Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Vannille @ 2014 04 02, 16:03)
Idomu kuri cia spalva sijonuko navy ar blue? Kaip manot?

https://www.jcrew.co...A2981/A2981.jsp

Man irgi navy atrodo, bet zinai ka....
Jie internetinej parduotuvej skiriasi nuo sios foto. Realiai jie kiseniu neturi. Skaiciau kazkuriame bloge. Man paciai labai patiko sitas, bet susinervinau del kiseniu sad.gif Esu dar maciusi si sijona jcrew reklamini, gal pintereste irgi, irgi su kisenem parodyta, bet kokie suskiai... Aprasyme kiseniu nera.
As liudziu sad.gif
Va vel jo foto http://www.pinterest...35625162874501/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 02 balandžio 2014 - 16:34
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 17:30)
Man irgi navy atrodo, bet zinai ka....
Jie internetinej parduotuvej skiriasi nuo sios foto. Realiai jie kiseniu neturi. Skaiciau kazkuriame bloge. Man paciai labai patiko sitas, bet susinervinau del kiseniu sad.gif Esu dar maciusi si sijona jcrew reklamini, gal pintereste irgi, irgi su kisenem parodyta, bet kokie suskiai... Aprasyme kiseniu nera.
As liudziu sad.gif

Man panasu, kad ir cia yra kisenes, tik gal neaprasyta. Tik gal raudonas ir bizantine blue neturi pagal nuotrauka g.gif Labai grazus sijonas sis wub.gif

Va dar cia tik juodas

http://www.pinterest...35625162874501/
Tik dabar pamaciau, kad ir Aleja rado ta pacia foto:)

Soffy, gal dar karta galima pamatyti Jusu foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 02 balandžio 2014 - 16:37
Reiktu parasyt jcrew uzklausima. Einu kurpt meiles laisko.
Bet va is blogo istraukiau "Then again, the drapey crepe pencil skirt had pockets in all of the recent style guides but definitely does not have pockets IRL"

Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 16:42)
Reiktu parasyt jcrew uzklausima. Einu kurpt meiles laisko.
Bet va is blogo istraukiau "Then again, the drapey crepe pencil skirt had pockets in all of the recent style guides but definitely does not have pockets IRL"

Tai gal uzsiutos, nesusiprato atsiardyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2014 04 02, 16:46)

Parasiau jcrew del sventos ramybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 17:48)
Parasiau jcrew del sventos ramybes biggrin.gif

Parasyk, kai gausi atsakyma 4u.gif

Dabar as irgi bloge radau, had be kiseniu:)
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 02, 16:30)

kad ir be kiseniu, man koks fainas jis wub.gif ir vel noru sarasas ilgeja doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Opensea @ 2014 04 02, 16:46)

drinks_cheers.gif kartais taip buna uzsiuta, kad atrodo, kad taip turi buti siule, baisu net ardyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 19:35)
kad ir be kiseniu, man koks fainas jis  wub.gif ir vel noru sarasas ilgeja  doh.gif   biggrin.gif
drinks_cheers.gif kartais taip buna uzsiuta, kad atrodo, kad taip turi buti siule, baisu net ardyti  rolleyes.gif

Tik kaip uz tokia kaina galetu sudetis buti geresne:)

Man jis irgi patiko labai. Dideja uzrode derinuku graziu. O jau nieko is J Crew nereikejo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 02 balandžio 2014 - 18:44
QUOTE(Aireda @ 2014 04 02, 11:31)

Papildyta:
Sios palaidines man atrodo dar kitokia silko rusis, jeigu su pukeliu g.gif Nes Elodie silkas toks slydus yra ax.gif

Tos fuchsia spalvos šilkinės šilkas yra sandwashed silk.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2014 04 02, 18:43)
Tik kaip uz tokia kaina galetu sudetis buti geresne:)

Man jis irgi patiko labai. Dideja uzrode derinuku graziu. O jau nieko is J Crew nereikejo:)

drinks_cheers.gif as bandysiu dar palaukti, nepirksiu uz tiek, o uz mazesne kaina tai ir tokia sudetis bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 18:54)
drinks_cheers.gif as bandysiu dar palaukti, nepirksiu uz tiek, o uz mazesne kaina tai ir tokia sudetis bus  thumbup.gif

abejoju, kad ji daugiau nukainuos.. g.gif
Atsakyti
Atsakymas is jcrew:

Hello .........,

After review the actual item (Drapey Crepe Pencil Skirt, item number A2981), it has been discovered that this skirt doesn't have any pockets. Sorry for any inconvenience this may have caused.
Atsakyti