Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 16:33)
Ne boring, o fashionable tongue.gif Noreciau as pamatyti realias nuotraukas tokiu issidirbinejimu ax.gif  biggrin.gif O tai tik sausa teorija, pamastymai rolleyes.gif

Ne visoms gi vaikscioti su apsmukusiais dzinsais ir aukstakulniais arba iseiginemis suknelemis ir kedais. Tai jau tikrai butu boooring biggrin.gif

Aš jau praktiškai į kašiką konversus deduos biggrin.gif Tai galėsit mane pomidorais apmėtyt biggrin.gif Prie paneled dress užsidėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 14:52)
Raudonus ne is crew pirkau. Baltus turiu is crew. Dydziai skiriasi. Sunkoki kai rankoj laikai, ant kojos ju visai nejauciu. Keistai kazkaio smile.gif
Bet ziauriia geri. Jei buciau ne melynom kojom, parodyciau kaip vasara eisiu i miesta biggrin.gif

apie kokius čia batukus kalbat? bigsmile.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 15:13)
Man grazus tas salikas, o dar grazesne cia rankine wub.gif

fantastiškas derinukas wub.gif jau reikia ir man ir šaliko ir tašės doh.gif doh.gif
ne, nu man geriau kai nelendu į temas, nes tada visko reikia, o tiek graaaažių derinių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 16:33)
Ne boring, o fashionable tongue.gif Noreciau as pamatyti realias nuotraukas tokiu issidirbinejimu ax.gif  biggrin.gif O tai tik sausa teorija, pamastymai rolleyes.gif

realiai matytas tai man rodos Mados infekcijos (o gal ir klystu) buvo R.Mikelionyte su klasikiniu kelniu kostiumeliu juodu ir geltonais conversais
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 17:34)
Aš jau praktiškai į kašiką konversus deduos biggrin.gif Tai galėsit mane pomidorais apmėtyt biggrin.gif Prie paneled dress užsidėsiu biggrin.gif

Is kur bigsmile.gif As irgi noriu ax.gif Prie sukneles neprizadu, bet prie kokio ilgo sijono gal ir uzsideciau biggrin.gif
Atsakyti
Man tai gražiau NB kedukai, nei converseai, aišku deriniai gal ne visai tokie gautųsi. Lauki savo NB, žiūrėsiu, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 04, 16:53)
Man tai gražiau NB kedukai, nei converseai, aišku deriniai gal ne visai tokie gautųsi. Lauki savo NB, žiūrėsiu, kas gausis  biggrin.gif

Man ir NB gražūs. Kooookius užsisakei? bigsmile.gif Iš kur?

Aireda, AŽ parašiau, kad temos neteršti ax.gif

Dar vansus turi jcrew. Ir gan gerai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 04 balandžio 2014 - 16:59
QUOTE(enura @ 2014 04 04, 17:42)
realiai matytas tai man rodos Mados infekcijos (o gal ir klystu) buvo R.Mikelionyte su klasikiniu kelniu kostiumeliu juodu ir geltonais conversais

Aha, atkreipiau demesi i ja bigsmile.gif Savotiska, idomu, bet kad man butu grazu, negaleciau pasakyti ax.gif Trendy ir tiek cool.gif

Man visada labai skoningai ir stilingai atrodo kita jos buvusi kolege manekene. Bet gi kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif
JMU
JMU
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 17:23)
Aha, atkreipiau demesi i ja bigsmile.gif Savotiska, idomu, bet kad man butu grazu, negaleciau pasakyti ax.gif Trendy ir tiek cool.gif

Man visada labai skoningai ir stilingai atrodo kita jos buvusi kolege manekene. Bet gi kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif
JMU
JMU

kad butu vau tai tikrai ne, bet tiesiog kitaip ir negali sakyt kad blogai smile.gif
O del koleges - tai man idomu ar jos vienmetes g.gif nes su visa pagarba kolegei, bet Mikelionyte atrodo zyyyymiai jaunatviskiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 17:33)

Ne visoms gi vaikscioti su apsmukusiais dzinsais ir aukstakulniais arba iseiginemis suknelemis ir kedais. Tai jau tikrai butu boooring biggrin.gif

Boring yra neeksperimentuoti ir bijoti į šoną nuklysti biggrin.gif

o tas converse ar nb suteikiamas atsainumas man daznai lb patinka smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 18:23)
JMU
JMU

o man jos vyras labiau akį traukia blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 16:55)
Man ir NB gražūs. Kooookius užsisakei?  bigsmile.gif  Iš kur?

Aireda, AŽ parašiau, kad temos neteršti  ax.gif

Dar vansus turi jcrew. Ir gan gerai žiūrisi  thumbup.gif

Mano juodi su raudonu, 410 modelis, pirkau UK, bet mačiau ir pas mus tokie yra, tai biški susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 04, 20:17)
Mano juodi su raudonu, 410 modelis, pirkau UK, bet mačiau ir pas mus tokie yra, tai biški susinervinau  biggrin.gif

O kur pas mus tokiu yra? Idomu kainas palygint ax.gif As irgi ne per seniausiai pasiemiau savuosius, bet neplanuoju nesiot prie kostiumelio kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 04, 19:21)
O kur pas mus tokiu yra? Idomu kainas palygint ax.gif As irgi ne per seniausiai pasiemiau savuosius, bet neplanuoju nesiot prie kostiumelio kol kas biggrin.gif

Wawoj yra, 240 Lt lyg, na panašiai smile.gif
Atsakyti