Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Kazi kada sitam grazuoliui megztukui nuolaidas padarys g.gif ax.gif

Koks grazus man sis derinukas wub.gif Is tikruju, tai net paciai keista, nes neturiu nei vieno dzinsinio sijonuko, bet cia taiiip graziai ziurisi bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Ir sitas derinukas fantastiskas wub.gif Labai mano skonio tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Dideja, grazu wub.gif As kaip tik siandien pagalvojau apie tas kelnes, niekaip negaliu ju priderinti doh.gif
Planavau deveti su tokiais marskiniais kaip cerezos.

Cereza, matyt galimas ir toks variantas, bet mano skoniui noretusi kitokio sijono. Ir verinio man noretusi vienspalvio.

Enura, kodel nori parduoti tuos marskinius? Man atrodo tu juos puikiai priderintum mirksiukas.gif Ir su kokiu nors veriniu man visai grazu.

As jau irgi pavargau nuo aptemptu tippio tipo megztuku. Norisi laisvesniu prie aptemptu kelniu ax.gif Bet tas, kuri visos siandien pirkot man labai didintas pasirode sprendziant is internetiniu nuotrauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:41)
Dideja, grazu wub.gif
As kaip tik siandien pagalvojau apie tas kelnes, niekaip negaliu ju priderinti doh.gif
Planavau deveti su tokiais marskiniais kaip cerezos.

Aciu smile.gif

Na, taigi ir puikus variantas, manau, su tokiais kaip cerezos marskinukais mirksiukas.gif
Arba ir siaip , su kazkokiu nelabai "rekianciu " virsumi smile.gif
Atsakyti
Dideja, labai grazus tavo ikelti derinukai wub.gif Man dzinsinio sijono spalva tobula, tik man kazkodel atrodo realybeje tas jcrew dzinsinis sijonas bus kitoks, kitokios spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 29 kovo 2014 - 19:51
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:51)
Dideja, labai grazus tavo ikelti derinukai wub.gif Man dzinsinio sijono spalva tobula, tik man kazkodel atrodo realybeje tas jcrew dzinsinis sijonas bus kitoks, kitokios spalvos g.gif

del sijono spalvos drinks_cheers.gif
o kuris cia j, crew sijonas yra? as kazkaip isvis ten dzinsiniu nematau g.gif
Atsakyti
gal zinot kaip su siais dydziais?

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 21:02)
del sijono spalvos   drinks_cheers.gif
o kuris cia j, crew sijonas yra? as kazkaip isvis ten dzinsiniu nematau  g.gif

Kaip suprantu, jis turetu buti naujos kolekcijos, kaip ir megztukas, t.y. ne is sale. Tai tik viena ir matau toki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 29 kovo 2014 - 20:15
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:51)

Aireda,nu zinok tikrai,jei realybeje tokia sijonuko spalva butu wub.gif pirkciai ir be nuolaidos doh.gif bet abejoju,kad ji tokia naturoj verysad.gif
Dideja 4u.gif
o vat Cereza,man tirstoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabu: 29 kovo 2014 - 20:23
QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 20:16)
Kazi kada sitam grazuoliui megztukui nuolaidas padarys  g.gif  ax.gif

Koks grazus man sis derinukas  wub.gif Is tikruju, tai net paciai keista, nes neturiu nei vieno dzinsinio sijonuko, bet cia taiiip graziai ziurisi bigsmile.gif

dideja, tau cia tas verinys patinka sitam deriniui/???
man cia sviestas sviestuotas, palaidine ziauriai grazi su dzinsiniu sijonuku drinks_cheers.gif wub.gif, bet tas verinys, mano skoniui isvis netinka, nes jau palaidines margos geles ir dar tas pats verinys masyvus doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 03 29, 21:23)
Aireda,nu zinok tikrai,jei  realybeje tokia sijonuko spalva butu wub.gif pirkciai ir be nuolaidos doh.gif bet abejoju,kad ji tokia naturoj verysad.gif

Tai va, ir as abejoju mirksiukas.gif O juk galejo jcrew pasiuti butent tokios spalvos sijona, butu populiarus ax.gif
Atsakyti
Radau kaip tas sijonas atrodo realiai, tai gaila kitaip nei reklamineje nuotraukoje atrodo ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 19:41)
Enura, kodel nori parduoti tuos marskinius? Man atrodo tu juos puikiai priderintum mirksiukas.gif Ir su kokiu nors veriniu man visai grazu.

ai nezinau is tikro kodel, kazko nelimpa blush2.gif turiu dar dvejus dzinsinius, tai sie manes kazkodel nesuzavejo ax.gif noreciau gal vienspalviu tamsiu ax.gif bet jeigu tureciau tik siuos tai manau kitaip galvociau. Uz dyka tikrai neatiduosiu, geriau pati nesiosiu jeigu niekas nepirks tongue.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 19:51)

vat del sijono spalvos pritariu 100% drinks_cheers.gif as dzinsu tokiu (ne crew) vis ieskojau, bet irgi kazkaip realybej nepasitaike tokiu ax.gif ir su siuo geletu dzempu cia labai grazu wub.gif mane is vis paskutiniu metu ant geletu rastu patrauke, butent tokiu floral paint
Atsakyti