Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(enura @ 2014 03 30, 18:11)
Man tai viskas tinka, bet vat sijono tai didesnio noretusi  rolleyes.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 03 30, 14:20)

I kasmyriniu suknyciu tema uzklausiu, kaip jas deveti, kad neiisisedetu uzpakalis g.gif
Turiu kasmyrine suknele (tiesa, ne j.crew), bet pasedejus su ja, gale atrodo nekaip....galvoju, gal reiktu vilktis koki pasijoni, ar tai pagelbetu g.gif

Ramka, o kodel parduodi sia grazuole linine maikyte g.gif https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj_ZCyv

Man ja vakar is trecio karto pagavo, per velai pamaciau, kad parduodi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 30 kovo 2014 - 17:33
QUOTE(cap carap @ 2014 03 30, 17:34)
Išsiverčiau spintas, žiūriu ką čia prie ko derint  biggrin.gif  gavau kriaušinius marškinukus, tai ieškau spendimų (tik avalynės neišsipakavau dar, tai stvėriau tai, kas po baliuko po ranka pasitaikė (hihihi.gif)

pirmas derinukas puikiai suderintas drinks_cheers.gif antra foto švarkelis sunkina vaizda nereikia čia velykoms biggrin.gif

dideja, o aš jau maniau, kad tau čia tinka tas vėrinys smile.gif tongue.gif man toks vaizdas tos foto susidarė, ką turi tą dedi ant kaklo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 30, 17:32)
Ramka, o kodel parduodi sia grazuole linine maikyte  g.gif  https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj_ZCyv

Man ja vakar is trecio karto pagavo, per velai pamaciau, kad parduodi ax.gif

Man ji didoka pasirode unsure.gif Zvalgysiuos i XXS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 03 30, 20:01)
Man ji didoka pasirode unsure.gif Zvalgysiuos i XXS ax.gif

As sau irgi XS uzsisakiau g.gif
inga_ rodesi su XS, man atrodo tinkamas dydis buvo g.gif ax.gif
Na, bet tikriausiai Tu norejai labiau aptemptos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 30, 17:11)
Man tai viskas tinka, bet vat sijono tai didesnio noretusi  rolleyes.gif  4u.gif

Man visai nesinori, man norisi tuos penkis su puse kilo nusirident, kad būtų taip kaip tik nusipirkus sijoną tongue.gif jau savo garderobo nenorėčiau dideliais dydžiais apkraut biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(inga_ @ 2014 03 30, 18:05)
pirmas derinukas puikiai suderintas  drinks_cheers.gif  antra foto švarkelis sunkina vaizda nereikia čia velykoms biggrin.gif
[<...>

Pilkasis penktadieniui darbe, gal...

Šiaip mėginau su "kriaušiniu" megztuku derint, bet "pasislėpė" marškiniai visiškai, o ir spalva megztuko tamsoka gaunasi cool.gif

Geltonasis variantas man patiko, juolab, kad dėl geltonos pamišus (lengvai) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 30 kovo 2014 - 19:16
QUOTE(Dideja @ 2014 03 30, 19:04)
As sau irgi XS uzsisakiau g.gif
inga_ rodesi su XS, man atrodo tinkamas dydis buvo   g.gif ax.gif
Na, bet tikriausiai Tu norejai labiau aptemptos  smile.gif

Nemaciau ingos unsure.gif
Aptemptos nenoriu, bet XS manes netenkino, laisvoka visur, o jei dar patys, tai isvis nekas bus unsure.gif

Cap carap, skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 30 kovo 2014 - 19:19
Mergaites, gal galetumete padeti. Idomu kaip sis megztukas is mergaiciu skyriaus. Neatrodysiu juokingai ? g.gif Ir jei deviu XS-S. Ar tiks 14 dydis? Ar geriau nerizikuoti ax.gif

Megztukas
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 03 30, 19:20)
Mergaites, gal galetumete padeti. Idomu kaip sis megztukas is mergaiciu skyriaus. Neatrodysiu juokingai ? g.gif  Ir jei deviu XS-S. Ar tiks 14 dydis? Ar geriau nerizikuoti ax.gif

Megztukas

daug priklauso nuo ūgio
aš dėviu S, bet į mergaitiškus niekaip netelpu, nes viskas labai striuka
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 03 30, 19:17)
Nemaciau ingos unsure.gif
Aptemptos nenoriu, bet XS manes netenkino, laisvoka visur, o jei dar patys, tai isvis nekas bus  unsure.gif

Cap carap, skanu wub.gif

topsecret.gif ir man skanios spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 30 kovo 2014 - 19:54
QUOTE(keistuole @ 2014 03 30, 19:37)
daug priklauso nuo ūgio
aš dėviu S, bet į mergaitiškus niekaip netelpu, nes viskas labai striuka

Aciu, nerizikuosiu, bijau kad atrodys kaip isaugtinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 03 30, 19:14)
Man visai nesinori, man norisi tuos penkis su puse kilo nusirident, kad būtų taip kaip tik nusipirkus sijoną  tongue.gif  jau savo garderobo nenorėčiau dideliais dydžiais apkraut  biggrin.gif  4u.gif

vat cia tai dar geresnis variantas drinks_cheers.gif biggrin.gif bet gi nepatogu siulyti blush2.gif mirksiukas.gif man irgi reiktu, ale kaip prisiversti g.gif , neturiu as valios oi neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 30, 19:51)
vat cia tai dar geresnis variantas  drinks_cheers.gif  biggrin.gif bet gi nepatogu siulyti  blush2.gif  mirksiukas.gif man irgi reiktu, ale kaip prisiversti  g.gif , neturiu as valios oi neturiu  unsure.gif

Aš,tai kartais turiu, kartais pritrūkstu, ypač, kai vyras ką nors skanaus naktipiečiams pasiūlo blush-anim-cl.gif:
Atsakyti