Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(farnese @ 2014 04 04, 10:13)
Gal pagelbės tokia info - Sabrina 4R dydžio paltas sveria 1,2 kg.
Papildyta:

Kazkada taip viena deme "ant" tippio bandziau išvalyti, bet skalbiau rankomis drungname vandenyje, tai ties ta vieta liko toks patamsejimas...Kažin valykloje išvalytų?  4u.gif

Aš kažkada savo tippi nešiau valyklon, nes dėmė buvo, tai sakė jei yra bandyta valyt, tai jiems tada mažesnė tikimybė išvalyt. Sakė kad valant ale "įsitvirtina" dėmė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 14:27)
O aš kažkaip nebijau suklysti ir surizikuoti... Jau viena pasižiūrėjus į kokios Mados Infekcijos svečių aprangas  lotuliukas.gif , tai su savo bandymais jaučiuosi rami  ax.gif  Ir šiaip, kai pasmalsauju kokių renginių nuotraukomis, kaip svečiai apsirengę, tai nykuma juoduma  verysad.gif  Kažkaip atsikandau aš tos elementarios klasikos ar paprastumo. Norisi bent kažkiek išsiskirti  blush2.gif  Bet čia tik mano nuomonė.

Nuomone gera biggrin.gif
Elementari klasika man irgi pernelyg nuobodi, megstu elegancija, bet su prieskoniais biggrin.gif ax.gif Bet jeigu isskirtinumas pasiekiamas vien tik nesuderinamu dalyku derinimu, kai vaizdas yra tik savotiskas, idomus, bet ne butinai harmoningas, grazus, tai jau ne schmoll.gif

P.S.: as cia ne apie conversus biggrin.gif Conversu as irgi noriu tongue.gif Bet prie boyfriend tipo dzinsu, o ne prie klasikinio sijono g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 13:47)
Nuomone gera biggrin.gif
Elementari klasika man irgi pernelyg nuobodi, megstu elegancija, bet su prieskoniais biggrin.gif  ax.gif Bet jeigu isskirtinumas pasiekiamas vien tik nesuderinamu dalyku derinimu, kai vaizdas yra tik savotiskas, idomus, bet ne butinai harmoningas, grazus, tai jau ne  schmoll.gif

P.S.: as cia ne apie conversus biggrin.gif Conversu as irgi noriu tongue.gif Bet prie boyfriend tipo dzinsu, o ne prie klasikinio sijono g.gif  biggrin.gif

Taip taip thumbup.gif Vaizdas turi būti, netgi labiau tiktų sakyti PRIVALO, būti estetiškas ir gražus, nors, atrodo, dalykai ir nesuderinami.
Aš su paneled juoda suknele jaučiuos nejaukiai biggrin.gif Tai nusipirkau jcrew tokį ryškų mėlyną švarką, bet vis tiek pernelyg oficialiai jaučiuosi biggrin.gif

user posted image

Conversų aš noriu prie įliemenuoto švarko ir slim kelnių tipo kostiumo tongue.gif

user posted image

Sorry už off topicą, bet jcrew ir mėgstą tai, kas nesuderinama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 04 balandžio 2014 - 14:02
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 14:54)

Conversų aš noriu prie įliemenuoto švarko ir slim kelnių tipo kostiumo tongue.gif

Prie tokio tipo vasarinio kostiumo conversai ir man patiktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jau baikit det tokius wub.gif derinukus
Ziauriai grazu wub.gif

Siandien kaip tik gavau superga raudonus wub.gif deja, didoki, tikiuos koja isbrinks per karscius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 14:05)

O as nepraktikuoju puosnumo su paprastumu, man atrodo, cia labai sunku islaikyti gera stiliu, reikia tureti puiku skonio jausma g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 14:54)
Taip taip  thumbup.gif  Vaizdas turi būti, netgi labiau tiktų sakyti PRIVALO, būti estetiškas ir gražus, nors, atrodo, dalykai ir nesuderinami.

Sorry už off topicą, bet jcrew ir mėgstą tai, kas nesuderinama  biggrin.gif

Nuostabus baltas kostiumas....sportbaciai puikus 4u.gif Na, bet kam juos deti KARTU g.gif lotuliukas.gif Dailus bateliai sitam kostiumui draugai , o ne sportbaciai tongue.gif

Cia kaip, tarkim, vyno taure gerti ryte per pusrycius, o ne vakare , per vakariene lotuliukas.gif

Man tu visu stiliu sanplaika, kaip "is didelio rasto - isejo is krasto"...va tongue.gif
Atsakyti
Kazkam reikejo saliko:

https://www.jcrew.co...FromSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 14:34)
drinks_cheers.gif
Nuostabus baltas kostiumas....sportbaciai puikus 4u.gif Na, bet kam juos deti KARTU g.gif  lotuliukas.gif  Dailus bateliai sitam kostiumui draugai , o ne sportbaciai tongue.gif

Cia kaip, tarkim, vyno taure gerti ryte per pusrycius, o ne vakare , per vakariene lotuliukas.gif

Man tu visu stiliu sanplaika, kaip "is didelio rasto - isejo is krasto"...va  tongue.gif

Didėja, bet net Aireda prie tokio kostiumo su konversais neatsilaikytų biggrin.gif

Bet kokiu atveju, smagu, kad nuomonės išsiskiria, o tai eitumėm visos kaip iš kareivinės lotuliukas.gif pioneers.gif

Dailūs bateliai čia ir tinka. O ir vynas ryte gėris lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 04 balandžio 2014 - 14:42
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 15:29)
Gal jau baikit det tokius  wub.gif  derinukus
Ziauriai grazu  wub.gif

Siandien kaip tik gavau superga raudonus  wub.gif deja, didoki, tikiuos koja isbrinks per karscius smile.gif

Is jcrew tie superga? As turiu melynus 37 d., kaip ir tinka. Bet sunkoki, nors ir patogus. O conversai irgi tokie sunkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 15:41)
Didėja, bet net Aireda prie tokio kostiumo su konversais neatsilaikytų  biggrin.gif

Bet kokiu atveju, smagu, kad nuomonės išsiskiria, o tai eitumėm visos kaip iš kareivinės  lotuliukas.gif  pioneers.gif

Dailūs bateliai čia ir tinka. O ir vynas ryte gėris  lotuliukas.gif  4u.gif

Taip, taip drinks_cheers.gif
Kiekvienam -savo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 14:34)
Nuostabus baltas kostiumas....sportbaciai puikus 4u.gif Na, bet kam juos deti KARTU g.gif  lotuliukas.gif  Dailus bateliai sitam kostiumui draugai , o ne sportbaciai tongue.gif

lotuliukas.gif oi Dideja, prajuokinai. Kam kam - kad nebutu nuobodu tongue.gif o sampano taure is ryto thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 15:34)
Man tu visu stiliu sanplaika, kaip "is didelio rasto - isejo is krasto"...va  tongue.gif

Ta samplaika kartais tikrai taip ir atrodo lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 15:41)
Didėja, bet net Aireda prie tokio kostiumo su konversais neatsilaikytų  biggrin.gif

Bet kokiu atveju, smagu, kad nuomonės išsiskiria, o tai eitumėm visos kaip iš kareivinės  lotuliukas.gif  pioneers.gif

Dailūs bateliai čia ir tinka. O ir vynas ryte gėris  lotuliukas.gif  4u.gif

Man tokie nukrypimai kartais visai patinka biggrin.gif Tik jiems reikia drasos ax.gif

Dideja, gal ryte tuomet geriau sompanas, kad nuotaika gera butu ir butum lojali visokiems nukrypimamams nuo stiliaus normu mirksiukas.gif Nebandei biggrin.gif

Enura, parasiau ir ziuriu, tu irgi apie ta pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2014 - 14:53