Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Kam pavyko pagaut Wintress pufferį xs dydžio? Tik nebūk prie kompo ir va doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 04 02, 10:58)
nu va ne aš viena tokia biggrin.gif bet jau stengiuosi taisytis, netgi užsisakiau juodą pencil sijoną  bigsmile.gif  va šitą bet kaina tai žiūriu tokia pati, kaip vakar su nuolaida nusipirkau  biggrin.gif tikiuosi tiks

Aš dabar tarp mint melon spalvų blaškaus g.gif galvoju kas labiau man tiktų prie turimų, kad nebūtų - turiu sijoną, reik topo biggrin.gif

Dar užmačiau baltą džinsinį švarkelį kurio REIKIA biggrin.gif ir mirtinai net lotuliukas.gif ir aišku džinsinio pensil skirt blush2.gif o būna džinsiniams rūbams nuolaidos?

Aleja.lt - dėl mažų dydžių, sakė kreiptis į Tave. Su 87 cm per sėdimą koks dydis sijonukų? Iš 00 neišgriūsiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 03, 13:12)
Kam pavyko pagaut Wintress pufferį xs dydžio? Tik nebūk prie kompo ir va  doh.gif

o kokia kaina buvo
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 04 03, 13:21)
o kokia kaina buvo

190dol - 50%
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 02, 19:20)
cia jau matyt ju vidiniai kazkokie niuansai..jei tokiam lygy jau..reklamoj su kisenem, prekyboj be..nesamone

o as kartais del kiseniu sijone pasiruosusi visa sijona pirkt, nes ten YRA KISENES !!!  lotuliukas.gif

jetus man ir viskas turi buti su kiseniais lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal turit patirties, kaip šios firmos rūbeliai iš poliesterio? Ieškau, kuo mamą papuošt, ir žiūriu, kad visai neblogai bent jau foto kai kurios palaidinės atrodo. Rūbuose privengiu tokios medžiagos, bet vat medvilninės nėra tokios puošnios, o šilkas per brangu.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 04 03, 08:34)
paprotinkite mane ar toks sijonukas tiktų su 105 klubais g.gif Nu jis toks visai nieko man  4u.gif

Klubų apimtis dar nieko nepasako, nes jei esi aukšta, plonomis kojomis, tai tie 105 tikrai nebaisūs, na o jei 160, tai tada gali atrodyti ir nekaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 03, 13:14)
Aš dabar tarp mint melon spalvų blaškaus  g.gif galvoju kas labiau man tiktų prie turimų, kad nebūtų - turiu sijoną, reik topo  biggrin.gif

Dar užmačiau baltą džinsinį švarkelį kurio REIKIA  biggrin.gif ir mirtinai net  lotuliukas.gif ir aišku džinsinio pensil skirt  blush2.gif o būna džinsiniams rūbams nuolaidos?

Aleja.lt - dėl mažų dydžių, sakė kreiptis į Tave. Su 87 cm per sėdimą koks dydis sijonukų? Iš 00 neišgriūsiu? blush2.gif

Mano sedimoji svyruoja, bet dazniausiai 85 kokie. Tai nesioju petite00 is pencil. Jie idealiai, o kitus xxs arba 00 perku, bet 00 jau laisvokas. Tai Jums su 87 tobulai 00 tiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 03, 13:12)
Kam pavyko pagaut Wintress pufferį xs dydžio? Tik nebūk prie kompo ir va  doh.gif

Kad man atrodo tik raudona buvo, ar Tu tokios ir nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyte66: 03 balandžio 2014 - 14:02
QUOTE(meid @ 2014 04 03, 14:43)
Merginos, gal turit patirties, kaip šios firmos rūbeliai iš poliesterio? Ieškau, kuo mamą papuošt, ir žiūriu, kad visai neblogai bent jau foto kai kurios palaidinės atrodo. Rūbuose privengiu tokios medžiagos, bet vat medvilninės nėra tokios puošnios, o šilkas per brangu.

Pirma pakalbekim, kas jums brangu? biggrin.gif Turint omeny dabartines sintetiniu kainas, silkines tikrai uz tiek ir pigiau galima papirkt.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 02, 23:39)
Nematet, sio sijonuko nebeikelia 0-2dydzio? smile.gif
user posted image

reik greitos pagalbos help.gif
koki dydi turi soffyy sio sijonuko? kas pamenat?
jau radau, jog eme 2 dydi, likes tik 0 pardavime, neilisiu - ramu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 03 balandžio 2014 - 14:52
QUOTE(regal @ 2014 04 03, 14:44)
Klubų apimtis dar nieko nepasako, nes jei esi aukšta, plonomis kojomis, tai tie 105 tikrai nebaisūs, na o jei 160, tai tada gali atrodyti ir nekaip 4u.gif

a ne esu 177 cm ugio ir gabaritai 100/88/105 ax.gif kojos pas mane tikrai ne šakaliukai, o sako normalios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 03 balandžio 2014 - 14:21