Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 11:59)
lotuliukas.gif

Kai parasei, kad manes neisivaizduoji, jau norejau klaust , ar save isivaizduoji biggrin.gif  Bet paklausti nesuspejau, pati parasei tongue.gif

Aha, spejau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 08:56)
Labai teisingai manai.  thumbup.gif  Gal ir aš kada pasiryšiu į darbą užsidėti, tik kad juodo švarkiuko neturiu. Aš valentino dienai buvau su factorio merinu suderinusi. Trumpam pasirodau. Atsiprašau už kokybę - draugėms buvo outfitas tik fotografuotas, ne viešam pasirodymui  biggrin.gif

Man jis į darbą plius kiek per trumpas... Bet čia ant manęs dėvint  blush2.gif

O koks jūsų ugis? Nes jau labai trumputis atrodo blush2.gif Man su 162 cm (buvau su aukštakulniais) tai padorus ilgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 07:46)
lotuliukas.gif
Ji tiptop mano stiliaus. Labai megstu tokias. Pusta apacia ir priplotu virsumi.
Eiciau i teatra, gimtadieni.

Man irgi labai graži wub.gif o kodėl "priplota"? O ne nuo asmeninių gabaritų tas "priplojimas" būtų? unsure.gif

Aleja.lt, norėjau dar paklaust, o koks ūgis jūsų, kad petit perkat? Aišku aš neaukšta irgi, gal 162-163. O regular dydis pencil skirt iki kurios vietos jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 04, 11:51)

Gal reik eit pagūglint, kaip ji realybėj atrodo  biggrin.gif ČIA galg.gif

neee....

dar sitai suknytei reikia laaabai graziu ranku rolleyes.gif

jei ziurejote rusu seriala "kuchnia", tai ten tos Vikos rankos idealios (ir figura irgi), jai turetu tiktu ir sita suknyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 08:03)
neee....

jei ziurejote rusu seriala "kuchnia", tai ten tos Vikos rankos idealios (ir figura irgi), jai turetu tiktu ir sita suknyte biggrin.gif

o kaip žinot, kad tavo rankos gražios g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 11:15)
Labai grazi suknele  doh.gif  wub.gif

Man tai baisi, atidariau ir uzdariau. biggrin.gif
Atsakyti
Stai jcrew'iskas Aleja.lt tipazas ax.gif Aleja.lt, ar klystu cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 04, 12:05)
o kaip žinot, kad tavo rankos gražios  g.gif  lotuliukas.gif

Turi buti proporcingos kuno sudejimui apimtimi ir ilgiu, saikingai treniruotos ir nelazgancios.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 04, 12:05)
o kaip žinot, kad tavo rankos gražios  g.gif  lotuliukas.gif

na, tikriausiai paziureti ir pamatyt biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif

cia velgi , turbut , nebus vieningos nuomones... smile.gif

as uztai ir daviau pavyzdi is to rusu serialo, kad mano "graziu ranku" vizija yra butent tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 04 04, 11:02)
O koks jūsų ugis? Nes jau labai trumputis atrodo blush2.gif Man su 162 cm (buvau su aukštakulniais) tai padorus ilgis biggrin.gif

Tik niekingi 170 biggrin.gif ir taip pat nuotraukoj su aukštakulniais biggrin.gif man laisvalaikiu toks ilgis priimtinas. Bet į darbą no no biggrin.gif
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 11:03)
neee....

Va va. Man netiktų - kojos gražos, bet rankomis negaliu pasigirti.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 04 balandžio 2014 - 11:22
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 12:09)
Turi buti proporcingos kuno sudejimui apimtimi ir ilgiu, saikingai treniruotos ir nelazgancios.

o, linamog, kaip Tu cia aiskiai ir graziai surasei biggrin.gif
tik to paskutinio zodzio nesupratau ka reiskia ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 12:13)
o, linamog, kaip Tu cia aiskiai ir graziai surasei  biggrin.gif
tik to paskutinio zodzio nesupratau ka reiskia  ax.gif  smile.gif

Lazgancios - tai tirtancios ir liulancios kaip saltiena nuo menkiausio judesio. biggrin.gif
Atsakyti