Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 10:29)
tai kad čia tokia suknelė su topu be rankovių, ir niekaip nesumąstau kas ant viršaus tiktų doh.gif
galvojat liemuo būtų ne vietoj? unsure.gif  šiaip mano ūgis 1,65 cm....

as manau, kad su svarkeliu ji gerai ziuretusi.
ir manau, kad su tokiu ugiu liemuo turetu buti daugmaz vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 11:13)
aš žiūriu žiūriu į šią suknelę

vilioja ji mane kažkuo, tik nelabai patinka, kad viršus toks, ta prasme koks kažin megztukas derėtų prie jos? nesuprantu šioj nuorodoj, kas ant viršaus pas moterį g.gif

apatinė dalis labai pūsta atrodo unsure.gif  kažin kaip realiai, beje yra kišenės suknelėje bigsmile.gif

Man atrodo si mergina pasivilkusi juoda palaidine po apacia, identisko juodumo kaip ir suknele. Juk nuorodoje yra ne sijonas, o suknele g.gif

Sukneles apacia tikrai labai pusta, tokia iseigine labiau del tos apacios atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 11:13)
aš žiūriu žiūriu į šią suknelę
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

Man tai ji visai negrazi ax.gif smile.gif

Ypac is sono i manikene ziurint...krutine priplota, juosmuo aukstai, pilvas kaip ispustas balionas, tokie rankoviu iskirpimai pecius daro laaabai placius.... nu neee tongue.gif

Na, kur galima su tokia iseiti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 balandžio 2014 - 10:41
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 09:56)
Labai teisingai manai.  thumbup.gif  Gal ir aš kada pasiryšiu į darbą užsidėti, tik kad juodo švarkiuko neturiu. Aš valentino dienai buvau su factorio merinu suderinusi. Trumpam pasirodau. Atsiprašau už kokybę - draugėms buvo outfitas tik fotografuotas, ne viešam pasirodymui  biggrin.gif

Man jis į darbą plius kiek per trumpas... Bet čia ant manęs dėvint  blush2.gif

Demettriuke, kodel gi ne, man atrodo visai tinkamas derinys, kai norisi ne per daug puosnumo. Mano skoniui dar noretusi kokio nors papuosalo, kuris apjungtu ta derini, kokio nors verinio arba auskaru ax.gif Bet lyg kazkoks yra papuosalas, kazkaip iskart nepastebejau.

Labai net jcrew'iskas derinys gavosi, jie gi megsta derinti kasdienius paprastus rubus su puosnesniais mirksiukas.gif

Ir nesutinku, kad spalviskai nesiderina. Man kaip tik labai dera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 10:33)
Man tai ji visai negrazi  ax.gif  smile.gif

Ypac is sono i manikene ziurint...krutine priplota, juosmuo aukstai, pilvas kaip ispustas balionas, tokie rankoviu iskirpimai pecius daro laaabai placius.... nu neee tongue.gif

Na, kur galima su tokia iseiti?  smile.gif

lotuliukas.gif
Ji tiptop mano stiliaus. Labai megstu tokias. Pusta apacia ir priplotu virsumi.
Eiciau i teatra, gimtadieni.
Atsakyti

Aš į šią seniai žiūriu - labai graži: ilgis, viskas. Bet irgi, kažkaip, nežavi, kad tas viršus taip atrodo. Būt nieko, bet nepatinka, kad jis juodas. Kažkodėl galvoju, kad jei būtų šviesus, tai tas "suplojimas" mažiau akcentuotųsi smile.gif .
Atsakyti

Nereali suknele wub.gif
Senai i ja ziuriu. LABAI LABAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 10:46)
lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Tik tas viršaus "maikiškumas" doh.gif - būt bent rankovės iki alkūnių. Net nežinau biggrin.gif
Gal reik eit pagūglint, kaip ji realybėj atrodo biggrin.gif ČIA gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 balandžio 2014 - 10:56
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 11:46)
lotuliukas.gif

Tai gi va smile.gif Kas vienai bus optimalus grozis - kitai visai ne kazkas biggrin.gif

Na, o kad kazka gero pasakyti apie sita suknyte..., tai ji tiktu tuomet ne didesniu gabaritu merginai , nei Tavo mirksiukas.gif
Na, cia tam atvejui, kad is normalaus sudejimo merginos nepavirstu Milzinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 11:46)
lotuliukas.gif

Didejos su tokia suknele neisvaizduoju lotuliukas.gif Ir saves su tokia suknele neisivaizduoju doh.gif

O Aleja.lt labai net isivaizduoju biggrin.gif Atrodytum skoningai stilingai, subtilus minimalismas su prabanga rolleyes.gif Tiesiog new look stilius gautusi del pusto sijono mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 04 balandžio 2014 - 10:55

Man ji tokia truputi nėštukiška biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 10:44)
Demettriuke, kodel gi ne, man atrodo visai tinkamas derinys, kai norisi ne per daug puosnumo. Mano skoniui dar noretusi kokio nors papuosalo, kuris apjungtu ta derini, kokio nors verinio arba auskaru ax.gif Bet lyg kazkoks yra papuosalas, kazkaip iskart nepastebejau.

Labai net jcrew'iskas derinys gavosi, jie gi megsta derinti kasdienius paprastus rubus su puosnesniais mirksiukas.gif

Ir nesutinku, kad spalviskai nesiderina. Man kaip tik labai dera tongue.gif

Dėkui. Minimalistinis papuošaliukas buvo. Bandžiau su masyvesniu, bet kažko nesižiūrėjo. Auskarų lyg nebuvo - nepamenu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 04, 11:54)
Didejos su tokia suknele neisvaizduoju lotuliukas.gif Ir saves su tokia suknele neisivaizduoju doh.gif

lotuliukas.gif

Kai parasei, kad manes neisivaizduoji, jau norejau klaust , ar save isivaizduoji biggrin.gif Bet paklausti nesuspejau, pati parasei tongue.gif
Atsakyti