Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Vakar mergaites koduka jau panaudojo. Einu naujo paieskosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 09:56)
Labai teisingai manai.  thumbup.gif  Gal ir aš kada pasiryšiu į darbą užsidėti, tik kad juodo švarkiuko neturiu. Aš valentino dienai buvau su factorio merinu suderinusi. Trumpam pasirodau. Atsiprašau už kokybę - draugėms buvo outfitas tik fotografuotas, ne viešam pasirodymui  biggrin.gif

Mano supratimu, sis sijonas nera toks kasdieniskas, todel man nedera su merino megztiniu.
Ir spalviskai nelabai dera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 04 balandžio 2014 - 09:16
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 09:56)
Labai teisingai manai.  thumbup.gif  Gal ir aš kada pasiryšiu į darbą užsidėti, tik kad juodo švarkiuko neturiu. Aš valentino dienai buvau su factorio merinu suderinusi. Trumpam pasirodau. Atsiprašau už kokybę - draugėms buvo outfitas tik fotografuotas, ne viešam pasirodymui  biggrin.gif

Man jis į darbą plius kiek per trumpas... Bet čia ant manęs dėvint  blush2.gif

Labai graziai Tau ziurisi sijonukas 4u.gif Tik man, vistik noretusi kazkokios kitos spalvos virsaus - sviesaus , arba juodo g.gif Nors, jei uzsidejus kokius raudonus batelius gal ir su situo megztuliu "susigrotu " smile.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 04 03, 20:11)

Rastafarinas, man labai grazu zalia su melyna  wub.gif o visam deriny tai gal noretusi kitos spalvos pedkelniu  g.gif bet gal gyvai kitaip atrodytu  ax.gif

Belieka pritarti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 balandžio 2014 - 09:29
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 04, 09:16)
Mano supratimu, sis sijonas nera toks kasdieniskas, todel man nedera su merino megztiniu.
Ir spalviskai nelabai dera 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 09:30)
Labai graziai Tau ziurisi sijonukas 4u.gif  Tik man, vistik noretusi kazkokios kitos spalvos virsaus - sviesaus , arba juodo g.gif  Nors, jei uzsidejus kokius raudonus batelius gal  ir su situo megztuliu "susigrotu "  smile.gif

Na va, matot, kokios mes visos skirtingos esam. O man jis gražiai susigrojo ir megztukas pridavė kiek kasdieniškumo, ko ir siekiau. Lūpos buvo taip pat raudonos. O dar ir pati diena raudonumu alsavo biggrin.gif Man asmeniškai labai žiūrėjosi, bet dėl skonio gi nesiginčyjama. Tik visiškai pritariu, kad jis nėra kasdieniškas ir į darbą jis man visiškai netinkamas. Nebent kokia speciali proga. Dėkui už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2014 04 03, 19:12)
Mergaitės, ar atitinka loaferiukų dydžiai, paprastai nesioju 7.5, peda 24.5cm tai 7.5 su puse imti, TOKIŲ norėčiau

Su 24,7cm pirkau 7,5US, tai tinka puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 06:08)
Vakar mergaites koduka jau panaudojo. Einu naujo paieskosiu wink.gif

yra -20 4u.gif man nupirko. Ir surizikavau factory jeans pencil skirt paimt. Tikiuosi tiks ax.gif
Atsakyti
aš žiūriu žiūriu į šią suknelę
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

vilioja ji mane kažkuo, tik nelabai patinka, kad viršus toks, ta prasme koks kažin megztukas derėtų prie jos? nesuprantu šioj nuorodoj, kas ant viršaus pas moterį g.gif
http://www.lilly-sty.../layers-of.html

apatinė dalis labai pūsta atrodo unsure.gif kažin kaip realiai, beje yra kišenės suknelėje bigsmile.gif

gal turite kuri nors? smile.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 10:13)

vilioja ji mane kažkuo, tik nelabai patinka, kad viršus toks, ta prasme koks kažin megztukas derėtų prie jos? nesuprantu šioj nuorodoj, kas ant viršaus pas moterį g.gif
http://www.lilly-sty.../layers-of.html

apatinė dalis labai pūsta atrodo unsure.gif  kažin kaip realiai, beje yra kišenės suknelėje bigsmile.gif

gal turite kuri nors? smile.gif

Topas pas ją paprasta maikutė. Po nuotraukomis yra nuoroda į ją. Sijonas bus pūstas, nes bent jau paprasto sijono medžiaga yra storoka ir standi. Suknelė išties graži, bet aś dar dėl liemens vietos pamastyčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 04, 10:15)
Labai grazi suknele  doh.gif  wub.gif

biggrin.gif
aš tai jos noriu doh.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 10:19)
Topas pas ją paprasta maikutė. Po nuotraukomis yra nuoroda į ją. Sijonas bus pūstas, nes bent jau paprasto sijono medžiaga yra storoka ir standi. Suknelė išties graži, bet aś dar dėl liemens vietos pamastyčiau... g.gif

tai kad čia tokia suknelė su topu be rankovių, ir niekaip nesumąstau kas ant viršaus tiktų doh.gif
galvojat liemuo būtų ne vietoj? unsure.gif šiaip mano ūgis 1,65 cm....
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 04, 09:30)
Tik man, vistik noretusi kazkokios kitos spalvos virsaus - sviesaus , arba juodo g.gif  Nors, jei uzsidejus kokius raudonus batelius gal  ir su situo megztuliu "susigrotu "  smile.gif
Papildyta:
Belieka pritarti  drinks_cheers.gif  4u.gif

ir man belieka pritarti drinks_cheers.gif biggrin.gif man noretusi virsaus kokios nors is sijono spalvu ax.gif
grazus ir graziai atrodo, bet tokio ilgio tai tikrai i darba per trumpas drinks_cheers.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2014 04 04, 10:13)

as irgi i ja ziurejau, bet taip ir nepirkau rolleyes.gif ir kaina man rodos geresne buvo? ar dabar geriausia gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 04 04, 10:37)
Na va, matot, kokios mes visos skirtingos esam. O man jis gražiai susigrojo ir megztukas pridavė kiek kasdieniškumo, ko ir siekiau.

Na taip drinks_cheers.gif
As nesakiau, kad blogai, tiesiog garsiai pamasciau, kaip man "graziau" atrodytu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti