Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(4xmama @ 2015 07 03, 21:50)
Beje, anstolis net nesigilina ką nuskaičiuoja- išlaikymo skola bendrai, kuri kaupiasi kas mėnesį, jei ex nemoka. Nes čia vadinamas privesrtinis išieškojimas.

Nu tu matai kaip idomiai man nuskambejo sita vieta... Mano anstolis tikrai konkreciai ir nedviprasmiskai sudeliojo matematika sioje vietoje g.gif
Atsakyti
sveikos,kada aš galiu prašyti pažymos iš anstolio(pateikti vaikų išlaikymo fondan), praejus kiek laiko nuo prašymo padavimo anstoliui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 07 07, 20:46)
sveikos,kada aš galiu prašyti pažymos iš anstolio(pateikti vaikų išlaikymo fondan), praejus kiek laiko nuo prašymo padavimo anstoliui?  smile.gif

praejus menesiui po kreipimosi i anstoli jeigu per ta menesi nebuvo jums isieskota per anstoli pinigu 4u.gif Pazyma gausite vietoje per kelias minutes po prasymo parasymo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Issiunciau dokumentus i vif ir dabar gaunu laiska, kur man raso, kad ne viska pateikiau. Praso atsiusti laisvos formos prasyma rasyta savo ranka apie priteistu lesu mokejimauz s.m liepos men. Nelabau suprantu, ka cia tureciau rasyt. Kad nieko negavau? Ir dar. Tevas pradejo kalbet spie mokejima. Gali but, kad kazka perves. Ka tada daryt? Abejoju, ar perves visa suma. Gali but, kad tik dali, kad nuo jo atstotu. Tai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2015 07 13, 08:51)
Sveikos. Issiunciau dokumentus i vif ir dabar gaunu laiska, kur man raso, kad ne viska pateikiau. Praso atsiusti laisvos formos prasyma rasyta savo ranka apie priteistu lesu mokejimauz s.m liepos men. Nelabau suprantu, ka cia tureciau rasyt. Kad nieko negavau? Ir dar. Tevas pradejo kalbet spie mokejima. Gali but, kad kazka perves. Ka tada daryt? Abejoju, ar perves visa suma. Gali but, kad tik dali, kad nuo jo atstotu. Tai kaip tada?

paskambinkit jom ir paklauskit, ka rasyt tame prasyme.

Jei tevas sumokes dali, turite pranesti VIF, jis priklausomai nuo dalies, arba perskaiciuos, arba jei dalis nesudaro nei puses, mokes ir toliau be jokiu pertrukiu. Sumokejus visa suma, reikes kreiptis i VIF is naujo.
Atsakyti
ax.gif Gal yra kam jau imoka ikrito?
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2015 07 21, 20:40)
ax.gif Gal yra kam jau imoka ikrito?

kažkaip manau, kad įkris penkadienį.
Atsakyti
Swedbanke yra
Atsakyti
Pastebejot, kad vakar ikrito pinigeliai?
Atsakyti
Sveikos,o šį mėnesį jau gavote kas nors?
Klausiu,nes aš senai nusiunčiau dokumentus,ir netiko antstolio pažyma,kitos nėra iš kur gauti,nes darbovietės kaip ir nėra.VIF geranoriškai apsiėmė sutvarkyti be pažymos,bet iki šiol nieko negavau,ar dar nemokėjo šį mėnesį ar vis tik nieko nesutvarkė. ax.gif
Atsakyti
jau as kaune gavau, bet tik siandien 4u.gif
Atsakyti
Pas mane nėra,vadinasi ir vėl negausiu,nei alimentų,nei iš vif doh.gif Nei liepą,nei rugpjūtį,nei rugsėjį,dar klausimas ar ir kitą mėnesį gausiu,pažadėjo sutvarkyti,susisiekė vif su antstole ir špygą,nėra darbovietės,nėra pažymos biggrin.gif
Atsakyti