Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(vilmabu @ 2014 03 28, 17:36)
viskas jcrew,isskyrus pedkelnes biggrin.gif Dzinte, LT pirktos,bet nezinau net pardes pavadinimo unsure.gif
Papildyta:
i papuosalu tema,siandien uzsisakiau si juodos spalvos ax.gif tikiuosi bus lengvas kaip LaimingosMerginos ,o gal kas gavot jau?

praeita savaite rodziaus su jusu uzsakytu, tik mano ruzavos spalvos. sunkus jis, 91gr. sveria, lyginant su situ dabar ikeltu svoris 51gr.

enura, va ziurek koks bendras vaizdas gaunas..mano akimis grazu ir man patinka.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 28 kovo 2014 - 18:37
viskas jcrew,isskyrus pedkelnes biggrin.gif Dzinte, LT pirktos,bet nezinau net pardes pavadinimo unsure.gif
Papildyta:
i papuosalu tema,siandien uzsisakiau si juodos spalvos ax.gif tikiuosi bus lengvas kaip LaimingosMerginos ,o gal kas gavot jau?

aš turiu juodą, tačiau LM išbrokijo juodąjį... Tik aišku jis man brangiau gavosi nei jums šiandien.. smile.gif Man ji patinka, tik labai puošnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 28, 18:45)
aš turiu juodą, tačiau LM išbrokijo juodąjį... Tik aišku jis man brangiau gavosi nei jums šiandien.. smile.gif Man ji patinka, tik labai puošnus smile.gif

taip kad berods tas pats iseina beveik su kaina..ka 55- 40proc. ka 50 -30proc.. smile.gif

madoj niekada nebus bendro vardiklio visiems..kazkam grazu kazkam ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 18:49)
taip kad berods tas pats iseina beveik su kaina..ka 55- 40proc. ka 50 -30proc.. smile.gif

madoj niekada nebus bendro vardiklio visiems..kazkam grazu kazkam ne  4u.gif

tai kad jam taiko dabar 50% koduka lyg... šiandien dar žiūrėjau lyg g.gif Na taip, žinoma, iš tiesų jei leistų piniginė norėčiau turėti abi spalvas, nes ir tavo pastelinių splavų labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 19:49)

24.99 dabar kainuoja sis papuosalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 28, 19:02)
tai kad jam taiko dabar 50% koduka lyg... šiandien dar žiūrėjau lyg  g.gif  Na taip, žinoma, iš tiesų jei leistų piniginė norėčiau turėti abi spalvas, nes ir tavo pastelinių splavų labai gražus  smile.gif

aaa tiksliai, tada taip, isvis gera kaina gaunas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Papildyta:

As irgi pagirsiu 4u.gif
Ir kaip ir Dzinte labai smalsausiu.. O kokia pedkelniu firma? Kokia spalva cia?
Kurioj vietoj parduotuve biggrin.gif
blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 03 28, 19:04)
24.99 dabar kainuoja sis papuosalas  4u.gif

jis siandien buvo ?
jo kaina berods 34,99 dol buvo
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 03 28, 20:35)
jis siandien buvo ?
jo kaina berods 34,99 dol buvo

jis visdar yra.. https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 03 28, 20:50)
As irgi pagirsiu  4u.gif
Ir kaip ir Dzinte labai smalsausiu..  O kokia pedkelniu firma? Kokia spalva cia?
Kurioj vietoj parduotuve biggrin.gif
blush2.gif  ax.gif

aciu 4u.gif
parduotuve Akropolyje "Impresija",firma nezinau,ismeciau dezute ax.gif spalva navy,tokia blizgi -matine,vykes pirkinys sakyciau biggrin.gif paprasiau navy spalvos,ir is 3 siulytu ,sitos tikrai buvo isskirtines 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 19:37)
praeita savaite rodziaus su jusu uzsakytu, tik mano ruzavos spalvos. sunkus jis, 91gr. sveria, lyginant su situ dabar ikeltu svoris 51gr.

user posted image

nu jo unsure.gif vos ne dvigubai doh.gif gal sunesiosiu uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 03 28, 18:36)
Papildyta:

As siandien sita marga pasiemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 18:37)
user posted image

neberodo ax.gif
Atsakyti