Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Kaip tas papuošalas įsipaišo į kontekstą? ir ar tinkami marškinukai prie šio sijonuko?

user posted image
Atsakyti
Cereza, viskas labai čiki, ir plaukai! smile.gif
Atsakyti
Puikiai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 29, 14:59)
Kaip tas papuošalas įsipaišo į kontekstą? ir ar tinkami marškinukai prie šio sijonuko?
<...>

Nea blush2.gif pradingsta žirniukuose ir neatsikleidžia visu gržumu, o vat palaidinė su sijonuku puikiai good.gif

Ir Laimingos merginos vėrinys "pasimeta" langeliuose.

Nepamenu kasrodėsi su tokiu vėriniu ant raudonojo "sequin" megztuko, tai puikiai išryškėjo (nors gal vėrinys kitoks buvo? g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 29 kovo 2014 - 15:29
QUOTE(linamog @ 2014 03 29, 13:33)
As smelini issiunciau S, nenoriu visai tysalo.

jau sakiau nieko is crew nebepirksiu kol kas, bet pamacius kaina nusiunciau doh.gif rolleyes.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 14:41)
Ruosiames i vaiku gimtadieni smile.gif  Sukomplektavau toki komplektuka, galvoju reikia pranesioti, nes dar abu su etiketem buvo tongue.gif

grazu wub.gif

papuosalas su marskiniais puikiai wub.gif sijonukas sis man su Kaledom asocijuojasi blush2.gif bet cia tik man, siaip viskas dera drinks_cheers.gif
dabar galvoju, gal ir man tu marskiniu nebepardavinet g.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 03 29, 15:28)
Nea  blush2.gif pradingsta žirniukuose ir neatsikleidžia visu gržumu, o vat palaidinė su sijonuku puikiai good.gif

drinks_cheers.gif del verinio pasimetimo ir dingimo bendram vaizde..
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 29, 16:59)

Man labai gražu. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

Man verinys su marskiniais ir marskiniai su sijonu tinka, bet visi trys gal biski per marga.
Atsakyti
Man tai kaip tik atrodo, kad su siais marskinukais verinys pasidaro kasdieniskesnis, tinkamesnis paprastai dienai. O vat jeigu norima labiau pasipuosti, akcentuoti butent ji, tai tada taip jis isrysketu prie vienspalvio rubo drinks_cheers.gif
Atsakyti

Marskinukai su sijonu - puikiai thumbup.gif Bet del verinio, pritariu merginoms, kad truputi per mirgu margu ax.gif

Beje, kas sekete, mazdaug kelinta siandien buvo papildymas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 29, 15:59)

Visi trys atskirai labai grazus, bet kartu jau man "per tirsta" ax.gif
Man prie margo rubo butina deti vienspalvi, bet cia tik mano toks derinimo suvokimas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Didėja - gražu! Labai tinkamas tokiai progai smile.gif

QUOTE(enura @ 2014 03 29, 16:46)
Man tai kaip tik atrodo, kad su siais marskinukais verinys pasidaro kasdieniskesnis, tinkamesnis paprastai dienai. O vat jeigu norima labiau pasipuosti, akcentuoti butent ji, tai tada taip jis isrysketu prie vienspalvio rubo  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti