Kam pavyko pagaut Wintress pufferį xs dydžio? Tik nebūk prie kompo ir va
QUOTE(rozete @ 2014 04 02, 10:58)
nu va ne aš viena tokia bet jau stengiuosi taisytis, netgi užsisakiau juodą pencil sijoną va šitą bet kaina tai žiūriu tokia pati, kaip vakar su nuolaida nusipirkau tikiuosi tiks
Aš dabar tarp mint melon spalvų blaškaus galvoju kas labiau man tiktų prie turimų, kad nebūtų - turiu sijoną, reik topo
Dar užmačiau baltą džinsinį švarkelį kurio REIKIA ir mirtinai net ir aišku džinsinio pensil skirt o būna džinsiniams rūbams nuolaidos?
Aleja.lt - dėl mažų dydžių, sakė kreiptis į Tave. Su 87 cm per sėdimą koks dydis sijonukų? Iš 00 neišgriūsiu?
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 03, 13:12)
o kokia kaina buvo
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 02, 19:20)
cia jau matyt ju vidiniai kazkokie niuansai..jei tokiam lygy jau..reklamoj su kisenem, prekyboj be..nesamone
o as kartais del kiseniu sijone pasiruosusi visa sijona pirkt, nes ten YRA KISENES !!!
o as kartais del kiseniu sijone pasiruosusi visa sijona pirkt, nes ten YRA KISENES !!!
jetus man ir viskas turi buti su kiseniais
QUOTE(kriisti @ 2014 04 03, 08:34)
paprotinkite mane ar toks sijonukas tiktų su 105 klubais Nu jis toks visai nieko man
Klubų apimtis dar nieko nepasako, nes jei esi aukšta, plonomis kojomis, tai tie 105 tikrai nebaisūs, na o jei 160, tai tada gali atrodyti ir nekaip
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 03, 13:14)
Aš dabar tarp mint melon spalvų blaškaus galvoju kas labiau man tiktų prie turimų, kad nebūtų - turiu sijoną, reik topo
Dar užmačiau baltą džinsinį švarkelį kurio REIKIA ir mirtinai net ir aišku džinsinio pensil skirt o būna džinsiniams rūbams nuolaidos?
Aleja.lt - dėl mažų dydžių, sakė kreiptis į Tave. Su 87 cm per sėdimą koks dydis sijonukų? Iš 00 neišgriūsiu?
Mano sedimoji svyruoja, bet dazniausiai 85 kokie. Tai nesioju petite00 is pencil. Jie idealiai, o kitus xxs arba 00 perku, bet 00 jau laisvokas. Tai Jums su 87 tobulai 00 tiks.
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 03, 13:12)
Kad man atrodo tik raudona buvo, ar Tu tokios ir nori
QUOTE(meid @ 2014 04 03, 14:43)
Merginos, gal turit patirties, kaip šios firmos rūbeliai iš poliesterio? Ieškau, kuo mamą papuošt, ir žiūriu, kad visai neblogai bent jau foto kai kurios palaidinės atrodo. Rūbuose privengiu tokios medžiagos, bet vat medvilninės nėra tokios puošnios, o šilkas per brangu.
Pirma pakalbekim, kas jums brangu? Turint omeny dabartines sintetiniu kainas, silkines tikrai uz tiek ir pigiau galima papirkt.
QUOTE(kavamale @ 2014 04 02, 23:39)
reik greitos pagalbos
koki dydi turi soffyy sio sijonuko? kas pamenat?
jau radau, jog eme 2 dydi, likes tik 0 pardavime, neilisiu - ramu
QUOTE(regal @ 2014 04 03, 14:44)
Klubų apimtis dar nieko nepasako, nes jei esi aukšta, plonomis kojomis, tai tie 105 tikrai nebaisūs, na o jei 160, tai tada gali atrodyti ir nekaip
a ne esu 177 cm ugio ir gabaritai 100/88/105 kojos pas mane tikrai ne šakaliukai, o sako normalios