Kazi kada sitam grazuoliui megztukui nuolaidas padarys
Koks grazus man sis derinukas Is tikruju, tai net paciai keista, nes neturiu nei vieno dzinsinio sijonuko, bet cia taiiip graziai ziurisi
Papildyta:
Ir sitas derinukas fantastiskas Labai mano skonio
Dideja, grazu As kaip tik siandien pagalvojau apie tas kelnes, niekaip negaliu ju priderinti
Planavau deveti su tokiais marskiniais kaip cerezos.
Cereza, matyt galimas ir toks variantas, bet mano skoniui noretusi kitokio sijono. Ir verinio man noretusi vienspalvio.
Enura, kodel nori parduoti tuos marskinius? Man atrodo tu juos puikiai priderintum Ir su kokiu nors veriniu man visai grazu.
As jau irgi pavargau nuo aptemptu tippio tipo megztuku. Norisi laisvesniu prie aptemptu kelniu Bet tas, kuri visos siandien pirkot man labai didintas pasirode sprendziant is internetiniu nuotrauku
Cereza, matyt galimas ir toks variantas, bet mano skoniui noretusi kitokio sijono. Ir verinio man noretusi vienspalvio.
Enura, kodel nori parduoti tuos marskinius? Man atrodo tu juos puikiai priderintum Ir su kokiu nors veriniu man visai grazu.
As jau irgi pavargau nuo aptemptu tippio tipo megztuku. Norisi laisvesniu prie aptemptu kelniu Bet tas, kuri visos siandien pirkot man labai didintas pasirode sprendziant is internetiniu nuotrauku
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:41)
Dideja, grazu
As kaip tik siandien pagalvojau apie tas kelnes, niekaip negaliu ju priderinti
As kaip tik siandien pagalvojau apie tas kelnes, niekaip negaliu ju priderinti
Aciu
Na, taigi ir puikus variantas, manau, su tokiais kaip cerezos marskinukais
Arba ir siaip , su kazkokiu nelabai "rekianciu " virsumi
Dideja, labai grazus tavo ikelti derinukai Man dzinsinio sijono spalva tobula, tik man kazkodel atrodo realybeje tas jcrew dzinsinis sijonas bus kitoks, kitokios spalvos
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:51)
Dideja, labai grazus tavo ikelti derinukai Man dzinsinio sijono spalva tobula, tik man kazkodel atrodo realybeje tas jcrew dzinsinis sijonas bus kitoks, kitokios spalvos
del sijono spalvos
o kuris cia j, crew sijonas yra? as kazkaip isvis ten dzinsiniu nematau
QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 21:02)
del sijono spalvos
Kaip suprantu, jis turetu buti naujos kolekcijos, kaip ir megztukas, t.y. ne is sale. Tai tik viena ir matau toki
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 20:51)
Aireda,nu zinok tikrai,jei realybeje tokia sijonuko spalva butu pirkciai ir be nuolaidos bet abejoju,kad ji tokia naturoj
Dideja
o vat Cereza,man tirstoka
QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 20:16)
Kazi kada sitam grazuoliui megztukui nuolaidas padarys
Koks grazus man sis derinukas Is tikruju, tai net paciai keista, nes neturiu nei vieno dzinsinio sijonuko, bet cia taiiip graziai ziurisi
dideja, tau cia tas verinys patinka sitam deriniui/???
man cia sviestas sviestuotas, palaidine ziauriai grazi su dzinsiniu sijonuku , bet tas verinys, mano skoniui isvis netinka, nes jau palaidines margos geles ir dar tas pats verinys masyvus
QUOTE(vilmabu @ 2014 03 29, 21:23)
Aireda,nu zinok tikrai,jei realybeje tokia sijonuko spalva butu pirkciai ir be nuolaidos bet abejoju,kad ji tokia naturoj
Tai va, ir as abejoju O juk galejo jcrew pasiuti butent tokios spalvos sijona, butu populiarus
Radau kaip tas sijonas atrodo realiai, tai gaila kitaip nei reklamineje nuotraukoje atrodo
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 19:41)
ai nezinau is tikro kodel, kazko nelimpa turiu dar dvejus dzinsinius, tai sie manes kazkodel nesuzavejo noreciau gal vienspalviu tamsiu bet jeigu tureciau tik siuos tai manau kitaip galvociau. Uz dyka tikrai neatiduosiu, geriau pati nesiosiu jeigu niekas nepirks
QUOTE(Aireda @ 2014 03 29, 19:51)
vat del sijono spalvos pritariu 100% as dzinsu tokiu (ne crew) vis ieskojau, bet irgi kazkaip realybej nepasitaike tokiu ir su siuo geletu dzempu cia labai grazu mane is vis paskutiniu metu ant geletu rastu patrauke, butent tokiu floral paint