QUOTE(Soffyyy @ 2014 04 02, 10:58)
Manau svarbu teisingai susiderinti. Ne tik viršų, bet ir pėdkelnes ir batelius. Čia šioje foto žiūriu tiesiai į beveik visą valstybės vadovų delegaciją
Mano darbas buvo juos sutikti, pabendrauti, pristatyti ir pan. Vėliau, furšeto metu sulaukiau komplimento, jog atrodau fantastiškai, nes cituoju "juodi sijonai ir balti marškiniai tai nuobodžiau negali būti"
Nesakau, kad aš buvau kažkokia ryški papūga, paisiau etiketo, bet į tradicines eilutes įmaišiau šį tą gaivaus, naujoviško. Ir man labai gerai pavyko
Aš turėjau factory tokį juodą su juodais burbulais, 0 dydžio. Tai išsimainiau į didesnį. Manau jums reikia 2 dydžio.
Sofyyy, atrodai - super. Gražu, elegant ir nenuobodu.
Tikrai sutiksiu su nuom, kad ta "ale amžina klasika" juoda/balta kartais ir papykina... Taip liūdna kartais būna žiūrėti į gražias moteris, kurios, atrodytų, specialiai baisiai nori atrodyti
Kad ir jūsų kolegė, kam ji tą nuleipusią kvietką į švarką įsisegė
Nžn, rūbai nėra žmogaus esmė, bet tikrai jau kartais reiktų ir investuoti vieną kitą litą... O čia jei dar visa delegacija sugužėjusi buvo...
Žodž, atrodei gražiai ir gyvai.
Zuika23, pažiūrėk tam pačiam Printerest puslapy. Pridėta įvairiausių derinukų. Kartais užtenka pamatyti artimą sielai. Ir permastyti ką turi pati, kad surinkti fainą derinuką. Jei imsi ką iš Crew, ar tiesiog jauti, kad rūbas tau labai tiktų, pažiūrėk google, paprastai galima rasti lb daug foto, taip pat kažką turėtum pritaikyti sau.
Aš taip vieną daerinuką atkapsčiau visai netikėtai. Turėjau jo visus tris daiktus, tik niekad nešovė galvcon šitaip apsirengti. Ir nebūčiau sugalvojusi, jei nebučiau užmačiusi foto. Žodž, rūbai nuobodžiavo spintoj, dbr lb mėgstu bent švarką su megstuku paderinti. Nebūtina prie taškuočių... pati idėja man buvo lb priimtina.