QUOTE(rimantukaz2 @ 2016 04 21, 12:21)
Idomu rytoj ar visgi 25 gausim ?
Tai kad yra jau pervesta.
Laba diena, ar as gyvendama ne Lt, galiu kreiptis i VIF? Tevas gyvena Lt, pinigu visai nemoka, imeta karta metuose, skola siekia 15 tukst. litu, antstolis sunkiai bendrauja. Anksciau viska per advokate tvarkiau, bet man per brangu, nes jos veiksmai suveikia tik tam kartui.
Dekui
Dekui
buvo si men. ar dar ne?
QUOTE(arriele @ 2016 08 24, 06:55)
buvo si men. ar dar ne?
Nebuvo,man kaip tik reikėjo prisiduoti dokumentus paklausiau vakar,sakė bus 24d.po pietų arba 25d.
QUOTE(-*Bagyra*- @ 2016 08 24, 18:01)
kažkaip vėlokai šį kartą...dar negavom....
Aš gavau prieš 18val.pervedė.
Sveikos merginos.noriu pasiteirauti, gal buvot kas susidūrusios: mano ex perveda alimentus iš UK, ten buvo teismas dėl nemokėjimo ir priteisė mokėti po 170svarų,kas buvoatitikmuo alimentų (215 eur). Dabar, kritus svaro kursui, pereda tuos pačius svarais, bet aš gaunu mažesnius alimentus (200, 195).. Kaip elgtis-kreiptis dėl tų 10, 15 eur į VIF , ar nepasiūlys jie man eiti toli toli? Gal susitaikyti.... Kaip Jūs darytumėte?
QUOTE(Savani @ 2016 08 26, 15:51)
Sveikos merginos.noriu pasiteirauti, gal buvot kas susidūrusios: mano ex perveda alimentus iš UK, ten buvo teismas dėl nemokėjimo ir priteisė mokėti po 170svarų,kas buvoatitikmuo alimentų (215 eur). Dabar, kritus svaro kursui, pereda tuos pačius svarais, bet aš gaunu mažesnius alimentus (200, 195).. Kaip elgtis-kreiptis dėl tų 10, 15 eur į VIF , ar nepasiūlys jie man eiti toli toli? Gal susitaikyti.... Kaip Jūs darytumėte?
Manau,kad galite jie primokės kiek nesumoka tik ne daugiau 57.Aš vienu metu gaudavau nepilną sumą alimentų ir primokėjo apie 30.
QUOTE(Savani @ 2016 08 26, 14:51)
Sveiki,turiu klausima,mano sunaus tevelis irgi uk gyvena o mes pabegome i LT,o alimentu paduoti galiu i UK ar tik per lietuva cia daroma? isvis nuo ko pradeti? pas mane vaikelis neigaluma turi tetis padeda bet tik jei labai teikia,beveik maldaut reikia,o kartais sako kad neturi,ir prapuola menesiui.dviem,visada su problemom gaunam ta tevelio pagalba
Nežinau, ar galėsiu kuo padėti, mat mano istorija ilga ilga. Tėtis nemokėjo vaikui išlaikymo beveik nuo pat gimimo. Tad po kelių metų buvo iškelta baudžiamoji byla. Jis buvo nuteistas. Po to iškart išvyko i UK ir ten apsistojo. Negaudama išlaikymo kreipiausi i VIF ir gaudavau išmokas. Tuo pat metu su antstoliu bandėm išieškoti iš jo skolą , labai daug bergždžių veiksmų, rezultto nebuvo. Tuomet antstolis ir patarė kreiptis į VIF skolų išieškojimo skyrių pagal 2009 m.Reglamentą. Teko sutvarkyti krūvas popierių, išsiimti tarptautinius reikalavimus atitinkančius teismo sprendimus ir vykdomuosius raštus . VIF sutarkė visus dokumentus anglų kalba, pridėjo mano popierėlius ir išsiuntė į UK į numanomą mano ex gyvenamą vietą. Iš antro karto pavyko jį rasti ir pernai metų pabaigoj įvyko teismas UK, kur jam ir priteisė tuos 170 svarų. Viskas vyko per VIF. Visas žinias gaunu iš ten. Dabar ex moka alimentus, ne, pasak jo, kaip tik dabar i ruošėsi tai daryti Kaip tik. Netyčia čia ir užklupo tas VIF JĮ . KOLKAS moka. Skola vis dar yra už nemokėtą laikotarpį. Labai nemenka. Tai va-ši istorija beveik 6 metai atkaklaus darbo, bet tai buvo dar pradžių pradžia. Dabar turbūt lengviau.
Nežinau ar padėjau-jei dar ko reikės klauskit. Bet turbūt svabiausi veiksniai-antstolis, VIF ir teismo sprendimai čia.
Nežinau ar padėjau-jei dar ko reikės klauskit. Bet turbūt svabiausi veiksniai-antstolis, VIF ir teismo sprendimai čia.