Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 05, 16:17)

Daili suknytė smile.gif dailiai atrodytų su kokių 5-10 denų juodomis pėdkelnėmis (tokiomis kur vos kontūras matosi) ir tokio tipo bateliais wub.gif drąsiai varyčiau į teatrą smile.gif
Atsakyti
Ilka, bet realiai suknele trumpesne nei reklamoje? Siaip tai suknele lyg ir grazi, bet kazkas joje ne taip. Gal ilgis? Kaip isaugtine atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 05, 17:08)
kokį dydį turite? bigsmile.gif
labai gražu  wub.gif  wub.gif  vien dėl sijono imsiu.
o kišenės yra?
kokį dydį su kiek cm.ėmėte?

Taip, kišenės yra biggrin.gif čia 8 dydis. Apimtis po žiemos gėda ir sakyti doh.gif 90-73-107

QUOTE(Dideja @ 2014 04 05, 17:09)
Ilka, nu labai platina apacia... blush2.gif
Man nelabai ax.gif

Mano apačia tiesiog yra plati smile.gif na bet taip, čia ne pencil.

QUOTE(Noya @ 2014 04 05, 17:24)
Ilka, bet realiai suknele trumpesne nei reklamoje? Siaip tai suknele lyg ir grazi, bet kazkas joje ne taip. Gal ilgis? Kaip isaugtine atrodo  rolleyes.gif

Mažesnio ūgio merginoms būtų ilgesnė, šiaip nėra trumpa.
Atsakyti
man tai graži suknelė ir dar labiau jos noriu. pritariu cap carap dėl batelių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Negrazi ta suknele visiskai ax.gif Nei online, nei gyvai. Pecius labai isplatina, o ir klubams svorio prideda. Manau, jei virsus butu sviesesnis suknele zymiai graziau atrodytu, o dabar tai maudymukas su balerinos sijonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 05, 18:09)
Ilka, nu labai platina apacia... blush2.gif
Man nelabai ax.gif

Ilka, man atrodo truputukas įdegio situaciją tikrai pakeis. mirksiukas.gif
Ir pamėgink jei turi spintukėj, kūno sp aukštakulnius. Taip tavęs optiškai "nekapos į gabalus". Nes jau pati suknute juoda/šviesu. Ir dar sijonukas horizontalėmis. Manau, kūno sp aukštakulniai panaikins figūros susirstymą.
O šiaip, gal tikrai faina suknutė.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 05 balandžio 2014 - 19:02
O man, Ilka*, sukniuke labai wub.gif Jau nelindau i jusu plepesius, tarpininkiu temas- stabdi ijungiau- ir itariu -nebeisturesiu biggrin.gif Snd apsipirkau- pagavo mergaites man MERINO-LINEN CAMP CARDIGAN ax.gif Itariu sekantis pirkinys bus sita suknia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2014 04 05, 20:00)

O šiaip, gal tikrai faina suknutė....  g.gif  biggrin.gif

fAINA FAINA biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 05 balandžio 2014 - 19:04
Ilka, man visai grazu, tik kojos tikrai truputi gadina vaizda blush2.gif bet nesunkiai pataisoma idegio ar kojiniu pagalba smile.gif ir pritarsiu farnese dar geriau butu su svarkeliu ar pan. ant virsaus. ir galvoju gal dar reiktu kazkiek atlenkti, kad ilgio pridet g.gif
Atsakyti
Ne derinį demonstravau ir, kaip jau minėjau, iki tol, kol su ja išeisiu suknelė greičiausiai virs sijonu rolleyes.gif Bet būtų labai įdomu, jei kas turit, pasimatuoti 6 arba 4 dydį 4u.gif Kam aktualu, 8 dydžio krūtinė yra 45 cm, max išsitempia iki 47.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 05 balandžio 2014 - 19:42
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 05, 18:55)
Negrazi ta suknele visiskai ax.gif Nei online, nei gyvai. Pecius labai isplatina, o ir klubams svorio prideda. Manau, jei virsus butu sviesesnis suknele zymiai graziau atrodytu, o dabar tai maudymukas su balerinos sijonu biggrin.gif

siaip jau virsus ir man negrazus rolleyes.gif o sijonas grazus
Atsakyti
gal kam reikia XS dydis su 50% off = 64,99$

https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
[quote=Ilka*,2014 04 05, 17:17]

Netinka jum ta suknele, nors sunkiai isivaizduoju kam ji tiktu, pecius isplatina siaubingai, atrodo kaip grazus sijonas su per stipriai per maza maikele, apacia ir virsus visiskai neproporcingi. O tos kurios zavisi suo vaizdu, neklausykit ju , gal jos per daug del jcrew pamisusios ( joke) biggrin.gif
Atsakyti