Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(kriisti @ 2014 04 01, 13:31)
Prašau pasakyti ar factory balerinos atitinka dydžius 10 tiktų su 27 cm peda?

Zomsines su bantiku geriau 10,5, jei peda vidutine ar platesne.
Atsakyti
QUOTE(kristuliukas2 @ 2014 04 01, 14:03)
aciu;) o linines maikutes padidintos dazniausiai buna ar ne? su 87cm per krutine xs uzteks?(nemegstu labai aptemptu)

Labai įvairiai... nėra taip vienareikšmiškai.
Bet su 87 cm taikyčiausi į XXS, pvz. su 92 cm Peony tee XXS dydis O.K., o Linen botanical tank XS nelabai, norėčiau S labiau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 01, 14:32)
Zomsines su bantiku geriau 10,5, jei peda vidutine ar platesne.

jep zomžines su bantuku retro jade spalvos, na nesulaukiau atsakymo tai surizikavau 10, matysiu kai gausiu, pėda mano normali, bet ir ne siaura tikrai 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, užrodykite kokius gražius vasariškus derinukus blush2.gif nu žiūriu aš į tuos rūbelius, gražu viskas, ryšku... bet nu nemoku derint blush2.gif pilna spinta rūbų, kur nedera tarpusavyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 15:16)
Mergaitės, užrodykite kokius gražius vasariškus derinukus  blush2.gif nu žiūriu aš į tuos rūbelius, gražu viskas, ryšku... bet nu nemoku derint  blush2.gif pilna spinta rūbų, kur nedera tarpusavyje  doh.gif

Na, nemacius Tavo spintos turinio, tai sunku kazka pasiulyti smile.gif
Siaip tai man is turimu j.crew rubu nelabai sunku ir derinti, dauguma ju tarpusavy dera smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Šimtas metų. Bet nieko ir neperku. Tik iš Didėjos diržiuką biggrin.gif

Soffyy super. Aš šį sijoną ir turiu. Bet kažkaip į darbą eiti su juo niekaip neįsivaizduoju doh.gif Esu ėjusi į koncertą, teatrą, bet vat darbe man kažkodėl jis nesuderinamas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 01, 11:31)
Na, nemacius Tavo spintos turinio, tai sunku kazka pasiulyti smile.gif
Siaip tai man is turimu j.crew rubu nelabai sunku ir derinti, dauguma ju tarpusavy dera smile.gif

na, mano atveju visi turimi rūbai arba morališkai nusibodę arba nebetinka blush2.gif prieš antrą nestuke.gif tik kažką pirkau, dabar pažiūriu į spintą ir verkti noris, arba nebepatinka ką turiu arba nebetinka doh.gif atšokau visai nuo mados ir jcrew, o jūs tokių grožių prisigaudėt, tai ir aš noriu wub.gif nes dabar kaip balta varna sėdžiu ir nežinau. Atrodo viskas gražu. Ir to ir ano noriu biggrin.gif sijono užsimaniau. Neturėjus dar tiesą sakant j.crew (ir iš vis neturiu turbūt jų spintoje blush2.gif ). Kokius perkat?

Priimkit į būrį savo, ką blush2.gif
Atsakyti
Dar klausimas. Kas nors bandėt paneled dress skalbti skalbimo mašinoj? g.gif Įdomu, nesusitrauks?
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 15:55)
Priimkit į būrį savo, ką  blush2.gif

Priimam priimam.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 14:16)
Mergaitės, užrodykite kokius gražius vasariškus derinukus  blush2.gif nu žiūriu aš į tuos rūbelius, gražu viskas, ryšku... bet nu nemoku derint  blush2.gif pilna spinta rūbų, kur nedera tarpusavyje  doh.gif

šiaip pas mane panaši "bėda" biggrin.gif prisiperku visokių spalvų, ir negaliu niekur išeit. dabar žinau kad man būtinai reikia juodo sijono, nes tada daug palaidinių į dienos šviesą galėsiu ištempt biggrin.gif bet tai ne, katik užsisakiau dryžuota balta su navy doh.gif ir jau žvalgaus į meliono spalvos kitą doh.gif nu graži man spalva ir taip norisi nors reiktų ne tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 04 01, 15:55)
na, mano atveju visi turimi rūbai arba morališkai nusibodę arba nebetinka  blush2.gif prieš  antrą  nestuke.gif tik kažką pirkau, dabar pažiūriu į spintą ir verkti noris, arba nebepatinka ką turiu arba nebetinka  doh.gif atšokau visai nuo mados ir jcrew, o jūs tokių grožių prisigaudėt, tai ir aš noriu  wub.gif nes dabar kaip balta varna sėdžiu ir nežinau. Atrodo viskas gražu. Ir to ir ano noriu  biggrin.gif sijono užsimaniau. Neturėjus dar tiesą sakant j.crew (ir iš vis neturiu turbūt jų spintoje  blush2.gif ). Kokius perkat?

Priimkit į būrį savo, ką  blush2.gif

Mielai priimsim 4u.gif
Junkis, klausk , jei konkreciai kuri ruba nuziuresi, mergaites cia draugiskos, tikrai patarsim mirksiukas.gif

Del sijonu...tai zinok eile metu as ju is viso nesegejau... ax.gif Po to atradau j.crew...ir pasipyle ....ir prasidejo biggrin.gif

O kokius konkreciai sijono modelius megsti? Nes man, tarkim, apart pencil, nieks netinka tongue.gif Tai as galesiu tik del tokio modelio konsultuot biggrin.gif

Tiesa, gavau si http://factory.jcrew...p;bmUID=khMsHrs factory verinuka. Na, isgirdusi gretuxxx nuomone laukiau blogiausio...bet nenuvyle taip baisiai, tikrai nera toks blogas biggrin.gif . As tik siaip nemegeja visokiu veriniu, bet turiu jau nusipirkus pora, gal kada ir uzsidesiu tongue.gif Paprastas , bet mielas ir neturint dideliu pretenziju, tikrai nesiojamas rolleyes.gif

Stai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 balandžio 2014 - 17:07
Manau, jeigu domina kazkokie rubeliai konkreciai is J. Crew galima gelbeti derinimo klausimais. Taciau jeigu reikia bendru patarimu derinimo tai tada reiktu keltis i kita tema "stiliaus patarimai ar kaip ji ten vadinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 01 balandžio 2014 - 17:11