Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

as mokiausi pas Gintara...
na del skambinimo, tai galiu pasakyti, kad jam tik tam tikru metu galima skambinti, nes jis visa diena mokinius turi, tai jai kazkas skambina, o jis pavyzdziui su nelabai igudusiu mokiniu vaziuoja, tai nekas blink.gif na man taip buvo...xixi tongue.gif
na o del mokymo...visai nieko...kadangi tik ji teturejau, tai negaliu palyginti ax.gif
o siaip zmogus nepiktybiskas ir gan malonus
na sekmes 4u.gif
Atsakyti
Turiu dabar gera proga stebeti mieste kaip kokios mokyklos mokomukai vazineja,tai va,apie Dorkana nieko gero pasakyti negaliu.Gal ir geri tie instruktoriai,ramus nesibara,bet vazineja su mokiniais nuolat pazeisdami eismo taisykles(tikiuosi,ne visi) blink.gif Pvz.,vaziavimas per raudona,makalavimasis po gatve kur to daryti negalima-avarine situacija,kamscio aplenkimas pazeidziant bent du KET punktus ir avarines situacijos sudarymas...vnz.,vairavimo kulturos nebuvimas visiskas,o paskui stebimes,is kur tiek nekulturingu gatvese unsure.gif Tiesa,ne tik Dorkanas man uzkliuvo,ir daugiau yra,bet yra ir tokiu,kur tikrai vazineja pavyzdingai,nieko neprikisi.
Atsakyti
Gal galite kuri nors skubiai parašyti man serapino arba aloyzo numeriuką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loti @ 2008 04 13, 19:19)
as mokiausi pas Gintara...
na del skambinimo, tai galiu pasakyti, kad jam tik tam tikru metu galima skambinti, nes jis visa diena mokinius turi, tai jai kazkas skambina, o jis pavyzdziui su nelabai igudusiu mokiniu vaziuoja, tai nekas blink.gif na man taip buvo...xixi tongue.gif
na o del mokymo...visai nieko...kadangi tik ji teturejau, tai negaliu palyginti ax.gif
o siaip zmogus nepiktybiskas ir gan malonus
na sekmes  4u.gif

Sveika,

na, tikiuosi nebus taip baisu, kaip is pirmo zvilgsnio pasirode ax.gif O ar emei po visu privalomu pamoku dar papildomas? Ir kaip sekesi egzus issilaikyti Registroje, jeigu jau laikei? 4u.gif
Atsakyti
Nieko gero schmoll.gif mokiausi pas Vakariju, tai jis rekdavo, veziojau ji per pamokas jo reikalu tvarkyti ir t.t. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 14, 12:35)
Nieko gero schmoll.gif  mokiausi pas Vakariju, tai jis rekdavo, veziojau ji per pamokas jo reikalu tvarkyti ir t.t. schmoll.gif

O kokiame rajone jis dirba?
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 14, 13:25)
O kokiame rajone jis dirba?

ANTAKALNYJE
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 14, 14:18)
ANTAKALNYJE

Aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 04 13, 20:25)
Turiu dabar gera proga stebeti mieste kaip kokios mokyklos mokomukai vazineja,tai va,apie Dorkana nieko gero pasakyti negaliu.Gal ir geri tie instruktoriai,ramus nesibara,bet vazineja su mokiniais nuolat pazeisdami eismo taisykles(tikiuosi,ne visi) blink.gif Pvz.,vaziavimas per raudona,makalavimasis po gatve kur to daryti negalima-avarine situacija,kamscio aplenkimas pazeidziant bent du KET punktus ir avarines situacijos sudarymas...vnz.,vairavimo kulturos nebuvimas visiskas,o paskui stebimes,is kur tiek nekulturingu gatvese unsure.gif Tiesa,ne tik Dorkanas man uzkliuvo,ir daugiau yra,bet yra ir tokiu,kur tikrai vazineja pavyzdingai,nieko neprikisi.

doh.gif Na nežinau, ar dėl visko čia galima kaltinti instruktorius, nes aš kai mokiausi, irgi nervų prigadindavau instruktoriui. Kartą važiavome, o aš paspaudžiau stabdį (kažkaip to net nesuvokdama, nes tik antras važiavimas buvo), staigiai sustojome. Instruktorius man liepia paleisti stabdį, o aš nesuprantu, kokį stabdį, mat maniau, kad greičio pedalą laikau. lotuliukas.gif Gerai, kad niekas į užpakalį neįkalė. lotuliukas.gif Ir šiaip tikrai tvarkingai važinėdavome, jei kamštyje sėdėdavome, tai ir sėdėdavome, nieko neaplenkinėdavome taip, kaip negalima. Ir prieš raudoną visada ir instruktorius kartu su manimi spausdavo stabdį. Ir dabar važinėju be jokių problemų, tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 14, 12:35)
Nieko gero schmoll.gif  mokiausi pas Vakariju, tai jis rekdavo, veziojau ji per pamokas jo reikalu tvarkyti ir t.t. schmoll.gif

apie Vakari ir as girdejau ne kokiu atsiliepimu, girdedavau, kaip sekretore kalbedavo telefonu apie sios mokyklos reikalus, tai visada minedavo, kad mokiniai, labai nepatenkinti siuo instruktoriumi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2008 04 14, 16:25)
doh.gif Na nežinau, ar dėl visko čia galima kaltinti instruktorius, nes aš kai mokiausi, irgi nervų prigadindavau instruktoriui. Kartą važiavome, o aš paspaudžiau stabdį (kažkaip to net nesuvokdama, nes tik antras važiavimas buvo), staigiai sustojome. Instruktorius man liepia paleisti stabdį, o aš nesuprantu, kokį stabdį, mat maniau, kad greičio pedalą laikau.  lotuliukas.gif Gerai, kad niekas į užpakalį neįkalė. lotuliukas.gif Ir šiaip tikrai tvarkingai važinėdavome, jei kamštyje sėdėdavome, tai ir sėdėdavome, nieko neaplenkinėdavome taip, kaip negalima. Ir prieš raudoną visada ir instruktorius kartu su manimi spausdavo stabdį. Ir dabar važinėju be jokių problemų, tfu tfu tfu.

as irgi sutinku, kad greiciau cia yra mokiniu klaidos, o ne instruktoriu, as irgi kai mokiausi vairuoti visokiu nesamoniu pridarydavau, tik savo galveles deka huh.gif blush2.gif , o ne instruktoriaus liepiama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 14 balandžio 2008 - 15:36
Bet gi, merginos, juk to ir einame i mokyklas, kad mus vairuoti ismokytu blush2.gif , kad visokiose gatviu situacijose zinotume, kaip reikia elgtis, kaip masina suvaldyti. Tai visai nenuostabu, kad besimokant pridarai visokiu nesamoniu. Ziurek, profesionalai ir tai visko pridaro doh.gif . Tai ka jau apie mus, dar tik besimokancias, kalbeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 14, 10:30)
Sveika,

na, tikiuosi nebus taip baisu, kaip is pirmo zvilgsnio pasirode  ax.gif O ar emei po visu privalomu pamoku dar papildomas? Ir kaip sekesi egzus issilaikyti Registroje, jeigu jau laikei?  4u.gif

labas rytelis,
na pamoku dar keleta emiausi blink.gif ir dar su mama vazinejausi aiksteleje...
o islaikiau tai is antro karto... doh.gif
ar jau apturejai pamokeliu su Gintaru?
Atsakyti