Mergaites sios kelnytes man su 92cm tiks o dydis?
Turit gal kuri ,ar fainos?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
QUOTE(flexy @ 2014 04 02, 10:01)
Priminkit prasau-Factory sijonukai atitinka dydzius?Su 92cm koki reiktu imti pencil skirt-0 ar 2?
As su 93 cm perku 2 d.
Bet, tarkim ,vilnoni factory pencil 2 d. teko truputuka per klubus siaurinti, o va medvilninis gerai 2 d.
As tai manau cia silko problema siaip,nes pasiziurejau turiu pirkus viena skarele silkine labai grazia labdaryne ir irgi tose vietose kur lankscius ar risus paskydus tokia,bet kai marga nesimato,o nexto silkine skarele turiu irgi tas pats
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 20:18)
turbūt tokių džinsų nebėr, ane? man būtų idiali spalvytė
nebera, pirkau jau gan seniai
Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 02, 11:38)
As tai manau cia silko problema siaip,nes pasiziurejau turiu pirkus viena skarele silkine labai grazia labdaryne ir irgi tose vietose kur lankscius ar risus paskydus tokia,bet kai marga nesimato,o nexto silkine skarele turiu irgi tas pats
Na taip
Tik idomu, kodel vienoms "isduzta" tas silkas, o kitoms viskas gerai
gal ir vel nuo spalvos priklauso
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 06:20)
man sis labai patiko
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 08:20)
O ta factory verini siandien isvedziau i darba Po tuo melynu kasmyru, kur dejau foto, dar pasivilkau Blythe zydra (shalow sea spalva), nagi labai neblogai ziurisi, nes ir veriny yra tos zydros spalvos akuciu
bandau isivaizduoti kaip grazu bet reali foto butu dar geriau
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 02, 10:38)
man irgi taip atrodo. Blyth silkas tikrai ne auksciausios kokybes, todel ir praskysta greiciau. Brangesniu silkinukiu (pvz collection) silkas tvirtesnis is paziuros atrodo, tik dar nezinau kaip nesiosis, nes ka turiu tik po koki karta deveta arba dar nedeveta, vasaros laukia
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 11:45)
Blyth silkas tikrai ne auksciausios kokybes, todel ir praskysta greiciau. Brangesniu silkinukiu (pvz collection) silkas tvirtesnis is paziuros atrodo, tik dar nezinau kaip nesiosis, nes ka turiu tik po koki karta deveta arba dar nedeveta, vasaros laukia
Tikriausiai priklauso nuo silko rusies. Gal ir nuo splavos Blythes priklauso, ar daugiau ar maziau patvaresnis tas silkas. Kadangi as, anot MB, rubus nesudeviu, o tiesiog keiciu, tai man kol kas taip nepasitaike
Labiausiai man patinka silko audinys fuji-silk, toks sunkiai krentantis tvirtas silko audinys (gal ir dar kitaip jis vadinasi). Jeigu prisimenat buvo is senesnes kolekcijos tokia Elodie silkine, tai jos toks audinys. Kur tik pamatau toki audini, negaliu nepaciupineti, labai jau malonus jis man. Pilksvai juoda tokia kazkada pardaviau, o gaila
Va tokia Elodie blouse turiu:
SOffyyy, tikrai skoningai buvai apsirengusi tam renginyje
Dideja, visai mielas tas factory papuosalas. Dera ir su melyna ir su geltona. Ir tavo aprasytas derinys turetu puikiai atrodyti
As viena factory papuosala atidaviau dukrai suzaisti, kita uzsidejau koki karta, o trecia daznai uzsidedu, labai man tiko vienam deriny. Taigi, su factory papuosalais visaip buna
Papildyta:
Sios palaidines man atrodo dar kitokia silko rusis, jeigu su pukeliu Nes Elodie silkas toks slydus yra
Dideja, visai mielas tas factory papuosalas. Dera ir su melyna ir su geltona. Ir tavo aprasytas derinys turetu puikiai atrodyti
As viena factory papuosala atidaviau dukrai suzaisti, kita uzsidejau koki karta, o trecia daznai uzsidedu, labai man tiko vienam deriny. Taigi, su factory papuosalais visaip buna
Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2014 04 02, 12:25)
Sios palaidines man atrodo dar kitokia silko rusis, jeigu su pukeliu Nes Elodie silkas toks slydus yra
Soffyyy, super
Kazkas ieskojo siu:
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
QUOTE(Aireda @ 2014 04 02, 12:31)
[
Turiu as ir Elodie sviesios -ivory spalvos, nu kad nes slidi pas mane ir gi lyg su pukeliu , dar paciupinesiu namuose. Bet nenesioju as nei vienos, neprilipo, ruzavoji is vis dar su etiketem guli. Man labiau slidus silkas patinka.
QUOTE(jolantaO @ 2014 04 02, 12:56)
Turiu as ir Elodie sviesios -ivory spalvos, nu kad nes slidi pas mane ir gi lyg su pukeliu , dar paciupinesiu namuose. Bet nenesioju as nei vienos, neprilipo, ruzavoji is vis dar su etiketem guli. Man labiau slidus silkas patinka.
Tikrai, yra pukelis Ir slydumas kitoks, nei iprasto silko, bet man sio audinio svelnumas labai patinka