Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 22:01)
As irgi galeciau prisijungti, nors ir be kvietimo biggrin.gif Nes puse informacijos praleidau, o ir eksponatu deramai neapziurejau biggrin.gif

mielai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 21:53)
http://www.ldm.lt/TD..._simtmeciai.htm
http://www.ldm.lt/TDM/karas_taika.htm

ainam? as tave kvieciu, tik i pasimatyma ateisiu be geliu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif einam bigsmile.gif as dar tamstai skolinga uz konsultacijas, tai vat butu proga paskui "ant kavos" ar "prie kavos" pakviest biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 22:01)
As irgi galeciau prisijungti, nors ir be kvietimo biggrin.gif Nes puse informacijos praleidau, o ir eksponatu deramai neapziurejau biggrin.gif

drinks_cheers.gif davai rimtai einam bigsmile.gif o kada ten su gidu buna g.gif

P.S. aprangos kodas butu jcrew cool.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 22:08)
drinks_cheers.gif einam  bigsmile.gif as dar tamstai skolinga uz konsultacijas, tai vat butu proga paskui "ant kavos" ar "prie kavos" pakviest  biggrin.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif davai rimtai einam  bigsmile.gif  o kada ten su gidu buna  g.gif

P.S. aprangos kodas butu jcrew  cool.gif

mane uztektu ir tik ''kavos'' pakviest biggrin.gif

del j.crew kodo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai einam drinks_cheers.gif Si savaitgali mirksiukas.gif Tik su gidu gali buti sunkumai, nes man atrodo reikia is anksto uzsakyti, gali jau nebuti laisvu. Mes norejom kovo 9 d., bet gavom tik kovo pabaigoj ax.gif
Atsakyti
Ei mergaites nenervuokit,nes norinciu eiti tikrai butu manau ir daugiau,gaila,kad ne sostinej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 22:11)
mane uztektu ir tik ''kavos'' pakviest  biggrin.gif

kaip pasakysi biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 22:16)
Tikrai einam  drinks_cheers.gif Si savaitgali mirksiukas.gif Tik su gidu gali buti sunkumai, nes man atrodo reikia is anksto uzsakyti, gali jau nebuti laisvu. Mes norejom kovo 9 d., bet gavom tik kovo pabaigoj ax.gif

sis mano kaip ir jau suplanuotas, zadejau namus kuopti ax.gif
o tai gal is pradziu uzsirasom, kad jau tikrai butu su gidu g.gif ir gal keliames i az , nes kiti skaitytojai nervinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:33)
Idomu, ketini deveti kaip sijona g.gif O ka su virsum darysi ax.gif Ka nors ant virsaus desi?

Taip, pirkau ją su ta mintim, kad bus man gražus tas sijonas, nes mini versija nė užpakalio nedengtų smile.gif O viršų planuoju nuimti, nes kitaip nė sijonas nesigautų, kabėtų man po pažastim (įtariu) biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit ir galit pakomentuot sios striukytes xs dydi?

https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 04 04, 21:28)
Aš "turiu", bet jau savaitę pas zuika23 guli  doh.gif  Ryt pasiimsiu, jei priims, nes savaitės dienom darbą baigiu vėliau, nei ji. Tada pakomentuosiu būtinai, nors kaip suknelės jos neketinu dėvėti.

oi kaip lauksiu atsiliepimų, ir dar labiau nuotraukos bigsmile.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 04, 22:55)
Taip, pirkau ją su ta mintim, kad bus man gražus tas sijonas, nes mini versija nė užpakalio nedengtų smile.gif O viršų planuoju nuimti, nes kitaip nė sijonas nesigautų, kabėtų man po pažastim (įtariu) biggrin.gif

man irgi tokia mintis, kad būtų nuostabus sijonas, viršų gal nukirpčiau biggrin.gif
jaučiu pirksiu, bet pirma palauksiu komentarų mirksiukas.gif
Atsakyti
Meragaites, ar siu su 25.5cm siaura peda 8 uztektu ar i 8.5 zvalgytis 4u.gif
user posted image

Ir siu velvetuku ar iprasta dydi imt g.gif

https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 05 balandžio 2014 - 14:27
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 21:35)
o idomu kokios kainos buvo dar anksciau, pries krize  g.gif ar perkasi kas is crew anksciau nei 2008-ieji ?  ax.gif

Tikrai įdomu drinks_cheers.gif , aš nepamenu tiek toli, mano pirmieji bandymai pagauti sale prekes buvo 2008, neturiu tų laiškų, radau tik vieną, bet jau metų gale pirktą už 19,99 Clara cardigan. Iki šiol dar turiu tos skanios spalvos, su viena suknele puikiai susigrojęs thumbup.gif .
Atsakyti
Pasiėmiau tą suknelę, tai galiu pasakyti, kad stipriai nustebino smile.gif
Atsakyti