Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 05, 15:01)
Pasiėmiau tą suknelę, tai galiu pasakyti, kad stipriai nustebino smile.gif

Gerąja prasme ar blogąja?
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 04 05, 15:12)
Meragaites, ar siu su 25.5cm siaura peda 8 uztektu ar i 8.5 zvalgytis 4u.gif

8
Atsakyti

Nagi nagi bigsmile.gif
Atsakyti
30% nuo raudonų kainų? g.gif

Ta prasme? smile.gif
Atsakyti

suintrigavai ir palikai lotuliukas.gif
prašom plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 05, 15:36)
suintrigavai ir palikai lotuliukas.gif
prašom plačiau 4u.gif

Turiu sita suknele, man asmeniskai ji labai patiko, tik pasirodyti dabar negaliu, paskutines nestuke.gif dienos, tikiuosi greitai galesiu ja uzsideti 4u.gif
Atsakyti
Nustebino labiausiai tuo, kad liemuo ne po pažastim biggrin.gif Rimtai, galvojau, kad bus kaip nėštukės suknelė, o iš tikro liemuo vietoj. Dar nustebino, kad juodoji dalis tokia krepinė ir netampri, galvojau bus kažkas panašaus į paneled dress. Ir taip pat nesitikėjau, kad sijone bus tiek daug medžiagos priraukta. Paprastai visas sukneles perku pagal apačią, nes berankovis viršus visada mažesnio dydžio tinka. Bet sijonas labai labai gražus, audinys primena senąsias Jcrew kolekcijas wub.gif Dabar net nežinau ką daryti, gal reikės ją pasilikti taip biggrin.gif

(aišku, kojos tai baisios po žiemos..)

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 05 balandžio 2014 - 16:17
Graziai suknele tikrai ziurisi wub.gif tik as sau jos turbut nepritaikyciau,nes nu ji tokia jau per puosni man g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 04 05, 15:38)
Turiu sita suknele, man asmeniskai ji labai patiko, tik pasirodyti dabar negaliu, paskutines  nestuke.gif dienos, tikiuosi greitai galesiu ja uzsideti 4u.gif

kokį dydį turite? bigsmile.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 05, 16:17)
Nustebino labiausiai tuo, kad liemuo ne po pažastim  biggrin.gif  Rimtai, galvojau, kad bus kaip nėštukės suknelė, o iš tikro liemuo vietoj. Dar nustebino, kad juodoji dalis tokia krepinė ir netampri, galvojau bus kažkas panašaus į paneled dress. Ir taip pat nesitikėjau, kad sijone bus tiek daug medžiagos priraukta. Paprastai visas sukneles perku pagal apačią, nes berankovis viršus visada mažesnio dydžio tinka. Bet sijonas labai labai gražus, audinys primena senąsias Jcrew kolekcijas  wub.gif  Dabar net nežinau ką daryti, gal reikės ją pasilikti taip biggrin.gif

labai gražu wub.gif wub.gif vien dėl sijono imsiu.
o kišenės yra?
kokį dydį su kiek cm.ėmėte?
Atsakyti
Ilka, nu labai platina apacia... blush2.gif
Man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 04 05, 18:17)

Labai gražiai atrodo. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 04 05, 17:17)

Man apacia nepasakyciau, kad storina, man asmeniskai i akis krenta virsutine dalis, siek tiek per siaura ties peciais, kaip sportinio maudymosi kostiumo, noretusi, kad butu siek tiek placiau, ar lygiai eitu. Bet su kokiu svarkeliu, megztuku ar bolero manau visai kitaip atrodys. O pats sijonas man grazus. drinks_cheers.gif
Atsakyti