Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 17:46)
lotuliukas.gif mano bėda  drinks_cheers.gif aš gal ir ne įvairiausių spalvų, bet vat buvo akimirkų (prieš  nestuke.gif ant rožinės/oranžinės spalvų. Matyt užslėptas noras kasyčkų  blush2.gif ), tai vat žiūriu dabar kad spinta rožinė  doh.gif

QUOTE(enura @ 2014 04 01, 18:54)
Ja ja ir man pradzioj taip buvo  biggrin.gif  ir to norisi, ir to, ir to, visko prisiperki, o paskui ziuri, kad prie to dar reikia to, to ir to, kad susiderintu  doh.gif  biggrin.gif
man irgi reikia juodo sijono ir jau senokai  ax.gif

nu va ne aš viena tokia biggrin.gif bet jau stengiuosi taisytis, netgi užsisakiau juodą pencil sijoną bigsmile.gif va šitą bet kaina tai žiūriu tokia pati, kaip vakar su nuolaida nusipirkau biggrin.gif tikiuosi tiks
Atsakyti
LIGHTWEIGHT MERINO TUNIC SWEATER pirkot kas nors? koki dydi emet? vienam bloge radau, jog iprastai perkanti XS, pirko XXS g.gif
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 04 02, 10:58)
Manau svarbu teisingai susiderinti. Ne tik viršų, bet ir pėdkelnes ir batelius. Čia šioje foto žiūriu tiesiai į beveik visą valstybės vadovų delegaciją  biggrin.gif Mano darbas buvo juos sutikti, pabendrauti, pristatyti ir pan. Vėliau, furšeto metu sulaukiau komplimento, jog atrodau fantastiškai, nes cituoju "juodi sijonai ir balti marškiniai tai nuobodžiau negali būti" biggrin.gif Nesakau, kad aš buvau kažkokia ryški papūga, paisiau etiketo, bet į tradicines eilutes įmaišiau šį tą gaivaus, naujoviško. Ir man labai gerai pavyko smile.gif
Aš turėjau factory tokį juodą su juodais burbulais, 0 dydžio. Tai išsimainiau į didesnį. Manau jums reikia 2 dydžio.

Sofyyy, atrodai - super. Gražu, elegant ir nenuobodu.
Tikrai sutiksiu su nuom, kad ta "ale amžina klasika" juoda/balta kartais ir papykina... Taip liūdna kartais būna žiūrėti į gražias moteris, kurios, atrodytų, specialiai baisiai nori atrodyti doh.gif Kad ir jūsų kolegė, kam ji tą nuleipusią kvietką į švarką įsisegė blink.gif Nžn, rūbai nėra žmogaus esmė, bet tikrai jau kartais reiktų ir investuoti vieną kitą litą... O čia jei dar visa delegacija sugužėjusi buvo... g.gif
Žodž, atrodei gražiai ir gyvai. thumbup.gif

Zuika23, pažiūrėk tam pačiam Printerest puslapy. Pridėta įvairiausių derinukų. Kartais užtenka pamatyti artimą sielai. Ir permastyti ką turi pati, kad surinkti fainą derinuką. Jei imsi ką iš Crew, ar tiesiog jauti, kad rūbas tau labai tiktų, pažiūrėk google, paprastai galima rasti lb daug foto, taip pat kažką turėtum pritaikyti sau. mirksiukas.gif
Aš taip vieną daerinuką atkapsčiau visai netikėtai. Turėjau jo visus tris daiktus, tik niekad nešovė galvcon šitaip apsirengti. Ir nebūčiau sugalvojusi, jei nebučiau užmačiusi foto. Žodž, rūbai nuobodžiavo spintoj, dbr lb mėgstu bent švarką su megstuku paderinti. Nebūtina prie taškuočių... pati idėja man buvo lb priimtina.
user posted image
Atsakyti
lauryna50, geras, turiu megztuka ir kelnes sias, niekad ir as nesumasciau, jog kartu deretu bigsmile.gif reiks pabandyti, nes kelnes taip ir guli spintoj neuzsidetos, nepritaikytos. Buvau net skelbima idejus
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 04 02, 09:37)
Tikiu, tikiu, kad grazu.  thumbup.gif  Nu jei dar fotoreportazas butu...  tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(enura @ 2014 04 02, 11:45)

bandau isivaizduoti kaip grazu  wub.gif bet reali foto butu dar geriau  rolleyes.gif  ax.gif  4u.gif

Specialiai smalsutems tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 15:03)
Specialiai smalsutems  tongue.gif

biggrin.gif Aciu 4u.gif
bet kazkaip ne taip isivaizdavau, be marskinuku graziau man butu vis delto ax.gif
Atsakyti
Dideja, o man grazu smile.gif
Atsakyti
Man gutu grazu, jei kalnieriukai butu paslepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 04 02, 14:58)
nu va ne aš viena tokia biggrin.gif bet jau stengiuosi taisytis, netgi užsisakiau juodą pencil sijoną  bigsmile.gif  va šitą bet kaina tai žiūriu tokia pati, kaip vakar su nuolaida nusipirkau  biggrin.gif tikiuosi tiks

o kokio dydžio reiktų šio sijonuko su 70-90, ar jie nesilamdo? Kokia "gera" kiana?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 07:20)

Idomu kuri cia spalva sijonuko navy ar blue? Kaip manot?

https://www.jcrew.co...A2981/A2981.jsp
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2014 04 02, 16:03)
Idomu kuri cia spalva sijonuko navy ar blue? Kaip manot?

https://www.jcrew.co...A2981/A2981.jsp

manau navy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 15:12)
be marskinuku graziau man butu vis delto  ax.gif

aš lygiai tą patį pagalvojau ax.gif
Atsakyti