Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

o as mokiausi karolininskese, pas Vytauta thumbup.gif labai geras instruktorius thumbup.gif ir islaikiau jo deka egzamina, visada paplepedavom, ir gerai mane ismoke aiksteleje, tik gaila, kad gyvenime su tais parkavimais viskas kiek kitaip, bent jau man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksule @ 2008 03 03, 17:37)
as labai noriu laikytis teises...ir nusižiūrėjau dorkana..Turiu be galo daug lausimų
....jei teoriją laikau eksternu tai tik tada kai ją išlaikau pradedu mokintis važinėti ar kaip blush2.gif
....gal žinote kuris geras instruktorius yra dorkane Konstitucijos pr. ir siaip - kuriems filialams priklauso cia įvardinti gerieji instruktoriai - Serapinas, Jurgis ir t.t.
Labai iš anksto dėkoju už atsakymą smile.gif

Aloyzas tikrai Antakalnyje, Serapinas, atrodo, irgi g.gif o šiaip girdėjau, kad paimti ir išleisti gali ten, kur tau patogu mirksiukas.gif man Antakalnis labai tikdavo, bet dažnai paklausdavo, kur man, tai manau būtų pristatęs ir kitur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 02 29, 10:09)
Lankiau kursus kitoj mokykloj, bet papildomas pamokas emiau pas Tada. Patys geriausi atsiliepimai. Per pora pamoku ismokau daugiau, nei per 10 privalomu su kitu instruktorium  smile.gif Tokiu pratimeliu duodavo, ir viska paaiskindavo, ir balso nekele smile.gif Zodziu, esu labai geros nuomones  4u.gif

na nežinau, po antros pamokos bėgau kuo toliau. Ir balsą kėlė ir vairą "iš rankų lupo". O dar mokė pavaras perjunginėt tai dar su savo ranka uždėjes ant mano nei iš šio nei iš to. ŠLYKŠTU. I jei pirmą sykį gyvenime buvau prie vairo tai ką, aš jau turėčiau pagal jį viską mokėti? o jei nemoku tai čia vaidinu?
Atsakyti
Dorkane mokausi pas instruktoiu Aleksandra.
Visoms rekomenduoju pas si instruktoriu, labai labai geras instruktorius, gei isaiskina, matosi, kad stengiasi ir darba dirba saziningai. Labai gerai ismoko parkuoti automobili, kas labai svarbu egzamino metu, tik jis taip gerai aiskina, nes teko vairuoti pas kitus instruktoius (2 instruktoius), visi mokina ziureti i kuoliukus, skaiciuoti juos, mintinai mokina prisiminti kas po ko seka, o Aleksandras mokina logiskai galvoti, jis isties mokina vairuoti, rekomenduoju visoms, eikit tik pas ji, prasykit pas administratore, kad priskitu jam, manau tai imnaoma. As mokausi Ateities gatveje, Fabijoniskese. Sekmes vairuojant!!!!!!!
Atsakyti
Vytautas ir Tadas irgi mokė parkuotis, nė vienas neliepė skaičiuoti kuoliukų ar kiek kartų vairą sukti reikia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 03 05, 18:34)
o šiaip girdėjau, kad paimti ir išleisti gali ten, kur tau patogu  mirksiukas.gif man Antakalnis labai tikdavo, bet dažnai paklausdavo, kur man, tai manau būtų pristatęs ir kitur  rolleyes.gif

Taip, bet tai būtų tavo vairavimo laiko sąskaita g.gif
Atsakyti
Gavau Gintaro nr.. tikiuos žmogus pasikeitė arba auros sutaps.. nes kažkaip baugoka pasiskaičius komentarų lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri gali parasyti Serapino ar Aloyzo nr. i AZ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jungiuosi ir as prie jusu. Pagaliau nusprendziau ir as issilaikyti teises, tik dabar kol kas didziausias galvos skausmas - kokia gi mokykla pasirinkti? doh.gif . Kol kas esu apsitojusi ties Dorkano mokykla, Savanoriu pr. Man kaip tik is darbo pakeliui butu bigsmile.gif Gal kas cia moketes arba vis dar tebesimokote?
Apie Dorkana kol kas visai neblogi atsiliepimai. O kaip butent Savanoriuose? Koks (kokie) teorijos mokytojas (-ai)? Kokie instruktoiai? Gal galite kuriuosnors iskarto rekomenduoti?

Buciau dekinga uz bet kokia informacija, nes gi pagaliau reikia apsispesti, kur uzsiregistruoti ir issilaikyti teises ax.gif

Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 20, 22:22)
Gal kuri gali parasyti Serapino ar Aloyzo nr. i AZ? 4u.gif

tik dabar pastebėjau žinutę, tai tikriausiai jau per vėlu 4u.gif jei vis dar reikia, duok žinot mirksiukas.gif turiu Aloyzo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 04 02, 20:39)
tik dabar pastebėjau žinutę, tai tikriausiai jau per vėlu  4u.gif jei vis dar reikia, duok žinot  mirksiukas.gif turiu Aloyzo  4u.gif

Aciu, bet jau nebereikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vairuotojos 4u.gif

Tai va, uzsirasiau i Dorkano mokykla Savanoriuose. Vakar jau gavau instruktoriaus Gintaro telefona. Gal kuri ka gali apie ji pasakyti??? smile.gif Siaip, kiek girdejau, tai visokiu apie ji yra atsiliepimu... ir geru, ir nelabai verysad.gif Bet tikiuosi, kad tai bus kitas zmogus.
Tiesa sakant, tai siandien jam paskambinus, suzaveta nelikau verysad.gif Mazdaug sako: "o ka, tau administratore nesake, kada man galima skambinti?" blink.gif blink.gif blink.gif As jam ir taip anksti neskambinau, sakau, gal dar miegos, tai palaukiau... Tai liepe paskambinti pries 14 val... Zodziu, pirmas ispudis toks nelabai schmoll.gif
Gal kuriai teko pas ji mokytis? Jis vazineja su POLO. Sakiau, jeigu jis man is pirmo karto nepatiks, tikrai keisiuosi, nes jau po siandienos pokalbio kazkaip drebeti pradejau g.gif verysad.gif

Ar kuri pas ji moketes? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 03 20, 22:01)
Gavau Gintaro nr.. tikiuos žmogus pasikeitė arba auros sutaps.. nes kažkaip baugoka pasiskaičius komentarų  lotuliukas.gif

Sveikas,

kaip tau sekasi su Gintaru vazineti? Koks jis zmogus? Nes ir as turiu jo numeriuka.. ax.gif
Papildyta:
Sorry, kazkaip netycia s raide pasispaude blush2.gif Turejo buti SVEIKA biggrin.gif
Atsakyti