Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 21:24)
Dar truputi offtopo. Aš ir akrioepely buvau. Nuėjau į city parduotuvę. Kabo korsas, baker ir t.t. pakilnoju MK suknelę vieną, pažiūriu į kainą, o ten - tik niekingi ~700 litų. Grįžau namo, įsijungiu macys ir randu tă pačiă suknelę už 70$. Tai apie ką kalbam?..

Kaip galvojat, duos jcrew po šitos nuolaidos -40%?

same sh...TB marazmines spalvos, neonines..MK rubu kokybe man nepatinka..net jau nekalbant apie kainas..

reikia sortu man jcrew... tik bijau nepataikyt vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 10:13)
aš žiūriu žiūriu į šią suknelę
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

gal turite kuri nors? smile.gif

Aš "turiu", bet jau savaitę pas zuika23 guli doh.gif Ryt pasiimsiu, jei priims, nes savaitės dienom darbą baigiu vėliau, nei ji. Tada pakomentuosiu būtinai, nors kaip suknelės jos neketinu dėvėti.

QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 20:11)
As turiu aukstaaulius Pepe Jeans juodus kedukus, kur seriukai derinti su lygia oda, bet pirkti 2009 metais, kai seriuotumas tik tik pradejo lipti ant bangos. Ir kainavo jie 4,95$... Kur o kur tie laikai dingo?..

Kartu su krize išgaravo smile.gif Kaip ir gerosios jcrew kainos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilka*: 04 balandžio 2014 - 21:30
QUOTE(Ilka* @ 2014 04 04, 22:28)
Aš "turiu", bet jau savaitę pas zuika23 guli  doh.gif  Ryt pasiimsiu, jei priims, nes savaitės dienom darbą baigiu vėliau, nei ji. Tada pakomentuosiu būtinai, nors kaip suknelės jos neketinu dėvėti.

Idomu, ketini deveti kaip sijona g.gif O ka su virsum darysi ax.gif Ka nors ant virsaus desi?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:02)
As po A.Vasiljevo parodos labai susizavejau C.Balenciagos stiliumi.

o cia kurioj buvai g.gif kur dabar vcupe? ar ankstesneje kur Taikomosios Dailes buvo?

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 04, 21:28)
Aš "turiu", bet jau savaitę pas zuika23 guli  doh.gif  Ryt pasiimsiu, jei priims, nes savaitės dienom darbą baigiu vėliau, nei ji. Tada pakomentuosiu būtinai, nors kaip suknelės jos neketinu dėvėti.
Kartu su krize išgaravo smile.gif Kaip ir gerosios jcrew kainos  rolleyes.gif

kaip idomu butu gyvai, t.y. foto, pamatyt bigsmile.gif

ir belieka pasidziaugti bent tuo, kad krize baigesi biggrin.gif o idomu kokios kainos buvo dar anksciau, pries krize g.gif ar perkasi kas is crew anksciau nei 2008-ieji ? ax.gif
Atsakyti
Keli derinukai is pavasario kolekcijos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kazkas SM ispardavykloj vargsta su pardavimu tokio berods verinuko..derinukas as simple as possible
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 22:35)
o cia kurioj buvai  g.gif kur dabar vcupe? ar ankstesneje kur Taikomosios Dailes buvo?

ir belieka pasidziaugti bent tuo, kad krize baigesi  biggrin.gif o idomu kokios kainos buvo dar anksciau, pries krize  g.gif ar perkasi kas is crew anksciau nei 2008-ieji ?  ax.gif

Buvau Taikomosios dailes muziejuje dviejuose ir su gidu, tai, aisku, daug idomaus suzinojau ax.gif Vcupe nebuvau, ten kaip suprantu, laikina paroda. Bet butu idomu ir ten apsilankyti.

Kad ir 2010 metai, kai as susidomejau jcrew, dar kitokios kainos buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:42)
Buvau Taikomosios dailes muziejuje dviejuose ir su gidu, tai, aisku, daug idomaus suzinojau ax.gif Vcupe nebuvau, ten kaip suprantu, laikina paroda. Bet butu idomu ir ten apsilankyti.

Kad ir 2010 metai, kai as susidomejau jcrew, dar kitokios kainos buvo ax.gif

su gidu tai kaip idomu bigsmile.gif mes su bendradarbe ruosiames ruosiames eiti, bet taip ir nenuejom doh.gif bet man rodos rengiamasi atidaryti jo nuolatine paroda, kazka viena ausim girdejau rolleyes.gif

tai kaip suprantu butent 2009-2010 ir gal dar kazkiek 2011 buvo mazesnes kainos, kai jau krize buvo uzejus, o idomu kaip iki krizes, kokios kainos tada buvo ? dabar labaiu isaugo, ar grizo i ankstesnes g.gif man tai dar atrodo, kad dabar specialiai sukele pradines kainas, kad galetu paskui akcijas-atrakcijas daryti visokias iki 40-50% rolleyes.gif
Atsakyti
LaimingaMergina, tau viskas tiktu is siu jcrew deriniu: aukstai, lieknai mirksiukas.gif

Man grazus tas paskutinis jcrew metinis megztukas su veriniu. Kazkaip paveluotai susizavejau ta spalva, jau ir mada beveik praejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 21:49)
su gidu tai kaip idomu  bigsmile.gif mes su bendradarbe ruosiames ruosiames eiti, bet taip ir nenuejom  doh.gif bet man rodos rengiamasi atidaryti jo nuolatine paroda, kazka viena ausim girdejau  rolleyes.gif

http://www.ldm.lt/TD..._simtmeciai.htm
http://www.ldm.lt/TDM/karas_taika.htm

ainam? as tave kvieciu, tik i pasimatyma ateisiu be geliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 22:49)
su gidu tai kaip idomu  bigsmile.gif mes su bendradarbe ruosiames ruosiames eiti, bet taip ir nenuejom  doh.gif bet man rodos rengiamasi atidaryti jo nuolatine paroda, kazka viena ausim girdejau  rolleyes.gif

man tai dar atrodo, kad dabar specialiai sukele pradines kainas, kad galetu paskui akcijas-atrakcijas daryti visokias iki 40-50%  rolleyes.gif

Lyg zada Radvilu rumuose atidaryti nolatine paroda ax.gif Su gidu, aisku, idomiau, visai kitaip atsiskleidzia tie eksponatai ax.gif Tik as puse praleidziu, man buna per daug informacijos vienu metu doh.gif

Man irgi atrodo, kad zaidzia su kainom, kad sale ir per nuolaidas daugiau parduoti. Dabar labai jau daznai tos dideles nuolaidos atsirado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:50)
LaimingaMergina, tau viskas tiktu is siu jcrew deriniu: aukstai, lieknai  mirksiukas.gif

bet kuriai aukstai lieknai tiktu..tik paskui prasidetu, per platu per krutine, siaura per pecius, kelnes trumpos ir t.t. j.crew kaip ''slapta meile'' is sono vis ziuri ir dusauji kaip grazu..bet paciai nesilipdo nieks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 22:53)
http://www.ldm.lt/TD..._simtmeciai.htm
http://www.ldm.lt/TDM/karas_taika.htm

ainam? as tave kvieciu, tik i pasimatyma ateisiu be geliu  biggrin.gif

As irgi galeciau prisijungti, nors ir be kvietimo biggrin.gif Nes puse informacijos praleidau, o ir eksponatu deramai neapziurejau biggrin.gif
Atsakyti