PAGALIAU -TRECIAS KARTAS LAIMINGAS Is Boots.com patvirtino uzsakyma del braskiniu eye q po 180 kramtuku atrodo visoms issiunciau laiskucius ( kaina gavosi po 56 lt su siuntimu iki manes -gaila kad pries uzsakant nebuvau perskaiciusi apie 10 proc nuolaida ir uzsakiau i Lietuva )
QUOTE(darlia25 @ 2014 04 02, 09:31)
PAGALIAU -TRECIAS KARTAS LAIMINGAS Is Boots.com patvirtino uzsakyma del braskiniu eye q po 180 kramtuku atrodo visoms issiunciau laiskucius ( kaina gavosi po 56 lt su siuntimu iki manes -gaila kad pries uzsakant nebuvau perskaiciusi apie 10 proc nuolaida ir uzsakiau i Lietuva )
Labai labai AČIŪ Jums
Reikia patarimo.
Gavau vakar tapkes Cleo III iš Crocs.eu. Vienos tapkės padas labiau įgilintas nei kitos. Kulnas remiasi į kraštą, tarsi tas įgilinimas šiek tiek sumažino pado ilgį. Ar kreiptis į Crocs dėl refund ar ne?
Gavau vakar tapkes Cleo III iš Crocs.eu. Vienos tapkės padas labiau įgilintas nei kitos. Kulnas remiasi į kraštą, tarsi tas įgilinimas šiek tiek sumažino pado ilgį. Ar kreiptis į Crocs dėl refund ar ne?
QUOTE(bambyze @ 2014 04 01, 20:49)
Gal kuri per daug užsipirkote braškinių kramtomų eye q? Pasiūlykit į a.ž.
Jau sutarta, ačiū
ar kam pavyko šiandien tarpmergaičių siuntą užregistruot?
nuo vakar bandau ir vis neina
P.S gal kitur kokia siuntimo akcija galioja?
greitai visos bėkit registruoti siuntas,ką tik pradėjo veikt
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 04 02, 09:14)
ar kam pavyko šiandien tarpmergaičių siuntą užregistruot?
yra siuntimo akcija per uodas psl
Šiandien darau užsakymą iš http://everything5pounds.com/
lauksiu krepšiukų su pavedimais iki 12val. į el paštą kitasmailas2@gmail.com atsiėmimas Pasvalyje nemokamas, o į kitus miestus siunčiu per Lp express 3,99lt
lauksiu krepšiukų su pavedimais iki 12val. į el paštą kitasmailas2@gmail.com atsiėmimas Pasvalyje nemokamas, o į kitus miestus siunčiu per Lp express 3,99lt
QUOTE(jonike @ 2014 04 02, 09:33)
Labai labai AČIŪ Jums
kaip smagu nors gera zodi isgirsti o tai dar sulaukiu ir priekaistu, kodel neperspejau ar neatsiklausiau asmeniskai del pasikeitusios parduotuves daugiau sakiau jau nepriimsiu tokiu, kurios mano kad as kokia tarpininke.... as maniau kad mes kooperuojames ir dalinames viska, iskaitant ir laukimo laika bei nuostolius jei atsiranda tokie .
taigi, kas atbega i sia tema ir galvoja kad cia sedi TARPININKES ir joms truks plys turi uzsakyti ir po to reikalauti, kad butu joms patogiu laiku pristatyta, atsakau:
CIA TARPININKIU NERA-yra ju ATSKIROS TEMOS. as cia paskelbiu lygiai kaip ir kitos, kurios nori PASIDALINTI SIUNTIMA ar uzsisakyti KAZKO pigiau PACIOS atrodo info yra pirmame puslapyje, bet ne visi perskaito
na jau zinokite -nebeistveriau
uzsakymui is www.bio-apo.de siuntima pasidalinti esame 6 jau. UZSAKYSIU PENKTADIENI
QUOTE(darlia25 @ 2014 04 02, 11:13)
kaip smagu nors gera zodi isgirsti o tai dar sulaukiu ir priekaistu, kodel neperspejau ar neatsiklausiau asmeniskai del pasikeitusios parduotuves
nei jus nervuokites, nei ka, idekite kiek turite laisvu pakuociu ir paims mergaites
taip taip užtat naujokės galit neverkt paskui kai niek nenori priimti prie užsakymų , nes sorry toki pasakymai man šiandien jau reikia prekės.. nors jos neatėją ir tipo daryk ką nori bet jos turi būti pas mane šiandien.. labai juokingai skamba.. žodžiu jeigu perkat tai įvertinkit visas rizikas tiek nuostolių tiek laiko prasme vėlavimo
sveikos,
gal Klaipedoje kas perka is SD? Skubiai. Vel dings mano daiktas
gal Klaipedoje kas perka is SD? Skubiai. Vel dings mano daiktas