Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 20:40)
kaip sakoma mados praeina, o stilius lieka smile.gif

drinks_cheers.gif taip ir norisi pasakyti "amen" biggrin.gif na gal jau griztam prie pagrindines temos - jcrew biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 20:58)
drinks_cheers.gif  taip ir norisi pasakyti "amen"  biggrin.gif na gal jau griztam prie pagrindines temos - jcrew  biggrin.gif  4u.gif

DEJA griztam... biggrin.gif as buvau siandien akre tai su giliu liudesiu tenka grizti i online shoppinga arba susirasti siuveja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 21:40)
Aireda, tavyje slypi vidine elegancija.. pradedant avataro foto is Dior'o New Look 1947m. kolekcijos taip ir tuo visu tavo stiliumu, jo suvokimu ir t.t. Reta moteris turi ta vidini pojuti.. todel ir nereikia tau jokiu conversu, NB ir t.t.

Pas kiekviena savo jau atrastas ar vis dar ieskomas stilius..tuo mes visos ir unikalios..

kaip sakoma mados praeina, o stilius lieka smile.gif

LaimingaMergina, nustebinai blush2.gif bigsmile.gif

As po A.Vasiljevo parodos labai susizavejau C.Balenciagos stiliumi. Dior, man rodos, juo irgi zavejosi ax.gif Tai net paveiksliuka atnaujinau, kad butu sirdziai mielas ax.gif

Pritariu, kad mados laikinos, svarbiau atrasti savo stiliu 4u.gif O jau tuomet ar conversai ar aukstakulniai: kiekvienam savo mirksiukas.gif

Tegivuoja jcrew 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2014 - 21:03
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:02)
LaimingaMergina, nustebinai  blush2.gif bigsmile.gif

kuo cia as tave taip nustebinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 21:00)
DEJA griztam... biggrin.gif as buvau siandien akre tai su giliu liudesiu tenka grizti i online shoppinga arba susirasti siuveja.. doh.gif

vel offtopic doh.gif bet nieko gero neradai? g.gif as dar nebuvau paziuret ko padave siam pavasariui, tik pro Monton vitrina praejau tai atkreipiau demesi, kad daug geletu drabuziu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 21:05)
vel offtopic  doh.gif  bet nieko gero neradai?  g.gif as dar nebuvau paziuret ko padave siam pavasariui, tik pro Monton vitrina praejau tai atkreipiau demesi, kad daug geletu drabuziu buvo  rolleyes.gif

schmoll.gif o tam kas ir grazu ir kokybiska as tiek neuzdirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 22:03)
kuo cia as tave taip nustebinau?  g.gif

Dior'u biggrin.gif O dar tiksliau, C.Balenciaga biggrin.gif

As kai praeinu pro LT parduotuves, mane apima lengva depresija, viskas brangu ir nekokybiska doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2014 - 21:09
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 21:07)
Dior'u biggrin.gif O dar tiksliau, C.Balenciaga biggrin.gif

na dabar tu mane stebini..negi galvoji kad as visai kazkokia -niolikine, kuri prekinas forever 16 ir nieko nesuprOnt madose? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 22:10)
na dabar tu mane stebini..negi galvoji kad as visai kazkokia -niolikine, kuri prekinas forever 16 ir nieko nesuprOnt madose? g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kad atvirksciai: tai as tik mokausi, stai parodoj apsilankiau: gyvenu ir mokausi biggrin.gif
Juk labai malonu, kai kazkas pastebi tavo pastangas besimokant mirksiukas.gif

Ok, griztam prie jcrew. Kas ten naujo? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 04, 21:07)
schmoll.gif o tam kas ir grazu ir kokybiska as tiek neuzdirbu  lotuliukas.gif

ir griztam pas jcrew biggrin.gif vis tik kad ir yra visokiu trukumu pas juos, bet kainos ir kokybes santykis mane tikrai tenkina, bent jau kokie 90% is 100%
Atsakyti
Dar truputi offtopo. Aš ir akrioepely buvau. Nuėjau į city parduotuvę. Kabo korsas, baker ir t.t. pakilnoju MK suknelę vieną, pažiūriu į kainą, o ten - tik niekingi ~700 litų. Grįžau namo, įsijungiu macys ir randu tă pačiă suknelę už 70$. Tai apie ką kalbam?..

Kaip galvojat, duos jcrew po šitos nuolaidos -40%?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 22:21)
ir griztam pas jcrew  biggrin.gif vis tik kad ir yra visokiu trukumu pas juos, bet kainos ir kokybes santykis mane tikrai tenkina, bent jau kokie 90% is 100%

Tai jau tikrai, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti