Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

QUOTE(Tiffany @ 2014 04 02, 19:15)
As prisijungsiu po kokiu 6-9 men  thumbup.gif

papasakosiu ispuzdius,jei paciai pavyks atsilaikyti bent 5 dienas. tiek ir planuoju siam kartui . bet ,kad ir taip baisiai daug atrodo unsure.gif dar tik antra ivadine diena,o jau est noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 04 02, 17:35)
Pamačius šią suknelę,nusprendžiau sėst ant dietos lotuliukas.gif  nuostabi wub.gif

Pati geriausia motyvacija drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 02, 19:19)
papasakosiu ispuzdius,jei paciai pavyks atsilaikyti bent 5 dienas. tiek ir planuoju siam kartui . bet ,kad ir taip baisiai daug atrodo unsure.gif dar tik  antra ivadine diena,o jau est noriu  biggrin.gif

Jei viskas sekmingai praeis, tapsiu pasekeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 04 02, 19:53)
Jei viskas sekmingai praeis, tapsiu pasekeja  biggrin.gif

gal tada aš po jūsų lotuliukas.gif nes man norėtųs kiek lengviau pradėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 04 02, 21:00)
gal tada aš po jūsų lotuliukas.gif nes man norėtųs kiek lengviau pradėt ax.gif

Siandien mes su kolega visus situs svorio reikalus aptarinejom ir jis pacitavo tokia fraze: Kiekvienas sveria tiek, kiek nori sverti. ax.gif
Stiprybes MM 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, turim
Victorias secret visokiu sveistuku
ir duso zele.

pati tokia turiu su vitamino C sidabriniais rutuliukais smile.gif labai patinka smile.gif

user posted image
yra ivairiu kvapu. klauskit Daliuko .
Paskubekit .dezutes jau ruosiasi kelionen,tad iskeliautu sia savaite 4u.gif
kaina ,kaip visada, po 30lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2014 04 02, 20:08)
Siandien mes su kolega visus situs svorio reikalus aptarinejom ir jis pacitavo tokia fraze: Kiekvienas sveria tiek, kiek nori svertiax.gif

Auksiniai zodziai, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 04 02, 19:19)
papasakosiu ispuzdius,jei paciai pavyks atsilaikyti bent 5 dienas. tiek ir planuoju siam kartui . bet ,kad ir taip baisiai daug atrodo unsure.gif dar tik  antra ivadine diena,o jau est noriu  biggrin.gif

O kaip jums su KILO.lt reikalai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2014 04 02, 21:50)
O kaip jums su KILO.lt reikalai? smile.gif

taigi meciau kazkaip.. nesigauna man niekaip susidelioti dienos maista laiku ir ne bele ka... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 04 02, 18:35)
Pamačius šią suknelę,nusprendžiau sėst ant dietos lotuliukas.gif  nuostabi wub.gif

drinks_cheers.gif tikrai sita suknute nuostabi ,pati turiu,pernai saulute idegus kelioneje nesiojau,labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Gal kuri vilniete turi nemaza kolekcija VS sviestuku ar losjonu (patogiausia butu vienoje vietoje) - noriu pauostyti ir paziuret ar neerzins kvapai ax.gif As taip senai i juos spiginu akis, bet nesiryztu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 04 03, 08:57)
drinks_cheers.gif tikrai sita suknute nuostabi ,pati turiu,pernai saulute idegus kelioneje nesiojau,labai graziai atrodo  wub.gif

Tobula suknelė bigsmile.gif . Gal užmatėt kur ją dar parduoda? Vvaivos parduodamos dydis mažokas 4u.gif
Atsakyti