Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(rozete @ 2014 04 01, 13:18)
šiaip pas mane panaši "bėda" biggrin.gif prisiperku visokių spalvų, ir negaliu niekur išeit. dabar žinau kad man būtinai reikia juodo sijono, nes tada daug palaidinių į dienos šviesą galėsiu ištempt biggrin.gif bet tai ne, katik užsisakiau dryžuota balta su navy  doh.gif  ir jau žvalgaus į meliono spalvos kitą  doh.gif  nu graži man spalva ir taip norisi nors reiktų ne tokio biggrin.gif

lotuliukas.gif mano bėda drinks_cheers.gif aš gal ir ne įvairiausių spalvų, bet vat buvo akimirkų (prieš nestuke.gif ant rožinės/oranžinės spalvų. Matyt užslėptas noras kasyčkų blush2.gif ), tai vat žiūriu dabar kad spinta rožinė doh.gif

Dideja, aš ir noriu pencil skirt ax.gif http://factory.jcrew...A0100/A0100.jsp šitas visai traukia akį. Galvoju ar derėtų prie marškinukų šių ir iš vis, berods Dzestina juos labai gražiai priderino prie džinsų kažkurių g.gif gal kas pamena spalvytę?

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 18:46)

Dideja, aš ir noriu pencil skirt  ax.gif http://factory.jcrew...A0100/A0100.jsp šitas visai traukia akį. Galvoju ar derėtų prie marškinukų šių ir iš vis, berods Dzestina juos labai gražiai priderino prie džinsų kažkurių  g.gif gal kas pamena spalvytę?

visai mielas sitas pencil smile.gif spalviskai turetu dereti, bet as asmeniskai jau nenoreciau taip derinti, nes ir sijonas dryzuotas ir palaidine marga ax.gif smile.gif man grazu, kai vienas rubas vienspalvis...

situos marskinukus turiu, va su j.crew dzinsiukais http://images9.fotki...4156/002-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2014 04 01, 16:18)
šiaip pas mane panaši "bėda" biggrin.gif prisiperku visokių spalvų, ir negaliu niekur išeit. dabar žinau kad man būtinai reikia juodo sijono, nes tada daug palaidinių į dienos šviesą galėsiu ištempt biggrin.gif bet tai ne, katik užsisakiau dryžuota balta su navy  doh.gif  ir jau žvalgaus į meliono spalvos kitą  doh.gif  nu graži man spalva ir taip norisi nors reiktų ne tokio biggrin.gif

Ja ja ir man pradzioj taip buvo biggrin.gif ir to norisi, ir to, ir to, visko prisiperki, o paskui ziuri, kad prie to dar reikia to, to ir to, kad susiderintu doh.gif biggrin.gif
man irgi reikia juodo sijono ir jau senokai ax.gif bet nusipirkau kokius 4-5 kitokius, o juodo vis ne blush2.gif bet issprendziau kitaip klausima, nusipirkau viena dzinsini, tai tas kaip juodas, prie visko dera biggrin.gif aisku jeigu nereikia oficialumo 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 01, 17:01)

user posted image

su melynu kasmyru man labai graziai ziurisi wub.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 01, 18:15)
situos marskinukus turiu, va su j.crew dzinsiukais http://images9.fotki...4156/002-vi.jpg

sie marskiniai man ant kitu grazu, na bet man nelimpa nors tu ka rolleyes.gif jau ir antrus pardaviau, nes jauciau, kad nenesiosiu as ju ax.gif

ir pritarsiu Didejai, prie to sijonuko jau truputi per marga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 01, 15:15)
visai mielas sitas pencil smile.gif spalviskai turetu dereti, bet as asmeniskai jau nenoreciau taip derinti, nes ir sijonas dryzuotas ir palaidine marga ax.gif  smile.gif man grazu, kai vienas rubas vienspalvis...

turbūt tokių džinsų nebėr, ane? g.gif man būtų idiali spalvytė wub.gif

jo, aš ir pamąsčiau kad mirgu marga doh.gif iš vis mėgstu šviesias spalvas, bet tepasi jos. Vėl panaudojimas ribotas biggrin.gif

Enura, mano darbo specifika oficialumo nereikalauja biggrin.gif nei vienos nei kitos pareigos biggrin.gif kurį čia pirkai? ax.gif

tuoj išsiklausinėsiu ir eisiu kašiką kraut, paskui žiūrėsiu ko DAR reik lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 19:18)
turbūt tokių džinsų nebėr, ane?  g.gif man būtų idiali spalvytė  wub.gif

jo, aš ir pamąsčiau kad mirgu marga  doh.gif  iš vis mėgstu šviesias spalvas, bet tepasi jos. Vėl panaudojimas ribotas  biggrin.gif

Enura, mano darbo specifika oficialumo nereikalauja  biggrin.gif nei vienos nei kitos pareigos  biggrin.gif kurį čia pirkai?  ax.gif

tuoj išsiklausinėsiu ir eisiu kašiką kraut, paskui žiūrėsiu ko DAR reik  lotuliukas.gif

tokius pat ar labai panasius, man rodos, maciau isparduotuvej dzinsus, tik dydis Tau turbut per didelis bus, nes 27 buvo ax.gif

o sijona tai as is ebay pirkau, irgi crew bet senesnes kolekcijos. va sitas dabar neblogas, bet reiktu palaukt kol nuolaidu bus
https://www.jcrew.co...A0631/A0631.jsp
4u.gif
Papildyta:
va Dideja faina derini su juo buvo ikelus wub.gif tik cia spalva jo fantastiska, bet naturaliai mergaites isgooglino, kad taip neatrodys verysad.gif na bet vis tiek visai fainas 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 19:16)
user posted image

Atsakyti
enura, tikrai buvau isgooglinus biggrin.gif , kad tas grazuolis dzinsinis sijonas ne taip ispudingai realybeje atrodo. Bet jo modelis man rodos turetu buti smagus.
Yra dar factory dzinsinis sijonas, aisku, kitoks, tamsus.

Zuika23, man irgi atrodo, kad tas drzyzuotas factory sijonas nelabai prie tu koraliniu marskiniu, kazkaip nieko bendro tarp ju nera g.gif Man toks sviesus labai tiktu sijonas, su kisenemis ax.gif Ir dar tas dzinsinis dzinsinis sijonas, jeigu jau kalbam apie sijonus.

Dideja, tas tavo ikeltas factory margas sijonas tikrai grazus. Bet kaip derinti sudetinga, reikia tik kazkokio vienspalvio virsaus doh.gif Turejai toki ispudinga juodai/ar melynai balta su geometrinem figurom, ar pritaikei ji?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 01, 16:29)
tokius pat ar labai panasius, man rodos, maciau isparduotuvej dzinsus, tik dydis Tau turbut per didelis bus, nes 27 buvo  ax.gif

o sijona tai as is ebay pirkau, irgi crew bet senesnes kolekcijos. va sitas dabar neblogas, bet reiktu palaukt kol nuolaidu bus
https://www.jcrew.co...A0631/A0631.jsp
4u.gif
Papildyta:
va Dideja faina derini su juo buvo ikelus  wub.gif tik cia spalva jo fantastiska, bet naturaliai mergaites isgooglino, kad taip neatrodys  verysad.gif na bet vis tiek visai fainas  4u.gif

Aga, fainas šitas 4u.gif reiks palaukt kol bus nuolaidėlė.

O dėl savo dydžio tai jau nebežinau koks jis (čia apie apatinę dalį). Po gimdymo viskas pasikeitė labai. dabar net labiau sukūdau nei prieš nestuke.gif su 87 cm, koks čia bus? 00 dydis įtariu g.gif arba 25-26 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 01, 21:02)
enura, tikrai buvau isgooglinus biggrin.gif , kad tas grazuolis dzinsinis sijonas ne taip ispudingai realybeje atrodo. Bet jo modelis man rodos turetu buti smagus.

O isgooglinot tik modeli ar ir spalva? Jo tik vienos spalvos dzinso yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 20:11)
O dėl savo dydžio tai jau nebežinau koks jis (čia apie apatinę dalį). Po gimdymo viskas pasikeitė labai. dabar net labiau sukūdau nei prieš  nestuke.gif su 87 cm, koks čia bus? 00 dydis įtariu  g.gif arba 25-26  g.gif

del tokiu mazu dydziu tai turbut Aleja.lt geriausiai pakonsultuotu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 01, 21:24)
O isgooglinot tik modeli ar ir spalva? Jo tik vienos spalvos dzinso yra? g.gif

Radau tik tokia nuotrauka su tokiu pat tiksliai pavadinimu sijono is naujos kolekcijos, spalvos pavadinimas toks pat. Kaip suprantu, jis tik vienos splavos ir yra.

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 01, 17:01)

Didėja

Labai mielas vėrinys smile.gif

Man vėrinukas prie geltono gražiau smile.gif
- O jau to mėlyno kašmyro spalva... - Kaip vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 balandžio 2014 - 21:24
QUOTE(Aireda @ 2014 04 01, 21:02)
Dideja, tas tavo ikeltas factory margas sijonas tikrai grazus. Bet kaip derinti sudetinga, reikia tik kazkokio vienspalvio virsaus doh.gif Turejai toki ispudinga juodai/ar melynai balta su geometrinem figurom, ar pritaikei ji?

Jo, del derinimo taip ir galvojau, kad reikia vienspalvio virsaus ax.gif
O to , apie kuri kalbi juodai balto su geometrinem figurom ,nepritaikiau... pasimatavau, pakabojo spintoj ir pardaviau "i minusa" doh.gif ax.gif
Tai tikrai kazi ar ir sio man reikia g.gif smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 01, 22:23)

- O jau to mėlyno kašmyro spalva... - Kaip vadinasi?

Nezinau spalvos pavadinimo, pirkau labai seniai is vienos forumietes ax.gif
Man atrodo kazkas panasaus i sita smile.gif http://www.ebay.com/.....=121303385860
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 balandžio 2014 - 06:28