Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Dideja @ 2014 03 30, 17:32)
I kasmyriniu suknyciu tema uzklausiu, kaip jas deveti, kad neiisisedetu uzpakalis   g.gif
Turiu kasmyrine suknele (tiesa, ne j.crew), bet pasedejus su ja, gale atrodo nekaip....galvoju, gal reiktu vilktis koki pasijoni, ar tai pagelbetu  g.gif

turiu tris kašmyrines suknutes, vieną jcrew, kitą neimanmarcus, trečia lyg magashoni, tai nei vienos neišsidėdėjęs užpakalis, nors jau ne vienus jas nešioju. Tiesa po geltonąją šiais metais nusipirkau apatinuką, nes ji permatoma, tai į darbą nelabai tinkama buvo eiti ax.gif
Kašmyrinė suknutė buvo 99$
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 03 30, 20:17)
Nemaciau ingos unsure.gif
Aptemptos nenoriu, bet XS manes netenkino, laisvoka visur, o jei dar patys, tai isvis nekas bus  unsure.gif

keista kaip tau xs laisvoka pasirode blink.gif ax.gif
man tikrai butu per maza xxs schmoll.gif schmoll.gif linines mano visos xs
taip dideja nepergyvenk idealiai tau tiks tas xs buk rami drinks_cheers.gif tiks dydis, nebus laisva ji tau tongue.gif
Atsakyti
Man tai tų lininių reiktų tarpinio dydžio, nes xs laisva o xxs jau aptemptoka tokia per pečius, abu dydžius turiu, bus gerai abu, tik atrodo kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 03 30, 22:29)
keista kaip tau xs laisvoka pasirode blink.gif  ax.gif
man tikrai butu per maza xxs schmoll.gif  schmoll.gif  linines mano visos xs 
taip dideja nepergyvenk idealiai tau tiks tas xs buk rami drinks_cheers.gif  tiks dydis, nebus laisva ji tau tongue.gif

Nekeista nekeista tongue.gif biggrin.gif Formos biski pasikeite ax.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 30, 22:35)
Man tai tų lininių reiktų tarpinio dydžio, nes xs laisva o xxs jau aptemptoka tokia per pečius, abu dydžius turiu, bus gerai abu, tik atrodo kitaip smile.gif

Taip, tarpinis dydis jcrew butu neprosal, as jau seniai tai pastebejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 29, 19:16)
Kazi kada sitam grazuoliui megztukui nuolaidas padarys  g.gif  ax.gif

Koks grazus man sis derinukas  wub.gif Is tikruju, tai net paciai keista, nes neturiu nei vieno dzinsinio sijonuko, bet cia taiiip graziai ziurisi bigsmile.gif

user posted image

man šis derinukas nuostabiai gražus, tik be vėrinio biggrin.gif o jau sijono spalva tai žiauriai graži, labai gaila jei realybėj ne tokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 03 29, 15:59)
Kaip tas papuošalas įsipaišo į kontekstą? ir ar tinkami marškinukai prie šio sijonuko?

Oi kaip seniai cia lankiausi..... ax.gif
o man kaip tik baltinukai su papuosalu tinka, o vat sijonas visai ne. Kiek suprantu cia zvaigzdetieji baltinukai, ir sijono langiukai visai nedera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 03 31, 09:42)
Nekeista nekeista tongue.gif  biggrin.gif Formos biski pasikeite ax.gif

nu geras, ramka blink.gif blink.gif tai kiek numetei per ziema??? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes,

gal kas turite TOOTHPICK JEAN IN VELVET DOT (melynus grazuolius) , 27tall dydi ir galite pamatuoti kiek per klubus . 4u.gif
Nusipirkau 28Tall, lyg noretusi siek tiek mazesniu su 97 per sedimaja g.gif

labai labai aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 30, 22:35)

As gavau sia dabar, nu kokio nerealumo, neveltui puse metu as ja gaudziau, su 89 krutine XXS dydis gerai, bet jei butu buves XS buciau ciupus XS, butu dar laisvesne, nors ir XXS niekur neverzia, nevarzo visai.. bet vasara man smagiau labai laisvos maikes, rekomenduoju sia wub.gif

https://www.jcrew.co...01497/01497.jsp

user posted image

Dar maciau Dideja parduoda (o gal jau pardave g.gif ) neonini dirziuka si, tobulas dirziukas vasarai, rekomenduoju tikrai wub.gif neberandu jo sale, bet is situ rodos, tik spalva neon persimmon https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

Spalviskai labai graziai atrodo su siais, irgi katik gavau wub.gif
https://www.jcrew.co...resh-strawberry
user posted image
Tik matosi, kad saugoti labai reikes, jau ta odele tokio minkstumo, padas odinis, pamenu diskutavot, dedat jiems profilaktika taip? ax.gif
Zodziu sikart patenkinta siuntinuku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 31 kovo 2014 - 13:13
QUOTE(mimsy @ 2014 03 31, 14:12)

Dar maciau Dideja parduoda (o gal jau pardave g.gif ) neonini dirziuka si, tobulas dirziukas vasarai, rekomenduoju tikrai  wub.gif neberandu jo sale, bet is situ rodos, tik spalva neon persimmon https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

Mielas tas dirziukas, is tiesu, na, bet man per ryskus ax.gif Neturesiu jo prie ko derinti ax.gif
Sutariau jau su viena temos mergaite del jo pardavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 03 31, 12:14)
nu geras, ramka blink.gif  blink.gif tai kiek numetei per ziema??? bigsmile.gif  wub.gif

Nejuokauk, ner ant manes tiek, kad kilogramais mest biggrin.gif
Atsakyti
Dar sia perpirkau Drapey crepe henley tunic, labai patiko, ryski, maloni, su 89krutine 0dydis idealiai 4u.gif

user posted image
Atsakyti