Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

QUOTE(daliux78 @ 2014 04 04, 18:53)
gaila kad ne mano dydis, pasiimciau sau kokias  smile.gif

mano sesė nusižiūrėjo bigsmile.gif reikia derinti susitikimą asmeniniam apčiupinėjimui ax.gif
Atsakyti
MM baisiuliniskai buvo fain susipazint! Tikiuosi neissigandote dvieju nuo grandines nutrukusiu biggrin.gif Aciu didelis Tantamm vardu uz diiiiiiiiidele pagalba ir soliarkos sutaupyma biggrin.gif

siuo metu abi draugiskai plesom maiselius, matuojames rubelius ir dekojame jums, mergaites!!!!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 04 04, 20:16)
MM baisiuliniskai buvo fain susipazint! Tikiuosi neissigandote dvieju nuo grandines nutrukusiu biggrin.gif Aciu didelis Tantamm vardu uz diiiiiiiiidele pagalba ir soliarkos sutaupyma biggrin.gif

siuo metu abi draugiskai plesom maiselius, matuojames rubelius ir dekojame jums, mergaites!!!!

tai as ten nuo puodu atbegau smile.gif
aciu Jums 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 04 04, 18:58)
mano sesė nusižiūrėjo bigsmile.gif  reikia derinti susitikimą asmeniniam apčiupinėjimui  ax.gif

jau nebeturim ir siu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 04 04, 20:16)

aciukas uz pirkinukus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=MeistroMargarita,2014 04 04, 20:54]
jau nebeturim ir siu blush2.gif
[/quote verysad.gif na,kas pirmesnis,tas gudresnis doh.gif gero nešiojimo laimingąjai bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit mergytes,o Bleulab džinsu,kur iš Hautelook užsakinejom,dar nesimato ax.gif
Atsakyti
Ir dar karteli Aciu 4u.gif
Vyrui Polo batai nuostabiai tiko, o jau patko tai netas zodis wub.gif Kaip gerai kad as turiu skoni o jus perkat biggrin.gif
Striukyte RL nuostabi, abejojau kazkiek, bet dabar kai pasimatavau tai wub.gif wub.gif wub.gif
Dirzui reikes biskutis pasidietint , bet tai tik i gera mirksiukas.gif
Zodziu Aciu ir atsiprasau MM jei isgazdinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 04 04, 18:53)
gaila kad ne mano dydis, pasiimciau sau kokias  smile.gif

vedu skaiciukus, siandien ryt pabaigsim uz sios savaites siunta , ir koki pirmadieni pradesim siusti skaiciukus uz prekes kurios iskeliaus ateinancia savaite, paskutine ir bus viskas  thumbup.gif  vacation4.gif

Tai supratau, kad dezutes jau beveik cia pat, bet skaiciukai dar ne visi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 04 04, 23:34)
Tai supratau, kad dezutes jau beveik cia pat, bet skaiciukai dar ne visi?  4u.gif

Ne,kaip suprantu cia skaiciukai bus kaip ir visada uz ateinancia siunta g.gif

Mergaites,o Kaunas jau dalinasi 03.28 dezute,laiskiukai visoms surasyti,laukiu sveciuose 4u.gif
Kas gal negavot tai skambinkit ar rasykit blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti