Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(loti @ 2008 04 15, 10:01)
labas rytelis,
na pamoku dar keleta emiausi blink.gif  ir dar su mama vazinejausi aiksteleje...
o islaikiau tai is antro karto... doh.gif
ar jau apturejai pamokeliu su Gintaru?

Sveika,

ne, pamokos pas ji dar neturejau. Pavyko su juo susitarti tik balandzio 29 d. Vakar maciau mieste savo masiniuka, su kuriuo vazinesiu, ir matyt ta instruktoriu Gintara sedinti keleivio vietoje. Toks visai drutas vyras pasirode doh.gif ir dar labai mosikavo rankomis, nes mergaite isvaziuodama is ziedo ugeso blush2.gif
O siaip, tai kol kas i teorija vaikstau, bet jau laukiu ir vaziavimu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif . Tik baisu to pirmojo karto laukti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(loti @ 2008 04 15, 10:01)
labas rytelis,
na pamoku dar keleta emiausi blink.gif  ir dar su mama vazinejausi aiksteleje...
o islaikiau tai is antro karto... doh.gif
ar jau apturejai pamokeliu su Gintaru?

O papildomas pamokas irgi pas ji emei? 4u.gif Nes as kazkaip noreciau su keliais instruktoriais pavazineti. O kaip tau su juo sekesi aiksteleje? Ar suprantamai viska paaiskina? Nes man ten bus tamsus miskas, jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 15, 11:42)
Sveika,

ne, pamokos pas ji dar neturejau. Pavyko su juo susitarti tik balandzio 29 d. Vakar maciau mieste savo masiniuka, su kuriuo vazinesiu, ir matyt ta instruktoriu Gintara sedinti keleivio vietoje. Toks visai drutas vyras pasirode  doh.gif  ir dar labai mosikavo rankomis, nes mergaite isvaziuodama is ziedo ugeso  blush2.gif 
O siaip, tai kol kas i teorija vaikstau, bet jau laukiu ir vaziavimu  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif . Tik baisu to pirmojo karto laukti  ax.gif
Papildyta:
O papildomas pamokas irgi pas ji emei?  4u.gif  Nes as kazkaip noreciau su keliais instruktoriais pavazineti. O kaip tau su juo sekesi aiksteleje? Ar suprantamai viska paaiskina? Nes man ten bus tamsus miskas, jauciu  doh.gif

laba 4u.gif
papildomas irgi pas ji, bet patariu pas kita papildomas imtis.
siaip tai jis ant manes nei reke nei ka...gal kaip sakoma auros sutapo tongue.gif
o tu pirmos pamokos nebijok, jis aprodys masiniuka, paaiskins kas ir kaip ir tik po to pradesi biski vaziuoti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loti @ 2008 04 16, 09:10)
laba 4u.gif
papildomas irgi pas ji, bet patariu pas kita papildomas imtis.
siaip tai jis ant manes nei reke nei ka...gal kaip sakoma auros sutapo tongue.gif
o tu pirmos pamokos nebijok, jis aprodys masiniuka, paaiskins kas ir kaip ir tik po to pradesi biski vaziuoti.... mirksiukas.gif

Tikiuosi ir mano auros sutaps biggrin.gif . Manau, kad bus viskas tavrkoje. Labai jau laukiu as to vaziavimo rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
O dabar dar kol kas teorija zubrinu g.gif
Atsakyti
Buciau dekinga jei kas nors imestu Serapino nr. i AZ sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 04 17, 20:20)
Buciau dekinga jei kas nors imestu Serapino nr. i AZ  sokiai.gif

4u.gif labai prasau..
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 17, 14:37)
Tikiuosi ir mano auros sutaps  biggrin.gif . Manau, kad bus viskas tavrkoje. Labai jau laukiu as to vaziavimo  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
O dabar dar kol kas teorija zubrinu  g.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 15, 11:42)
Sveika,

ne, pamokos pas ji dar neturejau. Pavyko su juo susitarti tik balandzio 29 d.

Tik dabar pastebėjau pokalbį apie Gintarą.. turėjau aš jau su juo pamokėlę, ir sakyčiau paliko tikrai labai gera įspūdį.. galbūt velgi auros sutapo,tad patariu tikrai nebijot.. be to balandžio 29 ir aš turėsiu su juo pamoką, tad pasistengsiu nesugadint jam nuotaikos iš pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loti @ 2008 04 23, 22:20)

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 04 23, 23:32)
Tik dabar pastebėjau pokalbį apie Gintarą.. turėjau aš jau su juo pamokėlę, ir sakyčiau paliko tikrai labai gera įspūdį.. galbūt velgi auros sutapo,tad patariu tikrai nebijot.. be to balandžio 29 ir aš turėsiu su juo pamoką, tad pasistengsiu nesugadint jam nuotaikos iš pat ryto  biggrin.gif

Tai gerai, kad patiko. Gal jis visai geras zmogus, o as ji is nuogirdu jau nurasineju blush2.gif ax.gif. 29 d as su juo po pietu vazinesiu.
Tiesa, o kaip tau sekesi pirma karta su juo vazineti? Ar is karto i miesta isvare, ar kur uzmiesti pradziai buvot, o gal is karto i aikstele? Kazkodel as tos aiksteles baisiai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 25, 10:02)
Tai gerai, kad patiko. Gal jis visai geras zmogus, o as ji is nuogirdu jau nurasineju  blush2.gif  ax.gif. 29 d as su juo po pietu vazinesiu.
Tiesa, o kaip tau sekesi pirma karta su juo vazineti? Ar is karto i miesta isvare, ar kur uzmiesti pradziai buvot, o gal is karto i aikstele? Kazkodel as tos aiksteles baisiai bijau  doh.gif

Mane tai pirma kart nuvežė už Electromarko prie parodų rūmų. Iš pradžių supažindino su mašinyte kur kas (nes prieš tai rankose neturėjau tokio gėrio biggrin.gif ) , vėliau pamokė perjunginėt bėgius ir vairą sukiot nekryžiuojant rankų, galiausiai liepė kažkiek pavažiuot gatvele - tiek įspūdžių iš pirmosios pamokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 04 25, 12:08)
Mane tai pirma kart nuvežė už Electromarko prie parodų rūmų. Iš pradžių supažindino su mašinyte kur kas (nes prieš tai rankose neturėjau tokio gėrio biggrin.gif  ) , vėliau pamokė perjunginėt bėgius ir vairą sukiot nekryžiuojant rankų, galiausiai liepė kažkiek pavažiuot gatvele - tiek įspūdžių iš pirmosios pamokos  ax.gif

Tai jau tokius dalykus as moku, esu vaziavusi visokiais zvyrkeliais biggrin.gif . Pradziai turbut noreciau, kad pamokytu kaip graziai is vietos pavaziuoti i prieki ir atgal g.gif Nes kartais ne kaip gaunasi.
Galvoju, kad neveltui jis manes klause, ar esu kada prie vairo sedejusi smile.gif. Nujauciu, kad begiu perjungineti tikrai jau nemokys. Nors bus matyt. Labai laukiu pirmos pamokos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 04 25, 12:08)
Mane tai pirma kart nuvežė už Electromarko prie parodų rūmų. Iš pradžių supažindino su mašinyte kur kas (nes prieš tai rankose neturėjau tokio gėrio biggrin.gif  ) , vėliau pamokė perjunginėt bėgius ir vairą sukiot nekryžiuojant rankų, galiausiai liepė kažkiek pavažiuot gatvele - tiek įspūdžių iš pirmosios pamokos  ax.gif

Toks ir mano buvo pirmasis kartas 4u.gif kadangi irgi vairuotojo vietoj pirma karta sedejau blush2.gif
o siaip jis klausia ar vazinejusi esi... jei gerai sekasi ir i miesta, manau gali isvezt mirksiukas.gif
Atsakyti