Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 297

man tai sitas primer'is idealus thumbup.gif visiskai jokio blizgesio net ir karsta diena thumbup.gif pasitepus, atrodo, kad oda standesne tampa, bet siaip labai lengvos teksturos thumbup.gif
http://www.sephora.c...9?skuId=1349968
Atsakyti
Su pudrom man ir nieko gero... apsikrovus 7 buteliukais ir gal MAC arciausiai sirdies... nors nr 1 man make up forever, bet nepamenu kokia tiksliai taip labai patiko doh.gif Sakiau reiks sliauzt i pelene ir issibandyt doh.gif Baisiai knieti isbandyt isgirta Armani, bet tai baisu, kad bus dar viena butelka stalciuj... ar spalva, ar siaip pati pudra netiks verysad.gif pavydziu, kad jus taip sekmingai netu apsiperkat pudras smile.gif Dar plius mane isberia karts nuo karto kaip kokia 16-likine... tai isvis su pudrom pasimetus bunu... jau sakau, kad matyt del to mane visi ir pajaunina biggrin.gif
Imeskit ta stebuklinga sepeteli pudrai, reiks ir man jo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 01 balandžio 2014 - 13:50
Nauja originali superines naturalios odytes (luxe leather kategorija), ant kurios nesimatys ne menkiausio ibrezimo drinks_cheers.gif didele rankine Juicy couture, siusta is juicycouture.com, turi originalu dust bag, jos kaina 298$, atiduosiu pigiau nei mokejau 4u.gif

turiu ir juoda tokia pacia nauja ax.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 04 01, 13:49)
Su pudrom man ir nieko gero... apsikrovus 7 buteliukais ir gal MAC arciausiai sirdies... nors nr 1 man make up forever, bet nepamenu kokia tiksliai taip labai patiko doh.gif Sakiau reiks sliauzt i pelene ir issibandyt  doh.gif Baisiai knieti isbandyt isgirta Armani, bet tai baisu, kad bus dar viena butelka stalciuj... ar spalva, ar siaip pati pudra netiks  verysad.gif pavydziu, kad jus taip sekmingai netu apsiperkat pudras  smile.gif Dar plius mane isberia karts nuo karto kaip kokia 16-likine...  tai isvis su pudrom pasimetus bunu... jau sakau, kad matyt del to mane visi ir pajaunina biggrin.gif
Imeskit ta stebuklinga sepeteli pudrai, reiks ir man jo  biggrin.gif

Va šitas http://ritute.lt/node/345
Atsakyti
As tai po atostogu pirksiu Mac lupdazi,tusa ir primeri , nes taip ir nenusipirkau smile.gif kol kas visko turiu . tik Glamglow drekinancia norisi isbandyti ax.gif
Atsakyti
ar renkat vitacost? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Xara @ 2014 04 01, 19:04)
ar renkat vitacost?  blush2.gif

siuo metu tik truputi sephora perkam ir ruosiames atostogauti 4u.gif
Atsakyti

OLVERA LEATHER CROSSBODY
260lt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
PARDUODU per mergaites pirktus 4u.gif
Megzta Hale Bob suknele wub.gif
Dydis S. 190lt
user posted image
Poleci suknute wub.gif
Asimetriska, dalis - siuvineta medvilne, dalis - silkas ir cupro. Pamusalas - 55% silko, 45% medvilnes.
Dydis 2, atitinka XS-S, ziurint kokio laisvumo norisi.
Kainavus 325$. 130lt
user posted imageuser posted image
Voom 100% silko suknute wub.gif
Dydis XS. 130lt
user posted image
Walter Baker suknele wub.gif
Dydis XS. Kainavus 178$. 90lt
user posted image
Candela suknele wub.gif
Visa siuvineta, su tampria apatine suknute. Dydis S. Kainavus 275$
user posted image
Candela suknele wub.gif
Su tampria apatine suknute. Dydis S. Kainavus 325$
Dar cia
http://www.gilt.com/...ela-coral-dress?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 04 01, 16:42)
Nauja originali superines naturalios odytes (luxe leather kategorija), ant kurios nesimatys ne menkiausio ibrezimo  drinks_cheers.gif didele rankine Juicy couture

TOBULA wub.gif
Atsakyti
Gisana,
ziuriu daugkur naudojat Laura Mercier Secret Camouflage. Patinka produktas? Abi tas spalvas maisot ar viena naudojat?Placiau prasom apie ji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2014 04 01, 23:49)
Gisana,
ziuriu daugkur naudojat Laura Mercier Secret Camouflage. Patinka produktas? Abi tas spalvas maisot ar viena naudojat?Placiau prasom apie ji bigsmile.gif

Patinka smile.gif gerai maskuoja, ilgai laikosi, patogu naudoti, naudoju su Sigmos concealer šepetėliu. Naudoju tamsesnę spalvą, nes šviesi per šviesi man.. smile.gif
Atsakyti