Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(Aristokratė @ 2008 02 27, 10:46)
as pas ji lankiau, nepatiko  schmoll.gif , jei yra galimybe, tai pas koki serapina ar aloyza uzsirasyk  ax.gif

Apie Serapiną nieko nežinau, bet girdėjau, kad visai fainas, o va apie Aloyzą tai iš asmeninės patirties galiu pasakyt... LIUX thumbup.gif bile kokias baimes nuima, labai ramus, komuniakbilus ir t.t. tik pirmadienio rytais gal geriau nesirašyk lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif)+2008 02 27, 21:10-->
QUOTE(smile.gif) @ 2008 02 27, 21:10)
kazkaip jau labai rimtai uzsimaniau pakeist kol dar nepradejau. o kaip ten keicia?pakankamai lengvai ar ,,kovot'' labai reikia?

Tai aišku, kad turi lengvai pakeisti, juk tu pinigus moki - tu ir renkiesi prekę smile.gif nesuprantu tokių žmonių, kurie pravažinėja visas pamokas, o po to bėga kitur ieškoti geresnio intruktoriaus 4u.gif
Atsakyti
Lankiau kursus kitoj mokykloj, bet papildomas pamokas emiau pas Tada. Patys geriausi atsiliepimai. Per pora pamoku ismokau daugiau, nei per 10 privalomu su kitu instruktorium smile.gif Tokiu pratimeliu duodavo, ir viska paaiskindavo, ir balso nekele smile.gif Zodziu, esu labai geros nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 02 29, 09:09)
Lankiau kursus kitoj mokykloj, bet papildomas pamokas emiau pas Tada. Patys geriausi atsiliepimai. Per pora pamoku ismokau daugiau, nei per 10 privalomu su kitu instruktorium  smile.gif Tokiu pratimeliu duodavo, ir viska paaiskindavo, ir balso nekele smile.gif Zodziu, esu labai geros nuomones  4u.gif

nezinau, bet as pvz. sito negaliu pasakyti schmoll.gif . Gal auros nesutapo lotuliukas.gif .
Atsakyti
smile.gif)+2008 02 26, 23:08-->
QUOTE(smile.gif) @ 2008 02 26, 23:08)
sveiki,
as jau mokausi karoliniskiu filiale, ir man dave instruktoriaus tado numeri, kad tarciausi del pamoku. gal kas gatetumete apie ji pasakyti konkreciai, kas blogo, kas gero, nes is esamu pasisakymu net ir nezinau... 4u.gif

Aš pas Tadą mokiausi papildomai, tai visai gerai buvo. Labai gerai išmokė aikštelėje visus pratimus, per egzaminą be vargo viską padariau. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonne @ 2008 02 27, 22:38)
Apie Serapiną nieko nežinau, bet girdėjau, kad visai fainas, o va apie Aloyzą tai iš asmeninės patirties galiu pasakyt... LIUX  thumbup.gif bile kokias baimes nuima, labai ramus, komuniakbilus ir t.t. tik pirmadienio rytais gal geriau nesirašyk  lotuliukas.gif

Bet mokantis Karoliniškėse šitų dviejų instruktorių pasiūloje nėra. Siūlė tik Tadą, Vytautą ir dar vieną, kurio vardas užkrito.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 02 29, 23:12)
Aš pas Tadą mokiausi papildomai, tai visai gerai buvo. Labai gerai išmokė aikštelėje visus pratimus, per egzaminą be vargo viską padariau. thumbup.gif
Papildyta:

Bet mokantis Karoliniškėse šitų dviejų instruktorių pasiūloje nėra. Siūlė tik Tadą, Vytautą ir dar vieną, kurio vardas užkrito.

Mergaites, gal galima butu gauti to Tado telefono nr.?
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 01, 08:49)
Mergaites, gal galima butu gauti to Tado telefono nr.?
Buciau labai dekinga  smile.gif

Nusiunčiau.
Atsakyti
as labai noriu laikytis teises...ir nusižiūrėjau dorkana..Turiu be galo daug lausimų
....jei teoriją laikau eksternu tai tik tada kai ją išlaikau pradedu mokintis važinėti ar kaip blush2.gif
....gal žinote kuris geras instruktorius yra dorkane Konstitucijos pr. ir siaip - kuriems filialams priklauso cia įvardinti gerieji instruktoriai - Serapinas, Jurgis ir t.t.

Labai iš anksto dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
O kurie instruktoriai dirba ateities g. filiale? Ar galima gaut bet kurio tel nr. ir tartis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 01, 13:29)
Nusiunčiau.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry* @ 2008 03 03, 18:28)
O kurie instruktoriai dirba ateities g. filiale? Ar galima gaut bet kurio tel nr. ir tartis?  g.gif

Jei paprašysi konkretaus instruktoriaus - jį ir gausi, bet tokiu atveju gali tekti važinėti į kitą miesto galą, jei tavo pageidautas instruktorius "aptarnauja" ne tą filialą, kuriame tu mokaisi teorijos. Bent jau taip bvuo, kai aš mokiausi.

p.s. na, tada yra taip, kaip sako Aristokratė (žiūrėti žemiau) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 05 kovo 2008 - 12:37
QUOTE(aisvyde @ 2008 03 05, 12:30)
[size=1][/size]

Jei paprašysi konkretaus instruktoriaus - jį ir gausi, bet tokiu atveju gali tekti važinėti į kitą miesto galą, jei tavo pageidautas instruktorius "aptarnauja" ne tą filialą, kuriame tu mokaisi teorijos. Bent jau taip bvuo, kai aš mokiausi.

nebutinai, pvz. jei filialas antakalnyje, o tu mokeisi karoliniskese, tai atvaziuos i karoliniskes, bet isleis antakalnyje, siaip viska galima susitart biggrin.gif .
Atsakyti