Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 04 01, 22:30)
Saulutė tikrai gerai, ypač  kai puvinys tik prasideda iš išorės. Dar vienas būdas palaistyti Previcur. Jis apsaugo nuo puvinio.
My Webpage

va, va būtent iš išorės. Nedaskaičiau iki galo ziurkytės teksto blush2.gif
Atsakyti
Va mano vyras sake FOLICUR geresnis lotuliukas.gif ale turiu agronomą namie doh.gif , bet kad pasiklaust pas jį visai galvon nešauna blush2.gif

Psio eisiu nupilti nuo buteliuko kai tik nusipirks jo.

O dabar visus sukišau į vazonus (svogūnas virš žemės) ir tupi ant pietų palangės, tikėkimės saulė kepins išsijuosus cool.gif

Ačiū merginos už patarimus
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 01, 21:33)
Na dabar kaip loterijoje  lotuliukas.gif  Tikrai įdomu kas pas ką pražys  ax.gif Jaučiu po kelių savaičių bus nemaži mainai  lotuliukas.gif

aš skaitydama tą patį pagalvojau, iš Kalvarijų turiu du leidžia žiedstiebius ir iš Sodu gatvės du. Bet kur Chico pirkti tai ir auga tokie plonyčiai ir žiedkočiai ir pumpurai, panačiai kaip kad Evergreen tai bent tikiuosi cybisteriukų ax.gif , kaip sako tikėkis tikėkis...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 21:09)
pradėjęs gesti vidurinis lakštas svogūno, na gal koks trečias nuo išorės. Ar jeigu aš jį pastatysiu ant tiesiginės saulės ir prie radiatoriaus yra tikimybė kad jis nustos pūti ir sudžius. ...

Nesu ilgalaikė augintoja, bet iš patirties smile.gif
Šiemet pirktas evergryn pražydėjo gražiai, kitas žiedas pradėjo pūti viduje dar net neišlindęs dorai. Na ką padariau, tai kiek galėjau apipjausčiau, apipurškiau turėtais purškalais, pirktais iš anksčiau, ir palikau nelaistydama stovėti ant palangės kur saulutė kasdien šviečia biggrin.gif . Dabar jau sėkmingai leidžia lapukus, atrodo, nepūna, beje, auga iš vieno svogūno du viename biggrin.gif .
Sėkmės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 02 balandžio 2014 - 07:32
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 01, 19:49)
Ar gali būti snowcrest? Pirkta buvo kaip jewel, bet matau neatitinka g.gif
user posted image

Ar pirmas žydėjimas? Ar kvepia? ,,Gerklė" skaisčiai raudona, ar sukrešėjusio kraujo spalvos? Nuotraukoje atrodo tamsoka. Gal per kitą žydėjimą rasis vidiniai vainiklapiai. Kiek žinau, 'Jewel' turi kvepėti, o 'Snowcrest' ne. Pastarojo svogūno nesu mačius, o 'Jewel' turėtų būti nelabai didelis auksiniu lukštu.
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 18:01)
na visų gražuoliai  thumbup.gif  bet mano gražiausi  ax.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai, net nėr ką lygint biggrin.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 04 01, 18:02)

Gražuolis Clown, vienas mano mylimiausių wub.gif

QUOTE(jole_juli @ 2014 04 01, 21:37)
o man atrodo, kad mano is sodu gatves ale exotic "peackok" bus toks pats, dryzuotas. Bent jau kol kas taip atrodo. Tai manau, kad ir mano pirktos dvi grand divos, bus ne jos verysad.gif  apmaudu

O sakykite tas dryzuotas negali buti fairy tale? Nes kai kuriuose nuotraukose, lygiai toks pat. g.gif

Na, ką padarysi, ne visada pasiseka. Dėl Divų tikrai gaila.

QUOTE(Avonuke @ 2014 04 01, 21:46)
O gal kas galetumet pagelbet ir pasakyt sio grazuolio pavadinima?  ax.gif  Senokai SM pirkau , net nebepamenu ir is ko  ax.gif

Gražuolis wub.gif

QUOTE(ramune78 @ 2014 04 01, 21:49)
Ar gali būti snowcrest? Pirkta buvo kaip jewel, bet matau neatitinka g.gif

Man atrodo Jewel 4u.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 23:09)
Dabar klausimas patyrusioms svogūnų chirūrgėm. Svogūnas kietas kolkas, bet pradėjęs gesti vidurinis lakštas svogūno, na gal koks trečias nuo išorės. Ar jeigu aš jį pastatysiu ant tiesiginės saulės ir prie radiatoriaus yra tikimybė kad jis nustos pūti ir sudžius. Turiu aš amarilių su sudžiūvusiais viduriniais lapais.
Kažkaip nekyla ranka pjaustyt kolkas, gal luktert juolab kad svogūnas kiekutukas  g.gif  g.gif  verysad.gif

įtikinėju save, bet spėju verdiktas bus pjaustyt  doh.gif

Aš pjaustyčiau, man kažkaip tikriau atrodo, pašalinai ir džiovink ant saulutės kiek nori, o nepjaustytas, tai kas duos garantiją, kad negilės tas puvėkas?

QUOTE(Daisoja @ 2014 04 02, 09:55)
Ar pirmas žydėjimas? Ar kvepia? ,,Gerklė" skaisčiai raudona, ar sukrešėjusio kraujo spalvos? Nuotraukoje atrodo tamsoka. Gal per kitą žydėjimą rasis vidiniai vainiklapiai. Kiek žinau, 'Jewel' turi kvepėti, o 'Snowcrest' ne. Pastarojo svogūno nesu mačius, o 'Jewel' turėtų būti nelabai didelis auksiniu lukštu.

Man irgi panašu į mutavusį Jewel, rusaičių forume apie Jewel tokius šposus pilna prirašyta.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 02, 09:27)

Pasiciekavinsiu biggrin.gif
Kaip tavo katinas "ms. Garfieldas" gyvena? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 balandžio 2014 - 09:07
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 02, 11:05)
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 02, 09:27)

Su Steputės pagalba user posted image, o jei rimtai tai nei pirmyn, nei atgal.
Ko gero pirksim naujus, ane mirksiukas.gif
O dar ir aš pasiciekavysiu, ką Royalis, ar atsiuntė tau naujus?
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2014 04 02, 10:34]
[/quote]
Su Steputės pagalba user posted image, o jei rimtai tai nei pirmyn, nei atgal.
Ko gero pirksim naujus, ane mirksiukas.gif
O dar ir aš pasiciekavysiu, ką Royalis, ar atsiuntė tau naujus?
[/quote]
atsiuntė, tik vienas vėl su puviniu, bet šį kartą nedidelis. Jau išleido 2 žiedstiebius
Atsakyti
Labas,

as dabar su istorijos pratesimu. Ta kaimyne apsigalvojo ir atejo su prasymu pas mane. Istraukeme ta svoguna is to liuno, o jau saknuuuuuu didziulis gumulas, did4esnis uz pati svoguna. Viename sone po supuvusiais isoriniais lukstais minkstoka vieta, bet nepajuodus tik raudonu taskeliu yra. Paemiau us svoguno ir nusilupo pora skilteliu, bet su paraudimu liko, bijojau toliau operuot. Tai nezinau ka daryt, ar pamerkt i kalio permanganata pusei paros ir apdziovinus sodint? Bet i ka. Drebina ji kinkas del to svoguno, po penkis kart atlekia per diena o as , atvirai pasakius , bijau ka netaip padaryt. Jis katik nuzydejes tai reiketu maitint, laistyt, bet kad nupude lapus ir nauju nenusimato. Tai nebezinau ka toliau daryt, kadangi tokia galybe saknu, jos sudzius jei nepasodinsim. Bet nera pirkt tokios zemes, tinkancios, as jau dairiaus, kai pirkau savo pomidorams. Patarkit, sumaniosios augintojos, ka man daryt dabar.
Labai dekoju is anksto. Foto ikelt negaliu, nes nepritaikytas kompas.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 04 02, 17:22)
Labas,

Blogai be foto.
Ar tas paraudimas sausas ar glitus, panašus į puvinį? Šiaip, tai reikėtų nuvalyti iki sveikos vietos. Toliau visas gydymas pademonstruotas 1 psl informacijoje. Dėl šaknų nesibaimink. Nieko joms neatsitiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 02 balandžio 2014 - 17:07
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 02, 18:06)
Blogai be foto.
Ar tas paraudimas sausas ar glitus, panašus į puvinį? Šiaip, tai reikėtų nuvalyti iki sveikos vietos. Toliau visas gydymas pademonstruotas 1  psl informacijoje. Dėl šaknų nesibaimink. Nieko joms neatsitiks.

Aciu 4u.gif
Pirma puslapi tai pries tai perskaiciau, bet nevisa informacija kaip ir gavau, todel ir klausiau.
Tas paraudimas, tai tokios demeles kaip strazdanos dydzio, tai ta skiltele reikia ispjaut ar ne, tik vienoje vietoje yra, ne apie visa svoguna. Ten dar yra biski siek tiek minksta, bet spalva nepakitusi, ar ir ta ispjaut?
Atsakyti