Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Pavadinimai buvo du. Vieni meileniai Tropical Orange, kiti Sweet Pink. Bet tie pavadinimai tikrai tik nusakyti spalvai smile.gif . Matomai tiek susimaišę svogūnai, kad imta ir apsidrausta tik tokias abstrakčiais pavadinimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 03 balandžio 2014 - 21:52
Oi, negaliu. lotuliukas.gif Einu miegoti. Ai, tiek to - visai išeinu iš šitos temutės. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 21:44)

Ir dar. Tokio giganto dar neturėjau niekada  lotuliukas.gif Iš lenkų ką tik atsisiųsta Rilona  thumbup.gif  600gr.

Gavau ir aš tokį tik kad žiedas nulaužtas sad.gif Kažkaip lenkai tikriausiai prastokai supakavo nes visų augaliukų stiebai aplaužyti.
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 04 03, 22:16)
Gavau ir aš tokį tik kad žiedas nulaužtas  sad.gif Kažkaip lenkai tikriausiai prastokai supakavo nes visų augaliukų stiebai aplaužyti.

Iš tokių didelių svogūnų turėtų būti ne vienas, ir ne du žiedstiebiai mirksiukas.gif tik reikės ilgiau palaukti pasirodymo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 03, 15:40)

nuostabūs žiedau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 20:44)
Rodau ir aš savo žiedus. Pirkta iš Ermitažo, kaip Tropical Orange (tokiu pavadinimu meilenio iš vis nėra), pražydo Mambo (jei neklystu?)

gražu wub.gif

Tropical Orange šiais metais pirkau du, abiejų etiketės visiškai skirtingos, vienoje parodytas oranžinis vientisos spalvos, kitoje margas smile.gif jei nepamiršiu - nufotografuosiu
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 22:03)
Tikrai ne paslaptis  smile.gif  Dabar dar užsakymas organizuojamas čia:My Webpage
O lenkų puslapis My Webpage

Ačiū, Dalele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 04 02, 22:58)
O BET TAČIAU reikia katino svogūno 3-jų nuotraukų: iš viršaus, iš šono ir būtinai iš apačios. Geros kokybės.  mirksiukas.gif

Stepute, nagi pasitariam g.gif aš tą katiną persodinau prieš kokį mėnesiuką, nuvaliau, išdezinfekavau, pamirkiau augimo aktyvatoriui, ar dabar būtų protinga vėl jį lupt lauk. Gal šiek tiek dar reikėtų luktert, o jei jau leidžia kokią šaknelę, aišku, viltis durnių motina, bet.. negali žinot. Jei pasakysi, kad vistik neverta laukt, tada imsiu lauk ir fotografuosiu. Ir ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif

QUOTE(CherryLips @ 2014 04 03, 11:44)
Nu gal ir blossom peacock (iš Kalvarijos g.)

Gražus wub.gif visada žiūrėdama į Blossom Peacock įsivaizduoju vandens leliją wub.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 22:44)
Rodau ir aš savo žiedus.
Ir dar. Tokio giganto dar neturėjau niekada 

Gražuoliai tavo žiedai, o ir nuotraukos vertos pagyros.
ohohho bigsmile.gif koks dičkis thumbup.gif
QUOTE(Steputė @ 2014 04 04, 00:01)
Ai, tiek to - visai išeinu iš šitos temutės.  mega_shok.gif

Neik mirksiukas.gif kur rasi geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 04, 10:46)
Stepute, nagi pasitariam g.gif aš tą katiną persodinau prieš kokį mėnesiuką, nuvaliau, išdezinfekavau, pamirkiau augimo aktyvatoriui, ar dabar būtų protinga vėl jį lupt lauk. Gal šiek tiek dar reikėtų luktert, o jei jau leidžia kokią šaknelę, aišku, viltis durnių motina, bet.. negali žinot. Jei pasakysi, kad vistik neverta laukt, tada imsiu lauk ir fotografuosiu. Ir ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif

gal ji tikro katino cibulius turėjo galvoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau negali suprasti, kur juodas humoras, o kur rimtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 04, 12:43)
gal ji tikro katino cibulius turėjo galvoje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau negali suprasti, kur juodas humoras, o kur rimtai  g.gif

Tarp eilučių, Lutpėdėle, reikia žinutes skaityt biggrin.gif o ką juodas jumoras tai ne rimtai?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 04, 11:52)
Tarp eilučių, Lutpėdėle, reikia žinutes skaityt biggrin.gif o ką juodas jumoras tai ne rimtai?

Na kaip kada gal ir rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 03, 21:52)
Pavadinimai buvo du. Vieni meileniai Tropical Orange, kiti Sweet Pink. Bet tie pavadinimai tikrai tik nusakyti spalvai  smile.gif . Matomai tiek susimaišę svogūnai, kad imta ir apsidrausta tik tokias abstrakčiais pavadinimais.

Štai mano abu Ermitažiniai smile.gif
Tropical Orange,Sweet Pink
user posted imageuser posted image
Ir Royal Red
user posted image
Atsakyti
Gražuoliai wub.gif wub.gif
Tik paskutinį aš jau būčiau išlupus iš vazono ir iškėlus ant žemės viršaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurkytes: 04 balandžio 2014 - 19:42
na, spėjam pavadinimą.

man panašus į Fairy Tale arba Baby star
pirmasis iš Sodų g.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 04 balandžio 2014 - 20:55