QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 18:01)
na visų gražuoliai
bet mano gražiausi
tai jau tikrai, net nėr ką lygint
QUOTE(vera.vera @ 2014 04 01, 18:02)
Gražuolis Clown, vienas mano mylimiausių
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 01, 21:37)
o man atrodo, kad mano is sodu gatves ale exotic "peackok" bus toks pats, dryzuotas. Bent jau kol kas taip atrodo. Tai manau, kad ir mano pirktos dvi grand divos, bus ne jos
apmaudu
O sakykite tas dryzuotas negali buti fairy tale? Nes kai kuriuose nuotraukose, lygiai toks pat.
Na, ką padarysi, ne visada pasiseka. Dėl Divų tikrai gaila.
QUOTE(Avonuke @ 2014 04 01, 21:46)
O gal kas galetumet pagelbet ir pasakyt sio grazuolio pavadinima?
Senokai SM pirkau , net nebepamenu ir is ko
Gražuolis
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 01, 21:49)
Ar gali būti snowcrest? Pirkta buvo kaip jewel, bet matau neatitinka
Man atrodo Jewel
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 23:09)
Dabar klausimas patyrusioms svogūnų chirūrgėm. Svogūnas kietas kolkas, bet pradėjęs gesti vidurinis lakštas svogūno, na gal koks trečias nuo išorės. Ar jeigu aš jį pastatysiu ant tiesiginės saulės ir prie radiatoriaus yra tikimybė kad jis nustos pūti ir sudžius. Turiu aš amarilių su sudžiūvusiais viduriniais lapais.
Kažkaip nekyla ranka pjaustyt kolkas, gal luktert juolab kad svogūnas kiekutukas
įtikinėju save, bet spėju verdiktas bus pjaustyt
Aš pjaustyčiau, man kažkaip tikriau atrodo, pašalinai ir džiovink ant saulutės kiek nori, o nepjaustytas, tai kas duos garantiją, kad negilės tas puvėkas?
QUOTE(Daisoja @ 2014 04 02, 09:55)
Ar pirmas žydėjimas? Ar kvepia? ,,Gerklė" skaisčiai raudona, ar sukrešėjusio kraujo spalvos? Nuotraukoje atrodo tamsoka. Gal per kitą žydėjimą rasis vidiniai vainiklapiai. Kiek žinau, 'Jewel' turi kvepėti, o 'Snowcrest' ne. Pastarojo svogūno nesu mačius, o 'Jewel' turėtų būti nelabai didelis auksiniu lukštu.
Man irgi panašu į mutavusį Jewel, rusaičių forume apie Jewel tokius šposus pilna prirašyta.