Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(enura @ 2014 04 04, 20:02)
kad butu vau tai tikrai ne, bet tiesiog kitaip ir negali sakyt kad blogai  smile.gif
O del koleges - tai man idomu ar jos vienmetes  g.gif nes su visa pagarba kolegei, bet Mikelionyte atrodo zyyyymiai jaunatviskiau  ax.gif

Jos beveik vienmetes. Gal tu ir teisi, tikriausiai del to, kad RM su jaunatviskais conversais lotuliukas.gif

As cia tik kaip pavyzdi pateikiau, kad man vis delto labiau prie sirdies toks elegantiskas stilius. Pvz is Mados infekcijos sveciu nuotrauku man tas daugumos eklektiskas stilius, nederanciu dalyku derinimas, is dalies atrodo kaip is didelio rasto isejimas is krasto, kaip sake Dideja biggrin.gif.

Vasarini linini kad ir klasikini kostiuma su conversais as dar toleruoju. O juoda klasikini kostiuma su ryskiais conversais jau nebe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 04 04, 20:25)
Wawoj yra, 240 Lt lyg, na panašiai  smile.gif

Tikiuosi, masiskai nepuls visi pirkt doh.gif Nors jau ne viena zvaigzde pastebiu, bet gatveje dar nemaciau ax.gif

Siek tiek ne i tema, bet i tema. Kokia aksesuaru dizainere Toma Jankauskaite jcrewiska. Rubu, aisku, neatpazistu, bet spalviskai ir stilistiskai ji tiktu i jcrew tema ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 04, 20:39)
Tikiuosi, masiskai nepuls visi pirkt doh.gif Nors jau ne viena zvaigzde pastebiu, bet gatveje dar nemaciau ax.gif

Siek tiek ne i tema, bet i tema. Kokia aksesuaru dizainere Toma Jankauskaite jcrewiska. Rubu, aisku, neatpazistu, bet spalviskai ir stilistiskai ji tiktu i jcrew tema ax.gif

Man atrodo, kaip tik dabar visi masiskai juos pirks, tuos NB doh.gif biggrin.gif Jau daug maciau centre tokiu tongue.gif

Tikrai jcrew'iska mirksiukas.gif Man grazu: ir pirmas derinys ir antras wub.gif Labai skoninga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2014 - 19:45
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 15:34)
drinks_cheers.gif
Nuostabus baltas kostiumas....sportbaciai puikus 4u.gif Na, bet kam juos deti KARTU g.gif  lotuliukas.gif  Dailus bateliai sitam kostiumui draugai , o ne sportbaciai tongue.gif

Cia kaip, tarkim, vyno taure gerti ryte per pusrycius, o ne vakare , per vakariene lotuliukas.gif

Man tu visu stiliu sanplaika, kaip "is didelio rasto - isejo is krasto"...va  tongue.gif

Man grazu paziureti foto elegantiskus rubus su sportbaciais, labai grazu. Bet kai isivaizduoju tai ant saves, pasidaro visai negrazu.,.,

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 20:44)
Man atrodo, kaip tik dabar visi masiskai juos pirks, tuos NB doh.gif  biggrin.gif Jau daug maciau centre tokiu tongue.gif

Tikrai jcrew'iska mirksiukas.gif Man grazu: ir pirmas derinys ir antras wub.gif Labai skoninga ax.gif

Vienas pazistamas buvo tik ka Niujorke, tai sake NB labai ten dabar ant bangos
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2014 04 04, 19:16)
Boring yra neeksperimentuoti ir bijoti į šoną nuklysti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi sakau, kad reikia gyventi ir rengtis taip, kad paskutinem gyvenimo dienom nekiltu noras del ko nors gailetis, juk tuo gyvenimas ir grazus rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 19:38)
Jos beveik vienmetes. Gal tu ir teisi, tikriausiai del to, kad RM su jaunatviskais conversais lotuliukas.gif

As cia tik kaip pavyzdi pateikiau, kad man vis delto labiau prie sirdies toks elegantiskas stilius. Pvz is Mados infekcijos sveciu nuotrauku man tas daugumos eklektiskas stilius, nederanciu dalyku derinimas, is dalies atrodo kaip is didelio rasto isejimas is krasto, kaip sake Dideja biggrin.gif

Vasarini linini kad ir klasikini kostiuma su conversais as dar toleruoju. O juoda klasikini kostiuma su ryskiais conversais jau nebe lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jaunatviskesne ne tik del conversu biggrin.gif tongue.gif vis tik elegancija ir klasika prideda solidumo
del kitu MI sveciu pritariu, kai kurie nusirenge visiskai doh.gif o dar mados zinovai skaitosi unsure.gif musu temoj mergaites graziau rengiasi biggrin.gif

QUOTE(zaRAza @ 2014 04 04, 19:39)

is visu matytu fotogalerijoj sveciu, si moteris graziausiai atrode man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 20:51)
drinks_cheers.gif as irgi sakau, kad reikia gyventi ir rengtis  taip, kad paskutinem gyvenimo dienom nekiltu noras del ko nors gailetis, juk tuo gyvenimas ir grazus   rolleyes.gif  biggrin.gif

Tai gi va... as ir noriu to grazaus gyvenimo biggrin.gif , o tai po to gaileciausi ,kad buvau conversus su klasikiniais rubais kruvon sumetus tongue.gif

Suprantu, kad db tai labai ant bangos, bet as gyvenu pg savo nuostatas...nu negrazuuuu man ir vsio, tai ka db daryt g.gif smile.gif

Tikriausiai jus visos turite ir tokius seriuotus batelius, kaip ten jie vadinas calf hair, tipo tokie https://www.google.l...h...52F;520;245 ane g.gif , jie gi buvo ar yra ant bangos smile.gif . As ju ne-tu-riu ir neturesiu, nes man jie negrazus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2014 04 04, 20:16)
o man jos vyras labiau akį traukia  blush-anim-cl.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 balandžio 2014 - 20:03
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 20:02)

Tikriausiai jus visos turite ir tokius seriuotus batelius, kaip ten jie vadinas calf hair, tipo tokie https://www.google.l...h...52F;520;245 ane  g.gif , jie gi buvo ar yra ant bangos  smile.gif . As ju ne-tu-riu ir neturesiu, nes man jie negrazus cool.gif

aš ir lotuliukas.gif šiti man nesusipratimas biggrin.gif

Smagu, temą pagyvinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 21:02)
Tikriausiai jus visos turite ir tokius seriuotus batelius, kaip ten jie vadinas calf hair, tipo tokie

As turiu aukstaaulius Pepe Jeans juodus kedukus, kur seriukai derinti su lygia oda, bet pirkti 2009 metais, kai seriuotumas tik tik pradejo lipti ant bangos. Ir kainavo jie 4,95$... Kur o kur tie laikai dingo?..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 21:11)
As turiu aukstaaulius Pepe Jeans juodus kedukus, kur seriukai derinti su lygia oda, bet pirkti 2009 metais, kai seriuotumas tik tik pradejo lipti ant bangos. Ir kainavo jie 4,95$... Kur o kur tie laikai dingo?..

dingo...ir panasu, kad negriztamai ax.gif

vien paziurejus i j. crew grozius...kokios kainos buvo pries kelis metus ir kokios db blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 20:02)
Tai gi va... as ir noriu to grazaus gyvenimo  biggrin.gif , o tai po to gaileciausi ,kad buvau conversus su klasikiniais rubais kruvon sumetus  tongue.gif 

Suprantu, kad db tai labai ant bangos, bet as gyvenu pg savo nuostatas...nu negrazuuuu man ir vsio, tai ka db daryt  g.gif  smile.gif 

biggrin.gif tai matyt Tu ir nesigailesi del nieko drinks_cheers.gif o as tai Tavo vietoj gaileciausi, kad tokiu batu niekad nenesiojau biggrin.gif cia gi dar nuo asmeniniu savybiu priklauso vieni zmones megsta eksperimentuoti, kiti ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 21:17)
biggrin.gif tai matyt Tu ir nesigailesi del nieko  drinks_cheers.gif  o as tai Tavo vietoj gaileciausi, kad tokiu batu niekad nenesiojau  biggrin.gif cia gi dar nuo asmeniniu savybiu priklauso vieni zmones megsta eksperimentuoti, kiti ne  4u.gif

Nereikia krastutinumu lotuliukas.gif As tai kaip tik gaileciausi del to, kad avejau tik conversus, NB ir kitokius sportbacius, o ne aukstakulnius prie pustu sukneliu biggrin.gif Tai megaujuosi kiekviena proga, kai tik galiu aveti aukstakulnius ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aireda, tavyje slypi vidine elegancija.. pradedant avataro foto is Dior'o New Look 1947m. kolekcijos taip ir tuo visu tavo stiliumu, jo suvokimu ir t.t. Reta moteris turi ta vidini pojuti.. todel ir nereikia tau jokiu conversu, NB ir t.t.

Pas kiekviena savo jau atrastas ar vis dar ieskomas stilius..tuo mes visos ir unikalios..

kaip sakoma mados praeina, o stilius lieka smile.gif
Atsakyti