Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(farnese @ 2014 04 04, 13:03)
Merginos, help!

Aptaškiau merino tippi aliejumi, kas žinote kokių aliejaus dėmių "išvedimo" būdų? doh.gif

pati nebandziau, bet cia keli variantai http://www.15min.lt/...emes-554-213003

tikiuosi is merino vilnos lengviau pasalinti riebalus, nei is silko (atsimenat ta mano istorija su variklio alyva aptaskyta Blythe doh.gif )....

Bet as tai tikriausiai atiduociau i valykla valymui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 balandžio 2014 - 12:11
Laba diena smile.gif Gal kuri pamenate, kiek mazdaug sveria cocoon paltas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 11:30)
Aleja.lt, vat jau vien su šia suknele kukli nebūtum biggrin.gif Aš masyvių vėrinių ir privengiu. Bijau greitai nuvažiuoti į šoną. Bet auskarai masyvesni puikiai žiūrėtųsi.

Gal kas pirkot šitą suknelę į darbą? https://www.jcrew.co...sNewSearch=true Verta ji neverta?  g.gif

As sugebeciau likti kukli ir su ja. biggrin.gif kukli bet ne prasta. Tokia subtili elegancija smile.gif
Mano smulkumas turbut toki ivaizdi sukuria.

Aireda, Bet vis tiek man ta manekene i mane nenesa. Eisiu veliau paieskosiu "saves" ( beje, mano avataras jau "as")
Atsakyti
Mergaites,

noriu ptikslinti pries darant uzsakyma: J Crew final sale papildoma 50% nuolaida nuo kainos????

Ir kaip su dydzias. Ar pilnai atitinka? Ka manote su 105 klubais ir 80 liemeniu 31 dydis geras bus?

TOOTHPICK CORD

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 04 balandžio 2014 - 12:25
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 12:07)
mačiau nuotrauką su džinsiniu švarkeliu, įdomiai žiūrisi rolleyes.gif
man gražu tas pūstumas, priduoda puošnumo smile.gif  bet galvoju reikia klubų smulkių, nes su mano 95-96 kaip išpūs, bijosiu į veidrodį žiūrėt lotuliukas.gif

vat cia tas crew'iskas stilius - puosnumas su paprastumu, apie ka Aireda kalbejo
mano irgi panasus klubai, netgi daugiau siuo metu blush2.gif , tai del to dar ir nepirkau ax.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 12:07)
Bet as tai tikriausiai atiduociau i valykla valymui ax.gif

ta pati norejau pasiulyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, help!
Aptaškiau merino tippi aliejumi, kas žinote kokių aliejaus dėmių "išvedimo" būdų? doh.gif

As riebalu (ne alyvos) demes isvalau su indu plovikliu ax.gif Tiesa, merino nebandziau, bet kazin ar galetu ka nors blogo padaryt g.gif

QUOTE(jolanta0417 @ 2014 04 04, 13:12)
Laba diena  smile.gif  Gal kuri pamenate, kiek mazdaug sveria cocoon paltas?  4u.gif

1.3 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 11:49)
Kazko toks zvengas sueme, gal darbe pabandyt? Kazi kaip kolegos sureaguotu? lotuliukas.gif
Svarka tikrai turi, bet pirko ne tokia bezbozna kaina, cia tai palta uz tokia gali paimt.

Ai, vel cia juosmuopopazastim variantas.

Pasileisk mėgstamą muziką ir plok. Sakyk, kaip norėčiau dabar būti šio atlikėjo koncerte biggrin.gif

Švarkui -50%. Vis tiek brangu???

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 12:19)
As sugebeciau likti kukli ir su ja. biggrin.gif kukli bet ne prasta. Tokia subtili elegancija smile.gif

Būtent. Kaip prancūzaitė.

QUOTE(enura @ 2014 04 04, 12:30)
vat cia tas crew'iskas stilius - puosnumas su paprastumu, apie ka Aireda kalbejo

user posted image

Man čia puošnumas su paprastumu laaabai gražu...
Aš asmeniškai tą ir bandau iš savo garderobo išlaužti. Todėl sakau, noriu klasikinio kostiumėlio su konversais biggrin.gif Taškas biggrin.gif Neperkalbėsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 04, 12:34)
As riebalu (ne alyvos) demes isvalau su indu plovikliu  ax.gif  Tiesa, merino nebandziau, bet kazin ar galetu ka nors blogo padaryt g.gif
1.3 kg 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 13:19)

Aireda, Bet vis tiek man ta manekene i mane nenesa. Eisiu veliau paieskosiu "saves" ( beje, mano avataras jau "as")

Aleja.lt, gali buti, kad klystu, kazkaip kalbant apie ta suknele, pamacius sia nuotrauka apie tave pagalvojau ax.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 13:37)

Man čia puošnumas su paprastumu laaabai gražu...
Aš asmeniškai tą ir bandau iš savo garderobo išlaužti. Todėl sakau, noriu klasikinio kostiumėlio su konversais biggrin.gif Taškas biggrin.gif Neperkalbėsit biggrin.gif

O as nepraktikuoju puosnumo su paprastumu, man atrodo, cia labai sunku islaikyti gera stiliu, reikia tureti puiku skonio jausma g.gif
Atsakyti
Merginos, help!

Lasas indu ploviklio ant demes ir iskart i skalbima.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 13:37)
Pasileisk mėgstamą muziką ir plok. Sakyk, kaip norėčiau dabar būti šio atlikėjo koncerte biggrin.gif
Švarkui -50%. Vis tiek brangu???

Ok, jamu sita gabaliuka. lotuliukas.gif Gigi pusseseres ir broliukai.
Brangu.
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2014 04 04, 13:12)
Laba diena  smile.gif  Gal kuri pamenate, kiek mazdaug sveria cocoon paltas?  4u.gif

Gal pagelbės tokia info - Sabrina 4R dydžio paltas sveria 1,2 kg.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 14:09)
Lasas indu ploviklio ant demes ir iskart i skalbima.

Kazkada taip viena deme "ant" tippio bandziau išvalyti, bet skalbiau rankomis drungname vandenyje, tai ties ta vieta liko toks patamsejimas...Kažin valykloje išvalytų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 13:05)
O as nepraktikuoju puosnumo su paprastumu, man atrodo, cia labai sunku islaikyti gera stiliu, reikia tureti puiku skonio jausma g.gif

O aš kažkaip nebijau suklysti ir surizikuoti... Jau viena pasižiūrėjus į kokios Mados Infekcijos svečių aprangas lotuliukas.gif , tai su savo bandymais jaučiuosi rami ax.gif Ir šiaip, kai pasmalsauju kokių renginių nuotraukomis, kaip svečiai apsirengę, tai nykuma juoduma verysad.gif Kažkaip atsikandau aš tos elementarios klasikos ar paprastumo. Norisi bent kažkiek išsiskirti blush2.gif Bet čia tik mano nuomonė.

QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 13:09)
Ok, jamu sita gabaliuka. lotuliukas.gif Gigi pusseseres ir broliukai.
Brangu.

Jamam šitą dainą biggrin.gif Kur jūsų rankos? lotuliukas.gif
Atsakyti