Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 10, 20:39)
Pats paskutinis poste: http://www.gigisgone...osewood-no.html
Jau matau kad man petite0 reiks. Nes regular bus per ilgas man.

O tai kur pas Gigi dingo tas sijono skeltukas priekyje g.gif Ar as kazko nesuprantu? Juk tas sijonas su skeltuku priekyje.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 10, 19:45)
O tai kur pas Gigi dingo tas sijono skeltukas priekyje g.gif  Ar as kazko nesuprantu? Juk tas sijonas su skeltuku priekyje.

user posted image

finale: nei skeltuko nei kiseniu negausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 10, 20:48)
user posted image

finale: nei skeltuko nei kiseniu negausim  lotuliukas.gif

biggrin.gif Reiskia Gigi atvirksciai uzsivilko: sijono priekis pas ja nugaroje lotuliukas.gif Kitokio paaskinino nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 10, 19:43)
na tikra GIGImona ji  doh.gif kaaip as noreciau gyvai visas spalvas paziuret ir paskui issirinkt.. biggrin.gif

lotuliukas.gif
as tai jau zinau, kad noriu sitos blue grotto spalvos vasarai wub.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 10, 19:45)
O tai kur pas Gigi dingo tas sijono skeltukas priekyje g.gif  Ar as kazko nesuprantu? Juk tas sijonas su skeltuku priekyje.

nu virsune doh.gif ne tik kiseniu, bet ir skeltuko neber blink.gif
gal as palauksiu kol kas nors gyvai gausit ji, jauciu vaizdas bus visai ne toks kokio tikimes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 10, 19:51)
biggrin.gif Reiskia Gigi atvirksciai uzsivilko: sijono priekis pas ja nugaroje  lotuliukas.gif  Kitokio paaskinino nerandu  biggrin.gif

1. paraukimai pagal jcrew foto turi buti tik priekyje, pas gigi jie irgi prieky foto, bet nera skeltuko.
2. jeigu ji nusukusi sijona tai turi matytis uztrauktukas, bet as kazko nelabai ji iziuriu..
3. nebezinau ka galvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 10, 19:51)
biggrin.gif Reiskia Gigi atvirksciai uzsivilko: sijono priekis pas ja nugaroje  lotuliukas.gif  Kitokio paaskinino nerandu  biggrin.gif

nu kad ne. pagal mane tai gale turetu buti uztrauktukas. nes kaip kitaip ji uzsimauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 10, 20:55)
nu kad ne. pagal mane tai gale turetu buti uztrauktukas. nes kaip kitaip ji uzsimauti  g.gif

lotuliukas.gif Na taip, uztrauktukas turetu buti nugaroje, ne sone, pagal jcrew foto. Reiskia, pas gigi uzsiutas tas skeltukas, gal ji reikia praardyti gavus sijona g.gif biggrin.gif Nes kazkoks susiuvimas matosi priekyje doh.gif
Atsakyti
bus dabar man kaip min. 2 savaites nezinios ir nerimo doh.gif
Atsakyti
Gal tas pats atvejis kaip ir cia ax.gif Universalus sijonas biggrin.gif

sijonas1
sijonas2
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 10, 20:00)
lotuliukas.gif Na taip, uztrauktukas turetu buti nugaroje, ne sone, pagal jcrew foto. Reiskia, pas gigi uzsiutas tas skeltukas, gal ji reikia praardyti gavus sijona g.gif  biggrin.gif Nes kazkoks susiuvimas matosi priekyje doh.gif

ir taip ir taip ziurejau, yra kazkokia siule, bet kad panasi butu i skeltuka uzsiuta tai nepasakyciau unsure.gif ir ne toj vietoj visai kaip crew puslapy rolleyes.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 10, 20:02)
bus dabar man kaip min. 2 savaites nezinios ir nerimo  doh.gif

na ka Tau teks turbut pirmai pamatyt kaip ten yra is tikruju ax.gif
Atsakyti
Oi subalamutino ta GIGI. biggrin.gif Labai graži ta grotto spalva. Visų noriu. doh.gif wub.gif Šiaip lyg ir užsidėjusi ji ta sijoną teisingai, nes gale įskiepų nėra. Tai kur dingo skeltukas? biggrin.gif O kišenės pagal modelio foto irgi lyg ir yra... Nors nieko apie jas nerašo aprašyme. Plius, neatkreipiau dėmesio, kad medžiaga poliesteris.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 10, 20:27)
Oi subalamutino ta GIGI. biggrin.gif Labai graži ta grotto spalva. Visų noriu.  doh.gif  wub.gif Šiaip lyg ir užsidėjusi ji ta sijoną teisingai, nes gale įskiepų nėra. Tai kur dingo skeltukas? biggrin.gif O kišenės pagal modelio foto irgi lyg ir yra... Nors nieko apie jas nerašo aprašyme. Plius, neatkreipiau dėmesio, kad medžiaga poliesteris.

kad kiseniu nera tai mes jau anksciau issiaiskinom biggrin.gif bet kad ir skeltuko nebus tai tik dabar lotuliukas.gif
Atsakyti