Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Erikauzas @ 2015 01 22, 16:49)
Yra pinigėliai swed mirksiukas.gif

Seb nera dar tik ryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 01 22, 18:49)
Yra pinigėliai swed mirksiukas.gif

Oooo taip! thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane nera sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti, per kiek gavote iš anstolių pažymą VIF'ui?
Man tuoj sueis 2mėn nuo pareiškimo skolos išieškojimu, o VIF'ui pažymos vis dar neturiu. Antstolė parašė, jog išieškoti sumos nepavyko, palausus jos kada galiu gauti pažymą, atsakė, kad dar minimum po 2 savaičių (2,5mėn nuo pareiškimo?).

Ar ir jums toks ilgas kelias buvo iki VIF'o?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2015 02 09, 10:19)
Sveikos,

Man tuoj sueis 2mėn nuo pareiškimo skolos išieškojimu, o VIF'ui pažymos vis dar neturiu. Antstolė parašė, jog išieškoti sumos nepavyko, palausus jos kada galiu gauti pažymą, atsakė, kad dar minimum po 2 savaičių (2,5mėn nuo pareiškimo?).

ačiū 4u.gif

per 1 diena biggrin.gif . ta pazyma surasyt jiems trunka 5 min. nematau, ko cia laukt 2 savaites. nueik ir pareikalauk.
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2015 02 09, 07:19)
Sveikos,

ačiū 4u.gif

Menesi "paieskojo", paskui israse pazyma. Tikrai nueik ir pareikalauk. Tik pamenu kad uz ja moket reikejo, gal 5 lt? g.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus,

reikės tikrai nueiti tiesiai ir pareikalauti. Nes man nesueina galai - kur įsiskolinimo išieškojimo reikalai, o kur lieka faktas, kad vis nemoka. tai 2 skirtingi dalykai. VIF gi skolos neopadengs, tik už einamuosius mėnesius mokės.

4u.gif
Atsakyti
gal kas gavot jau priemokas
Atsakyti
QUOTE(zebra1010 @ 2015 02 13, 11:47)
gal kas gavot jau priemokas

Kokias priemokas g.gif

Dėl pažymos,man greitai atsiųsdavo,internetu apmoku po 3-4d.paštu gaunu pažymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 13 vasario 2015 - 20:00
QUOTE(Erikauzas @ 2015 02 13, 19:45)
Kokias priemokas g.gif

Dėl pažymos,man greitai atsiųsdavo,internetu apmoku po 3-4d.paštu gaunu pažymą.

tas kas gauna pilna suma tas gauna vienu metu visada o kas gauna tik dali nesumoketu alimentu tai vadinama priemoka ji gaunama tada kai jie turi pinigu
Atsakyti
QUOTE(zebra1010 @ 2015 02 17, 12:37)
tas kas gauna pilna suma tas gauna vienu metu visada o kas gauna tik dali nesumoketu alimentu tai vadinama priemoka ji gaunama tada kai jie turi pinigu

na as gaunu tik dali nemokamu alimentu bet jokiu priemoku man niekas nemoka,as gaunu kaip ir visos beveik tuo paciu metu g.gif

beje,laukiam nuo siandien,o gal ir jau gavusiu yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiam 4u.gif bet nera dar g.gif
Atsakyti