Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 19:12)
Atsakymas is jcrew:

Hello .........,

After review the actual item (Drapey Crepe Pencil Skirt, item number A2981), it has been discovered that this skirt doesn't have any pockets.  Sorry for any inconvenience this may have caused.

nu sikniai..nu..
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 02, 19:15)
nu sikniai..nu..

Bet kam taip pasielgt? Toki gera dalyka pablogint.. Nu.. Tikrai sikniai biggrin.gif
Siusdama uzklausima, pridejau ir ju paciu foto su modeliais ir su KISENEM. geda geda geda geda!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 02 balandžio 2014 - 19:19
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 19:18)
Bet kam taip pasielgt? Toki gera dalyka pablogint.. Nu.. Tikrai sikniai biggrin.gif

cia jau matyt ju vidiniai kazkokie niuansai..jei tokiam lygy jau..reklamoj su kisenem, prekyboj be..nesamone

o as kartais del kiseniu sijone pasiruosusi visa sijona pirkt, nes ten YRA KISENES !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 02, 18:58)
abejoju, kad ji daugiau nukainuos.. g.gif

nuuu ir dar be kiseniu , tai tikrai nepirksiu uz tokia kaina cool.gif
Atsakyti
As irgi jo labai noriu, bet vien del kiseniu nebuvimo laikiausi.. Dabar rasydama jau zinojau, kad jei su kisenem bus, tai siunciu ir nebelendu i crew vel kuri laika.. Bet kai be kiseniu, lauksiu kol dar nukainuos :| arba bent jau -40 bus.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 20:12)
Atsakymas is jcrew:

Hello .........,

After review the actual item (Drapey Crepe Pencil Skirt, item number A2981), it has been discovered that this skirt doesn't have any pockets.  Sorry for any inconvenience this may have caused.

Nu bet aferistai auskciausio lygio... Reklamoje rodo visai kita ruba nei pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2014 04 02, 15:39)
o kokio dydžio reiktų šio sijonuko su 70-90, ar jie nesilamdo? Kokia "gera" kiana?

aš tai nieko nežinau, pati bandau pirmą kartą smile.gif bet jums gal 2 dydžio reiktų arba 0
Atsakyti
Nematet, sio sijonuko nebeikelia 0-2dydzio? smile.gif
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 02 balandžio 2014 - 21:40
QUOTE(kavamale @ 2014 04 02, 21:39)
Nematet, sio sijonuko nebeikelia 0 dydzio? smile.gif

ikelia
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 02, 23:40)

oba, o as vis praleidziu, matyt, nes kiek paziuriu, tik dideli dydziai smile.gif
nors paglvojau, man gal 2 reiktu. Nepamenu, koki soffyy eme, musu ismatavimai lyg vienodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 19:35)

drinks_cheers.gif kartais taip buna uzsiuta, kad atrodo, kad taip turi buti siule, baisu net ardyti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
man taip su factory puspalcio kisenemis buvo smile.gif ilgokai pavaiksciojau su uzsiutomis, kol atsitiktinai prakrapsciau krasteli , tuomet pamaciau, kad vistik yra kisenes, nes buvo "aklinai" uzsiutos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 16:12)
biggrin.gif Aciu  4u.gif
bet kazkaip ne taip isivaizdavau, be marskinuku graziau man butu vis delto  ax.gif

Nu va....prasideda ... biggrin.gif Nereikejo kelt man tos foto tongue.gif Juokauju, aisku mirksiukas.gif

QUOTE(kavamale @ 2014 04 02, 16:34)
Dideja, o man grazu  smile.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 16:37)
Man gutu grazu, jei kalnieriukai butu paslepti  4u.gif

na, tas nesunkiai pataisoma smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 21:13)
As irgi jo labai noriu, bet vien del kiseniu nebuvimo laikiausi.. Dabar rasydama jau zinojau, kad jei su kisenem bus, tai siunciu ir nebelendu i crew vel kuri laika.. Bet kai be kiseniu, lauksiu kol dar nukainuos :| arba bent jau -40 bus.

O dydis jo bent atitinka g.gif Imti savo iprasta? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,patarkit, sia palaidinuke imti 4 ar 2 uztektu?
visas silko imu 4 d.?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kk2vjXf
Atsakyti