Landsend ir is usa be etikeciu ateina Gap irgi megsta be etikeciu siusti
QUOTE(Bluntė @ 2014 03 29, 21:51)
Landsend ir is usa be etikeciu ateina Gap irgi megsta be etikeciu siusti
aš namuose turiu dar du naujus daiktus. vienas pirktas iš us per tarpininkę, kitas iš uk (pati pirkau). Abu daiktai be etikečių Vieną turbūt teks pardavinėt, nes greičiausiai vaikas išaugs nespėjus pranešiot. Tai kaip parduot nesukeliant pirkėjui įtarimų
QUOTE(bbiitute @ 2014 03 29, 13:01)
nezinau ar sutapimas bet tesco maisto man neleido
Tesco maistą aplamai blokuoja ir neleidžia pirkti UK adresu
QUOTE(Audry @ 2014 03 29, 21:48)
Gal perkancios is landsend, atkreipet demesi, ar gaunat daiktus su etiketem?
Kad ir mano ko gero be etikečių buvo, kažkaip neatmenu aš jų O kad įtarimo nesukelt, niu kad tokie atkeliavo, ką daryt Arba gal nukirpau pvz, galvojau nešios, o išaugo, maža kas Laredoute irgi gi būdavo dažnai be etikečių
Skelbime nerasot,kad su etiketem,tai pirkejos ir neturetu kabintis plius lankstymo zymes buna,kad matosi. To nebus pas nesiota daikta
QUOTE(Audry @ 2014 03 29, 21:48)
Gal perkancios is landsend, atkreipet demesi, ar gaunat daiktus su etiketem?
Gavau striuke, kuri man netiko, tai per skelbimus pardaviau. Gavusi mergaite nusistebejo, kad be etikeciu. O as net nepasiziurejau dedama skelbima dabar pasitikrinu kitus turimus naujus daiktus, ziuriu , kad ir tie be etikeciu kazin, ar cia tik pas mane taip?
Gavau striuke, kuri man netiko, tai per skelbimus pardaviau. Gavusi mergaite nusistebejo, kad be etikeciu. O as net nepasiziurejau dedama skelbima dabar pasitikrinu kitus turimus naujus daiktus, ziuriu , kad ir tie be etikeciu kazin, ar cia tik pas mane taip?
Nebuvo ir pas mane etikeciu. Visa info ant maiseliu.
kame esme gali buti?
noriu pirkti clothingattesco.com
paspaudziu place order. ir bando vis susisiekti su banku, bet niekaip ir nesusisiekia, ir nenuperku
noriu pirkti clothingattesco.com
paspaudziu place order. ir bando vis susisiekti su banku, bet niekaip ir nesusisiekia, ir nenuperku
sveikos,
gal žinot, ar yra kokių turkiškų parduotuvių (rūbų), siunčiančių į lt?
gal žinot, ar yra kokių turkiškų parduotuvių (rūbų), siunčiančių į lt?
Merginos, gal kažkieno vaikai turi Crocs Chameleons Translucent Clog ?
Gal galėtumėt pamatuoti C10/11 arba C12/13 paduką? Būčiau labai dėkinga
Gal galėtumėt pamatuoti C10/11 arba C12/13 paduką? Būčiau labai dėkinga
Ar jau visos crocs mergaitiškomis populiariomis basutėmis apsirūpinusios? Aš nor sir ėmiau didesnes, bet vis tiek mazos, reikia diddesnių, o sąžinė neleidžia permokėt perkant iš skelbimų
Užsakinėsiu išMANGOOUTLET.com
Yra papildoma 20% nuolaida. iki rytoj
Rinkčiau iki nemokamo siuntimo.
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius, bet galiu ir persiusti
Yra papildoma 20% nuolaida. iki rytoj
Rinkčiau iki nemokamo siuntimo.
saldus.pirkiniai@gmail.com
Vilnius, bet galiu ir persiusti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 29, 13:57)
Čia jūs Į LT bandot užsisakyti? Neišeis. JAV parduotuvė, siunčianti tik JAV teritorijoj, kreipkitės į tarpininkes
ačiū už atsakymą, mėginsiu ieškot tarpininkų
Sveikos,
jeigu kas pirktu iš crocs.eu prisijungčiausu viena pora uz 29,99 (50 proc. nuolaida taikoma), dar turiu 20 proc. koduką ir gerai būtų, kad siuntimas nemokamas būtų. Kaunas, bet tinka Šiauliai ir Vilnius
jeigu kas pirktu iš crocs.eu prisijungčiausu viena pora uz 29,99 (50 proc. nuolaida taikoma), dar turiu 20 proc. koduką ir gerai būtų, kad siuntimas nemokamas būtų. Kaunas, bet tinka Šiauliai ir Vilnius