Pavadinimai buvo du. Vieni meileniai Tropical Orange, kiti Sweet Pink. Bet tie pavadinimai tikrai tik nusakyti spalvai . Matomai tiek susimaišę svogūnai, kad imta ir apsidrausta tik tokias abstrakčiais pavadinimais.
Oi, negaliu. Einu miegoti. Ai, tiek to - visai išeinu iš šitos temutės.
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 21:44)
Ir dar. Tokio giganto dar neturėjau niekada Iš lenkų ką tik atsisiųsta Rilona 600gr.
Gavau ir aš tokį tik kad žiedas nulaužtas Kažkaip lenkai tikriausiai prastokai supakavo nes visų augaliukų stiebai aplaužyti.
QUOTE(kypshas @ 2014 04 03, 22:16)
Gavau ir aš tokį tik kad žiedas nulaužtas Kažkaip lenkai tikriausiai prastokai supakavo nes visų augaliukų stiebai aplaužyti.
Iš tokių didelių svogūnų turėtų būti ne vienas, ir ne du žiedstiebiai tik reikės ilgiau palaukti pasirodymo
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 03, 15:40)
nuostabūs žiedau
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 20:44)
Rodau ir aš savo žiedus. Pirkta iš Ermitažo, kaip Tropical Orange (tokiu pavadinimu meilenio iš vis nėra), pražydo Mambo (jei neklystu?)
gražu
Tropical Orange šiais metais pirkau du, abiejų etiketės visiškai skirtingos, vienoje parodytas oranžinis vientisos spalvos, kitoje margas jei nepamiršiu - nufotografuosiu
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 22:03)
Ačiū, Dalele
QUOTE(Steputė @ 2014 04 02, 22:58)
O BET TAČIAU reikia katino svogūno 3-jų nuotraukų: iš viršaus, iš šono ir būtinai iš apačios. Geros kokybės.
Stepute, nagi pasitariam aš tą katiną persodinau prieš kokį mėnesiuką, nuvaliau, išdezinfekavau, pamirkiau augimo aktyvatoriui, ar dabar būtų protinga vėl jį lupt lauk. Gal šiek tiek dar reikėtų luktert, o jei jau leidžia kokią šaknelę, aišku, viltis durnių motina, bet.. negali žinot. Jei pasakysi, kad vistik neverta laukt, tada imsiu lauk ir fotografuosiu. Ir ačiū, kad rūpiniesi
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 03, 11:44)
Nu gal ir blossom peacock (iš Kalvarijos g.)
Gražus visada žiūrėdama į Blossom Peacock įsivaizduoju vandens leliją
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 22:44)
Gražuoliai tavo žiedai, o ir nuotraukos vertos pagyros.
ohohho koks dičkis
QUOTE(Steputė @ 2014 04 04, 00:01)
Ai, tiek to - visai išeinu iš šitos temutės.
Neik kur rasi geriau
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 04, 10:46)
Stepute, nagi pasitariam aš tą katiną persodinau prieš kokį mėnesiuką, nuvaliau, išdezinfekavau, pamirkiau augimo aktyvatoriui, ar dabar būtų protinga vėl jį lupt lauk. Gal šiek tiek dar reikėtų luktert, o jei jau leidžia kokią šaknelę, aišku, viltis durnių motina, bet.. negali žinot. Jei pasakysi, kad vistik neverta laukt, tada imsiu lauk ir fotografuosiu. Ir ačiū, kad rūpiniesi
gal ji tikro katino cibulius turėjo galvoje
Jau negali suprasti, kur juodas humoras, o kur rimtai
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 04, 12:43)
gal ji tikro katino cibulius turėjo galvoje
Tarp eilučių, Lutpėdėle, reikia žinutes skaityt o ką juodas jumoras tai ne rimtai?
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 04, 11:52)
Tarp eilučių, Lutpėdėle, reikia žinutes skaityt o ką juodas jumoras tai ne rimtai?
Na kaip kada gal ir rimtai
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 21:52)
Pavadinimai buvo du. Vieni meileniai Tropical Orange, kiti Sweet Pink. Bet tie pavadinimai tikrai tik nusakyti spalvai . Matomai tiek susimaišę svogūnai, kad imta ir apsidrausta tik tokias abstrakčiais pavadinimais.
Štai mano abu Ermitažiniai
Tropical Orange,Sweet Pink
Ir Royal Red
Gražuoliai
Tik paskutinį aš jau būčiau išlupus iš vazono ir iškėlus ant žemės viršaus
Tik paskutinį aš jau būčiau išlupus iš vazono ir iškėlus ant žemės viršaus
na, spėjam pavadinimą.
man panašus į Fairy Tale arba Baby star
pirmasis iš Sodų g.
man panašus į Fairy Tale arba Baby star
pirmasis iš Sodų g.