Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Labai gražy, Soffy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 04 01, 13:09)
Pasirodysiu kaip mane vieno renginio metu puošė Jcrew  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 04 01, 12:15)
tikrai taip, su 89 cm turiu XS smile.gif

aciu
Atsakyti
Prašau pasakyti ar factory balerinos atitinka dydžius 10 tiktų su 27 cm peda?
Atsakyti
Oi, Soffyyy labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Oi merginos, tiek groziu pridedat, bet vis nerandu laiku pakomentuoti doh.gif sofffy - nice ir man labai smalsu buvo apziureti sita spalvota verini, nes irgi jo laukiu smile.gif galvojau ilgai ar nepirkti pastelinio, bet ekspromtu sugalvojau pirkti sita marga, na ir ziuriu - grazus smile.gif
Atsakyti
Grazu labai Sofy wub.gif
Atsakyti
http://factory.jcrew...isFromSale=true

kaip šie lakuotos odos bateliai ar atitinka dydžius 9 tai bus 26 cm pėdai?
Atsakyti
Mergaites, ar man reikia sito factory sijono https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/37532_W...pdp_fs418$ g.gif biggrin.gif

siandien man jo nepagavo, bet galvoju ar gaudyti dar ji ateityje smile.gif

Gal kuri turite ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 balandžio 2014 - 13:02
Mergaitės, tikrai esat pirkę vaikiukams batus iš jcrew 4u.gif
Kokį dydį rinktis, jei kojytè 22 cm, šiu batuku:
My Webpage
Nes dydžiu lentelės prieštarauja viena kitai doh.gif
Padėkit žinančios, plyzzzz wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 04 01, 12:10)
Asmeniškai aš neturiu nei vienos maikutės, kuri būtų per trumpa su 181 ūgiu. Megztukams tai dažnai trūksta ilgio, bet nešiot galima. O su maikutėm tikrai iki šiol tokios problemos neturėjau. Ypač su lininėm  ax.gif

aciu;) o linines maikutes padidintos dazniausiai buna ar ne? su 87cm per krutine xs uzteks?(nemegstu labai aptemptu)
Atsakyti
QUOTE(kristuliukas2 @ 2014 04 01, 12:03)
aciu;) o linines maikutes padidintos dazniausiai buna ar ne? su 87cm per krutine xs uzteks?(nemegstu labai aptemptu)

Taip, jos didesnės būna, kiek teko susidurti. Apie xs dydžius nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti