Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Tai vienas iš dviejų atitinka yahoo.gif Ir nerealiai gražus wub.gif Vis einu ratais žiūrėti lotuliukas.gif
Nors šiaip tai jokio skirtumo kaip ir, nes kai mažai rūšių turiu, tai bet koks neturimas labai džiugina wub.gif

Kitas iš Kalvarijos turėtų būti Lemon Lime. Netrukus jau irgi žydės - pumpuras pratrukęs jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 02, 20:44)
Buvo du žydėjimai. Abu kartus žydėjo vienodai, nekvepėjo, o vidurys sakyčiau tamsesnis nei skaisčiai raudona. Svogūnas toks vidutinis, o lukštas net nežinau, parudavęs kaip ir kitų  4u.gif . Kaip supratau, reikia palaukt kitų žydėjimų, stebint ar rasis vidiniai lapai. Ačiū už pagalbą, lauksiu kitų žiedų ir tada bandysiu spręsti 4u.gif

Ką jau čia beišlauksi? Baltas palanginis - aišku kaip diena. hihihi.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Na merginos tai koki jų pavdinimai??

Pirma tai Pink arba Sweet Nymph, o antroji ?? buvo tiesiog parašyta Hipperstrum g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 03, 16:40)

Na merginos tai koki jų pavdinimai??

Pirma tai Pink arba Sweet Nymph, o antroji ?? buvo tiesiog parašyta Hipperstrum  g.gif

Tikrai ne Sweet, o Pink Nymph. Antroji panaši į Verą arba į Susan. (nelabai supratau, kokia jos tikroji spalva)
Tai kiek dabar tų Pink Nymph(ų) turėsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 03 balandžio 2014 - 15:58
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 03, 16:44)
Tikrai ne Sweet, o Pink Nymph. Antroji panaši į Verą arba į Susan. (nelabai supratau, kokia jos tikroji spalva)
Tai kiek dabar tų Pink Nymph(ų) turėsi?

Čia ta pati vis mirksiukas.gif tada bus Pink Nymph. Kolkas nežinau nei vienas svogūnas dar nepražydo - kai pražys žinosim ką turim ax.gif

O antroji yra švelniai ružava, kaip tinklapis šitas. Visa kita neiškreipta g.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 04 03, 11:36)

Kitas iš Kalvarijos turėtų būti Lemon Lime. Netrukus jau irgi žydės - pumpuras pratrukęs jau  thumbup.gif

Vat aš irgi laukiu Kalvarijų Lemon Lime, nusipirkau ir galvoju, kad realiai tai bus baltas, man toks įtarimas, kad ta švelni žalia spalvytė daugelyje foto paryškinta... kas realiai turite Lemon Lime, kaip jo spalva pas jus? Nes man dingojasi, kad jis bus greičiau panašu į palanginuką baltą, kaip kad sako Steputė... Plius labai kūdi pumpurai...
Atsakyti
Merginos o Beneficos lapai ir žiedkotis violetiniai ? g.gif man jau patys lapai superiniai - kaip kanų tamsialapių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 04 03, 17:03)
Vat aš irgi laukiu Kalvarijų Lemon Lime, nusipirkau ir galvoju, kad realiai tai bus baltas, man toks įtarimas, kad ta švelni žalia spalvytė daugelyje foto paryškinta... kas realiai turite Lemon Lime, kaip jo spalva pas jus? Nes man dingojasi, kad jis bus greičiau panašu į palanginuką baltą, kaip kad sako Steputė... Plius labai kūdi pumpurai...

aha, kūdi pumpurai g.gif na bus matyti ax.gif
Atsakyti
Lemon Lime nėra iš tų didžiažiedžių. Žiedai apie 11-cm, o spalva blankiai gelsvai- žalsva, nebent labiau saulėje prasiskleistų, tada gal būtų ryškesnės spalvos
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 04 03, 10:57)
Ką jau čia beišlauksi? Baltas palanginis - aišku kaip diena. hihihi.gif

Mano visi palanginiai mirksiukas.gif Nei šiltnamių, nei oranžerijų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 03, 17:37)
Mano visi palanginiai  mirksiukas.gif Nei šiltnamių, nei oranžerijų neturiu.

Palanginis ne todėl kad ant palangės, todėl kad beveislinis. Paaiškinau kaip blondinė blondinei (ne dėl plaukų spalvos). irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 04 03, 17:03)
kad ta švelni žalia spalvytė daugelyje foto paryškinta...

Ne, neparyškinta. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(3Catrice @ 2014 04 01, 19:54)
O kas liečia ševeliūrą,"perdažysiu"  i tamsesne artimiausiu laiku  smile.gif

Persidažei. nail.gif Bet tai už dienos kitos ir vėl baltos šaknys pasirodys. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 04 03, 19:45)
Palanginis ne todėl kad ant palangės, todėl kad beveislinis. Paaiškinau kaip blondinė blondinei (ne dėl plaukų spalvos).  irnesakyk.gif

Manai nesupratau bigsmile.gif ? Tai aš atrašiau kaip blondinė blondinei (ne dėl plaukų spalvos)doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 03 balandžio 2014 - 20:18