Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 12:11)

Va va. Man netiktų - kojos gražos, bet rankomis negaliu pasigirti.... biggrin.gif

ir as negaliu... ax.gif net nezinau ar is viso kuom nors galiu g.gif biggrin.gif

na, ugiu nebent kazkiek tongue.gif Nes mano zemesnes drauges, sako, o kaip faina, kad tu auksta, rubai visai kitaip ziuris tongue.gif Bet zinant, kad dauguma j.crew rubu skirti zemesnems, nei as, tai vel ne kazkas gaunas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 12:17)
Lazgancios - tai tirtancios ir liulancios kaip saltiena nuo menkiausio judesio. biggrin.gif

ojej biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ar liūla rankos, labai lengva pasitikrinti - pakeli į viršų ir ploji sau virš galvos, na kaip per kokį koncertą, ir arba liūla, arba ne biggrin.gif

Gal kas turit tokį švarką? Gigi kažkaip su juo mane atbaidė... https://www.jcrew.co...sNewSearch=true O taip norėčiau kokio pilko kostiumėlio su konversiukais ar kokiais new balance'ais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 04, 11:02)
Man irgi labai graži  wub.gif o kodėl "priplota"? O ne nuo asmeninių gabaritų tas "priplojimas" būtų?  unsure.gif
Aleja.lt, norėjau dar paklaust, o koks ūgis jūsų, kad petit perkat? Aišku aš neaukšta irgi, gal 162-163. O regular dydis pencil skirt iki kurios vietos jums?  4u.gif

Mano gal koks 165. Sumazejau i senatve. As sijonus petite00 perku del dydzio. Jie mazesni uz regular wink.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 11:09)
Stai jcrew'iskas Aleja.lt tipazas ax.gif Aleja.lt, ar klystu cool.gif
user posted image

Nelabai sitas mano..
As kablu neturiu, karoliu tokiu ir panasiu irgi neturiu.
Nesiociau su juodomis viv balerinomis. Ir jei suristais plaukais, tai auskaru noreciau kazkokiu didesniu masyviu.
As kuklesne nei sioj foto. Paprastesne.
Atsakyti
Aleja.lt, vat jau vien su šia suknele kukli nebūtum biggrin.gif Aš masyvių vėrinių ir privengiu. Bijau greitai nuvažiuoti į šoną. Bet auskarai masyvesni puikiai žiūrėtųsi.

Gal kas pirkot šitą suknelę į darbą? https://www.jcrew.co...sNewSearch=true Verta ji neverta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 08:11)
na, tikriausiai paziureti ir pamatyt biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif

cia velgi , turbut , nebus vieningos nuomones...  smile.gif

as uztai ir daviau pavyzdi is to rusu serialo, kad mano "graziu ranku" vizija yra butent tokia  4u.gif

Nemačius to serialo ax.gif
o šiaip sunku vertint save, nes daržai būna, kad matai labai jau nešališkai (ne)gražiai biggrin.gif
Atsakyti
Matėt kas šias jcrew naujienas? wub.gif https://www.jcrew.co...wcollection.jsp
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 10:54)
Tiesiog new look stilius gautusi del pusto sijono mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 11:09)
user posted image

man cia kaip elegantiska ir grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 12:27)

Nelabai sitas mano..
As kablu neturiu, karoliu tokiu ir panasiu irgi neturiu.
Nesiociau su juodomis viv balerinomis.  Ir jei suristais plaukais, tai auskaru noreciau kazkokiu didesniu masyviu.
As kuklesne nei sioj foto. Paprastesne.

As turejau omenyje ne visa amunicija, o pacia manekene. Juk tai tavo tipazas: smulki, subtili ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 08:25)
Ar liūla rankos, labai lengva pasitikrinti - pakeli į viršų ir ploji sau virš galvos, na kaip per kokį koncertą, ir arba liūla, arba ne biggrin.gif

Gal kas turit tokį švarką? Gigi kažkaip su juo mane atbaidė... https://www.jcrew.co...sNewSearch=true O taip norėčiau kokio pilko kostiumėlio su konversiukais ar kokiais new balance'ais  rolleyes.gif

Oi ne, tada mano gražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 12:25)
Gal kas turit tokį švarką? Gigi kažkaip su juo mane atbaidė... https://www.jcrew.co...sNewSearch=true O taip norėčiau kokio pilko kostiumėlio su konversiukais ar kokiais new balance'ais  rolleyes.gif

Kazko toks zvengas sueme, gal darbe pabandyt? Kazi kaip kolegos sureaguotu? lotuliukas.gif
Svarka tikrai turi, bet pirko ne tokia bezbozna kaina, cia tai palta uz tokia gali paimt.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 12:30)
Gal kas pirkot šitą suknelę į darbą? https://www.jcrew.co...sNewSearch=true Verta ji neverta?  g.gif

Ai, vel cia juosmuopopazastim variantas.
Atsakyti
Merginos, help!

Aptaškiau merino tippi aliejumi, kas žinote kokių aliejaus dėmių "išvedimo" būdų? doh.gif
Atsakyti
pagyvinau temą su suknute biggrin.gif biggrin.gif ale daug kam gražu, bet nei viena neturit? tongue.gif

QUOTE(enura @ 2014 04 04, 10:29)
ir man belieka pritarti  drinks_cheers.gif  biggrin.gif man noretusi virsaus kokios nors is sijono spalvu  ax.gif

as manau, kad su svarkeliu ji gerai ziuretusi.
ir manau, kad su tokiu ugiu liemuo turetu buti daugmaz vietoj  4u.gif

mačiau nuotrauką su džinsiniu švarkeliu, įdomiai žiūrisi rolleyes.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 10:33)
Man atrodo si mergina pasivilkusi juoda palaidine po apacia, identisko juodumo kaip ir suknele. Juk nuorodoje yra ne sijonas, o suknele g.gif

Sukneles apacia tikrai labai pusta, tokia iseigine labiau del tos apacios atrodo ax.gif

man gražu tas pūstumas, priduoda puošnumo smile.gif bet galvoju reikia klubų smulkių, nes su mano 95-96 kaip išpūs, bijosiu į veidrodį žiūrėt lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 10:33)
Man tai ji visai negrazi  ax.gif  smile.gif

Ypac is sono i manikene ziurint...krutine priplota, juosmuo aukstai, pilvas kaip ispustas balionas, tokie rankoviu iskirpimai pecius daro laaabai placius.... nu neee tongue.gif

Na, kur galima su tokia iseiti?  smile.gif

biggrin.gif nu vat galima manau blush2.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 10:46)
lotuliukas.gif
Ji tiptop mano stiliaus. Labai megstu tokias. Pusta apacia ir priplotu virsumi.
Eiciau i teatra, gimtadieni.

drinks_cheers.gif

QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 11:09)
Turi buti proporcingos kuno sudejimui apimtimi ir ilgiu, saikingai treniruotos ir nelazgancios.[B]

čia geras ir labai tiksliai thumbup.gif
Atsakyti