Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Angelina11 @ 2015 11 12, 14:42)
Tai gal reik imt spalio menesiu dviems savaitei uz 1000eur su skrydziu, kaip manai Drakosa1?

Kaina nebloga, tik čia jau kas ką mėgsta, ar gulėt prie jūros, ar keliaut. Aš daugiau mėgstu keliaut, bet tiek laiko neturėčiau ten ką veikt. Visom lankytinom vietom pilnai savaitės užtenka ir dar laiko patinginiaut lieka.
Atsakyti
As keliaut nemegstu, man patinka guleti prie juros, daug valgyti ivairaus maisto, sedeti bare, kartais iseiti pasizvalgyti uz viesbucio po miestuka.

P.S. norejau pasakyti uz 1000 eur dviems asmenims, vienai savaitei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelina11: 13 lapkričio 2015 - 08:44
QUOTE(Angelina11 @ 2015 11 13, 09:42)
As keliaut nemegstu, man patinka guleti prie juros, daug valgyti ivairaus maisto, sedeti bare, kartais iseiti pasizvalgyti uz viesbucio po miestuka.

P.S. norejau pasakyti uz 1000 eur dviems asmenims, vienai savaitei smile.gif

Tai jus skatykit, nagrinekit tripadvisor , bookinge... atsiliepimus apie viesbuti, nes jusu kelioneje jis svarbiausias, jei jis bus blogas, blogai valys kambarius, neivairus maistas, tai ir kelione visa bus nenusisekus, nes nieko apart viesbucio ir nematysit kaip suprantu. Spalio men pasidomekit, kad baseinai butu sildomi.
Atsakyti
atsiliepimai labai geri, bet kazkaip patikimiau atrodo išgirst lietuvaičių atsiliepimus ir paklausimėt smulkiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angelina11: 13 lapkričio 2015 - 12:29
Buvau siemet Rode spalio 9-16 dienomis, oras super, karsta, giedra, vanduo siltas juroj, baseinu irgi nereikia sildomu, pats tas , vaiko negaledavau istraukt nei is juros nei is baseino thumbup.gif Vakarais irgi silta, nereikejo atsiveztu megztuku. Zodziu tikrai nebijokit spalio men skrist I Roda thumbup.gif

Buvom Mitsis Rodos Maris smile.gif
Atsakyti
sveiki,kaip man esukrete ivykiai Prancuzijoje...tikiuos po pusmecio nebus baisu vykti i kelione,kaip tokie neramumai ..
Atsakyti
QUOTE(Angelina11 @ 2015 11 13, 13:29)
atsiliepimai labai geri, bet kazkaip patikimiau atrodo išgirst lietuvaičių atsiliepimus ir paklausimėt smulkiau smile.gif

Šiame viešbutyje kambarinės tvarkė kasdien, netgi vakarais ateidavo paklaust ar nereikia pakeist baseino rankšluosčių (mūsų numeris buvo su išėjimu į baseiną ir superior servisu, todėl baseino rankšluosčiai buvo numeryje). Baseinu vanduo švarus, jokio chlorkės kvapo, šildyt poreikio nebuvo, nes dienos metu tikrai nešalta, gal vakare maudytis šiek tiek vėsoka dėl vėjuoto oro. Paplūdimyje vietų visada užtekdavo, paplūdymio bare pakankamai galima užkandžiauti, yra karštų patiekalų,vandens, gaiviųjų gėrimų aparatai, alokohiliniai kokteiliai. Baruose aptarnavimas puikus, gražųs ir skanūs spalvingi kokteiliai, yra bealkoholių kokteilių. Restoranuose maistas puikus, itin skaniai paruošiamos jūros gėrybės. Apsilankymo metu siūlomi 3 apsilankymai a la carte restoranuose, bet ten nieko ypatingo, nes tik pradžioje atneša prie staliuko vyno, o karštus patiekalus ir užkandžius reikia eiti dėtis patiems, patiekalai tie patys kaip ir bendrame restorane, tik pastarajame ddesnis pasirinkimas. Vienintelis privalumas, kad graikiškame a la carte grojo gyva muzika. Animacijos nesulaukdavome, nes sūnus eidavo anksti miegot, todėl papasakot nėra ką.
Atsakyti
Ar niekas neplanuoja keliauti į RODO salą? Mes kitais metais ketiname vykti, bet bijau pati organizuoti o per agentūra brangoka. Gal kas jau planuojate ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2015 11 26, 22:40)
Ar niekas neplanuoja keliauti į RODO salą? Mes kitais metais ketiname vykti, bet bijau pati organizuoti o per agentūra brangoka. Gal kas jau planuojate ? g.gif

Pasiskaitykite btemute,manau nemazai pasakojimu ir oatarimu rasite kaip zmones patys keliones planavosi. O jei visgi planavotis patys bijote,rinkites agentura. Sekmes apsisprendziant:)
Atsakyti
Mes keliausim kitiemet i Rodą, vaziuosim per agentura, dviem zmonem 1000eur savaitei 5* viešbutyje su visai pavežimais, bagažais, AI ir t.t. Ne ką pigiau gaynasi planuojant voską pačiai, bent jau man nepavyko.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti