Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Dideja @ 2014 03 28, 12:19)
<...>
Dailus derinukas smile.gif
Toks ryskuolis sijonukas, o golfuko spalva puikiai "prigesina" ji. Man patiko  4u.gif

Dėkui smile.gif. Smagu, kad patiko. Man tai vos ne ryškiau kažko viruje norisi : D.
Dar neišmokau tų vėrinių nešioti. Bet ant to golfuko visai koks nors tiktų, ryškesnis, manyčiau smile.gif -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 kovo 2014 - 13:59
Gal kas turit toky dzemperiuka? Kaip nesiojasi? Ir gal gali kas parasyti su kokiom ismierom koky dydy turit?
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj_d5LA
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 28, 14:56)
Dėkui smile.gif. Smagu, kad patiko. Man tai vos ne ryškiau kažko viruje norisi : D.
Dar neišmokau tų vėrinių nešioti. Bet ant to golfuko visai koks nors tiktų, ryškesnis, manyčiau  smile.gif -

Na, gal ir ryskiau butu gerai smile.gif Kokia melyna ar zalia g.gif Na, ir be abejo, juoda puikiai ziuretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 28, 14:21)
Na, gal ir ryskiau butu gerai  smile.gif Kokia melyna ar zalia g.gif Na, ir be abejo, juoda puikiai ziuretusi  smile.gif

drinks_cheers.gif 100 % smile.gif
Atsakyti
Jcrew verinys su kuriuo praeita savaite rodesi Gyte, tik mano mirgu margu spalvu.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 14:31)
Jcrew verinys su kuriuo praeita savaite rodesi Gyte, tik mano mirgu margu spalvu.

Nuostabus smile.gif - Man margas be galo gražu 4u.gif
Bet jis toks sunkokas? [bent iš foto taip atrodo biggrin.gif ]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 28, 14:38)
Nuostabus smile.gif - Man margas be galo gražu  4u.gif
Bet jis toks sunkokas? [bent iš foto taip atrodo  biggrin.gif ]

ne, atvirksciai, lengvutis toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 28, 14:39)
ne, atvirksciai, lengvutis toks smile.gif

Nu tada tai 100 % tobula biggrin.gif
[mane visuomet tas svoris gąsdina biggrin.gif , kažkaip nemėgstu per daug svorio just biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 kovo 2014 - 14:46
Rastafarinas, sijono spalva wub.gif ir su golfu labai tinka drinks_cheers.gif

LaimingaMergina, grazus papuosaliukas wub.gif , bent jau man su marskinukais labai tinkamas, tada matyti tik grazioji dalis, be grandines
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2014 03 28, 15:13)
Gal kas turit toky dzemperiuka? Kaip nesiojasi? Ir gal gali kas parasyti su kokiom ismierom koky dydy turit?
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj_d5LA

Ankstesnės temos paskutinį puslapį pažiūrėkit.
Atsakyti
Vilmabu, viskas super!! Tik uzklausiu - pedkelnes Jcrew pas Jus? Superine spalva atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 03 28, 17:33)
Vilmabu, viskas super!! Tik uzklausiu - pedkelnes Jcrew pas Jus? Superine spalva atrodo smile.gif

viskas jcrew,isskyrus pedkelnes biggrin.gif Dzinte, LT pirktos,bet nezinau net pardes pavadinimo unsure.gif
Papildyta:
i papuosalu tema,siandien uzsisakiau si juodos spalvos ax.gif tikiuosi bus lengvas kaip LaimingosMerginos ,o gal kas gavot jau?
Atsakyti