lotuliukas.gif

Nesistebiu, kad dešimtuke. Stebina, kad tik 5-ta vieta - tiek metų ištylėjus RS forume, norisi pliurpt ir pliurpt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 03 30, 17:31)
Nesistebiu, kad dešimtuke. Stebina, kad tik 5-ta vieta - tiek metų ištylėjus RS forume, norisi pliurpt ir pliurpt.  thumbup.gif

Stepute, RSF senai neberašome ir nebeskaitome schmoll.gif O čia aš naujokė, įdomu čia, veiksmas vyksta, kaip gerais RSF laikais ax.gif Tik aš visą laiką buvau prieš SM, nes jokia aš ne SM schmoll.gif , bet kaip liaudis sako...nespjauk į šulinį blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 30, 18:29)
Na, tik jūs trys tokios aštrios esate, kad super avatarus pasidarėte  lotuliukas.gif ,  kitos ne tokios drąsios  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na taip, mums drąsioms triniti.gif tai kas?
------------------------------------------
Pempe, nepatikėsi ką radau bigsmile.gif gal tu kokią lydeką pagavus neseniai, kuri norus pildo? Kol ruošiausi pafotkint bevardį, gi žiū kamputį skleidžiasi dar vienas,
Atsakyti
Dėl Neon parašiusioms amarilių mylėtojoms - greičiausiai jį pasiūlysiu vasarą, per šitą temą, kai apgis po įsigijimo aplaupytas svogūnas ir bus matyt, kas iš jo gavosi.
Pasilieku besikreipusių zinutes, pazadu pirmenybę parašiusioms. smile.gif Atsiprašau, kad neatsakau kiekvienai jūsų asmeniškai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, pasirodau ir aš smile.gif labai žiedas sunkus, svogūnas vos išlaiko. Šiandien prasiskleidė wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 30, 16:48)
lotuliukas.gif na taip, mums drąsioms  triniti.gif tai kas?
------------------------------------------
Pempe, nepatikėsi ką radau bigsmile.gif gal tu kokią lydeką pagavus neseniai, kuri norus pildo? Kol ruošiausi pafotkint bevardį, gi žiū kamputį skleidžiasi dar vienas,

Kas kur kada bigsmile.gif ??????????

Ir ačiū už nuostabią temutę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir kokia mano japoniukei garbė patekti į pirmą puslapį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2014 03 30, 21:00)
Sveikutės, pasirodau ir aš smile.gif  labai žiedas sunkus, svogūnas vos išlaiko. Šiandien prasiskleidė wub.gif

Mimmi, tai Apple Blossom ir jis turi kvepėti, ypač kai žiedą apšviečia saulė. Pas mane šiuo momentu jis taip pat pradeda skleistis.
Atsakyti
Mano Mini Red. Gražus smulkiais žiedais ir labai ilgai žydintis smile.gif
user posted image

Ir naujokas mano namuose - Black Pearl.
user posted image

user posted image
Atsakyti