Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Mergaites sios kelnytes man su 92cm tiks o dydis? 4u.gif

Turit gal kuri ,ar fainos? ax.gif

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 02 balandžio 2014 - 10:33
QUOTE(flexy @ 2014 04 02, 10:01)
Priminkit prasau-Factory sijonukai atitinka dydzius?Su 92cm koki reiktu imti pencil skirt-0 ar 2? g.gif  4u.gif

As su 93 cm perku 2 d.
Bet, tarkim ,vilnoni factory pencil 2 d. teko truputuka per klubus siaurinti, o va medvilninis gerai 2 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 balandžio 2014 - 10:37
As tai manau cia silko problema siaip,nes pasiziurejau turiu pirkus viena skarele silkine labai grazia labdaryne ir irgi tose vietose kur lankscius ar risus paskydus tokia,bet kai marga nesimato,o nexto silkine skarele turiu irgi tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 20:18)
turbūt tokių džinsų nebėr, ane?  g.gif man būtų idiali spalvytė  wub.gif

nebera, pirkau jau gan seniai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 02, 11:38)
As tai manau cia silko problema siaip,nes pasiziurejau turiu pirkus viena skarele silkine labai grazia labdaryne ir irgi tose vietose kur lankscius ar risus paskydus tokia,bet kai marga nesimato,o nexto silkine skarele turiu irgi tas pats g.gif

Na taip drinks_cheers.gif
Tik idomu, kodel vienoms "isduzta" tas silkas, o kitoms viskas gerai g.gif
gal ir vel nuo spalvos priklauso g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 06:20)

man sis labai patiko wub.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 02, 08:20)
O ta factory verini siandien isvedziau i darba smile.gif Po tuo melynu kasmyru, kur dejau foto, dar pasivilkau Blythe zydra (shalow sea spalva), nagi labai neblogai ziurisi, nes ir veriny yra tos zydros spalvos akuciu smile.gif  tongue.gif

bandau isivaizduoti kaip grazu wub.gif bet reali foto butu dar geriau rolleyes.gif ax.gif 4u.gif

QUOTE(melynake28 @ 2014 04 02, 10:38)

drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo. Blyth silkas tikrai ne auksciausios kokybes, todel ir praskysta greiciau. Brangesniu silkinukiu (pvz collection) silkas tvirtesnis is paziuros atrodo, tik dar nezinau kaip nesiosis, nes ka turiu tik po koki karta deveta arba dar nedeveta, vasaros laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 02, 11:45)
Blyth silkas tikrai ne auksciausios kokybes, todel ir praskysta greiciau. Brangesniu silkinukiu (pvz collection) silkas tvirtesnis is paziuros atrodo, tik dar nezinau kaip nesiosis, nes ka turiu tik po koki karta deveta arba dar nedeveta, vasaros laukia  ax.gif

Tikriausiai priklauso nuo silko rusies. Gal ir nuo splavos Blythes priklauso, ar daugiau ar maziau patvaresnis tas silkas. Kadangi as, anot MB, rubus nesudeviu, o tiesiog keiciu, tai man kol kas taip nepasitaike biggrin.gif

Labiausiai man patinka silko audinys fuji-silk, toks sunkiai krentantis tvirtas silko audinys (gal ir dar kitaip jis vadinasi). Jeigu prisimenat buvo is senesnes kolekcijos tokia Elodie silkine, tai jos toks audinys. Kur tik pamatau toki audini, negaliu nepaciupineti, labai jau malonus jis man. Pilksvai juoda tokia kazkada pardaviau, o gaila cool.gif
Va tokia Elodie blouse turiu:
user posted image
Atsakyti
sitos ir gi toks silkas storas ir su pukeliu, visai nepanasus i silka. user posted image
Atsakyti
SOffyyy, tikrai skoningai buvai apsirengusi tam renginyje wub.gif

Dideja, visai mielas tas factory papuosalas. Dera ir su melyna ir su geltona. Ir tavo aprasytas derinys turetu puikiai atrodyti mirksiukas.gif

As viena factory papuosala atidaviau dukrai suzaisti, kita uzsidejau koki karta, o trecia daznai uzsidedu, labai man tiko vienam deriny. Taigi, su factory papuosalais visaip buna ax.gif

Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2014 04 02, 12:25)
sitos ir gi toks silkas storas ir su pukeliu, visai nepanasus i silka. user posted image

Sios palaidines man atrodo dar kitokia silko rusis, jeigu su pukeliu g.gif Nes Elodie silkas toks slydus yra ax.gif
Atsakyti
Soffyyy, super thumbup.gif
Atsakyti
Kazkas ieskojo siu:
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 02, 12:31)
[
Sios palaidines man atrodo dar kitokia silko rusis, jeigu su pukeliu g.gif Nes Elodie silkas toks slydus yra ax.gif

Turiu as ir Elodie sviesios -ivory spalvos, nu kad nes slidi pas mane ir gi lyg su pukeliu g.gif , dar paciupinesiu namuose. Bet nenesioju as nei vienos, neprilipo, ruzavoji is vis dar su etiketem guli. Man labiau slidus silkas patinka.

Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2014 04 02, 12:56)
Turiu as ir Elodie sviesios -ivory spalvos, nu kad nes slidi pas mane ir gi lyg su pukeliu  g.gif , dar paciupinesiu namuose. Bet nenesioju as nei vienos, neprilipo, ruzavoji is vis dar su etiketem guli. Man labiau slidus silkas patinka.

Tikrai, yra pukelis mirksiukas.gif Ir slydumas kitoks, nei iprasto silko, bet man sio audinio svelnumas labai patinka ax.gif
Atsakyti