Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(aldoncita @ 2008 01 11, 11:43)
Aš irgi nepritarciau tai nuomonei,jeigu tau nepasiseke,tai nereiskia,kad ir kitom taip pat.Man pvz.kaip tik sako ,kad per letai i kalna vaziuoju,greitejimo juosta irgi per letai.Kaip tik sako,kad spausk gaza ir viskas.

na, lengva nuteisti visą mokyklą pagal vieną instruktorių ax.gif Kiek istorijų iš draugių prisiklausiau, tai ėjau į pirmą važiavimą su baime kad nepasitaikytų prietranka koks su silpnais nervais, bet tfu tfu tfu viskas labai liux thumbup.gif
Draugė pvž keitė 3 instruktorius, kol nerado normalaus doh.gif
Atsakyti
Ir as tikriausiai rasysiuos i Dorkana.. Tik va gyvenu Pilaitej.. Mastau kur arciausia ir kad super puper instruktorius butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 05, 22:34)
Ir as tikriausiai rasysiuos i Dorkana.. Tik va gyvenu Pilaitej.. Mastau kur arciausia ir kad super puper instruktorius butu. g.gif

Gal Karoliniškėse?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 02 07, 17:36)
Gal Karoliniškėse?

Nu galvoju, lyg arciausiai butu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
As mokiausi karoliniskese pas Vyta. Na buvau tik pas viena, todel negaliu pasakyt kaip jis moko, bet viska issilaikiau is pirmo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 08 vasario 2008 - 21:14
Labas,

Dorkane mokiausi pas instruktoriu Aleksandra. Esu labai, labai patenkinta, isties labai malonus ir linksmas instruktorius. Labai gerai ismoke vairuoti, suprantamai ir protingai isdesto mintis, labai ramus....
teko vairuoti su kitais insruktoriais, bet jie daug, daug prastesni.
Tikrai rekomenduoju Aleksandra visom kurios nori ismokti ir nepatirti papildomo streso del nepagarbaus elgesio..tikrai labai malonus ir fainas instruktorius.
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 07, 23:45)
Nu galvoju, lyg arciausiai butu.. mirksiukas.gif

va užsirašiau į Karoliniškių.. tikiuos viskas bus ok.. taip nedrąsu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarcastic_mind @ 2008 02 20, 22:29)
va užsirašiau į Karoliniškių.. tikiuos viskas bus ok.. taip nedrąsu.. blush2.gif

Viskas bus OK. thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
as jau mokausi karoliniskiu filiale, ir man dave instruktoriaus tado numeri, kad tarciausi del pamoku. gal kas gatetumete apie ji pasakyti konkreciai, kas blogo, kas gero, nes is esamu pasisakymu net ir nezinau... 4u.gif
Atsakyti
smile.gif)+2008 02 26, 23:08-->
QUOTE(smile.gif) @ 2008 02 26, 23:08)
sveiki,
as jau mokausi karoliniskiu filiale, ir man dave instruktoriaus tado numeri, kad tarciausi del pamoku. gal kas gatetumete apie ji pasakyti konkreciai, kas blogo, kas gero, nes is esamu pasisakymu net ir nezinau... 4u.gif

as pas ji lankiau, nepatiko schmoll.gif , jei yra galimybe, tai pas koki serapina ar aloyza uzsirasyk ax.gif
Atsakyti
kazkaip jau labai rimtai uzsimaniau pakeist kol dar nepradejau. o kaip ten keicia?pakankamai lengvai ar ,,kovot'' labai reikia?
Atsakyti
smile.gif)+2008 02 27, 20:10-->
QUOTE(smile.gif) @ 2008 02 27, 20:10)
kazkaip jau labai rimtai uzsimaniau pakeist kol dar nepradejau. o kaip ten keicia?pakankamai lengvai ar ,,kovot'' labai reikia?

manau, kad lengvai biggrin.gif .
Atsakyti