Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

Sveikos,
Na aš irgi nusprendžiau išmokti vairuoti, ir mąstau apie Dorkaną Karoliniškėse, nes prie pat namų. Kuris iš jūsų rekomenduojamų instruktorių ten dirba?
Atsakyti
kilstelsiu temą aukštyn, nes radau tą kas man buvo aktualu. Šiandien užsirašiau pas Aloyzą, tikiuosi pateisins tas rekomendacijas biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi šiandien jau išlaikiau praktiką Regitroje, galiu pasakyti, kad pradėti mokytis su Vytautu yra labai gerai, nes jis suteikia nemažai pasitikėjimo savo jėgomis. Papildomų pamokų ėmiau iš Tado, o jis toks priekabesnis, tai "apdailinom visokius kampus". ax.gif Šiaip labai geri instruktoriai. mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik grizau is vazinejimo su dorkano instruktorium...sergejus, vazineja su ford mondeo smile.gif labai fainas, viska paaiskino ir po keleta kartu, nepyko ir nesibare ax.gif nors keleta kartu truputi vos neprisidirbau blush2.gif
Atsakyti
aš laukiu nesulaukiu vairavimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 11 23, 16:05)
kilstelsiu temą aukštyn, nes radau tą kas man buvo aktualu. Šiandien užsirašiau pas Aloyzą, tikiuosi pateisins tas rekomendacijas  biggrin.gif

Ar jau islaikei? Ir kurioj vietoj Aloyzas dirba?
Kas is geresniu instruktoriu dirba Savanoriuose?
Atsakyti
kiek pastebėjau dorkane labai skirtingi instruktoriai. net į pastabas ant lapelio kur po kursų duoda, tai įrašiau. vieni super, o kiti net vidurkio nesiekia...

aš mokiaus pas Serapiną. tikrai - nei žodžio papriekaištaut negaliu. Liepia važiuoti visada maksimaliai greitai, kiek tik ženklai leidžia. Jei 70, tai ir važiuok 70 doh.gif iš pradžių pilnos kelnės buvo, bet užtat kokį po to ėmiau kaifą jaust važiuot...
tikrai taktiškas žmogus. visada išaiškina nors ir 1001 k ką darai ne taip, paaiškina kaip reikia. jaučia silpnas vietas ir jas šlifuoja iki tobulybės. užkrauna nemažą atsakomybę "apsimesdamas", kad visai į kelią nežiūri ar ima telefonu pliurpti, užtat kaip susikaupi ir imi viską pati stebėt. tai yra didelis pliusas, kai jau reiks viena važinėt, ten jau niekas nepaspaus pedalo už tave. kai parkuojuos aikštelėje, dažnai palieka vieną mašinoje. tada irgi visa susikaupiu ir prisiparkuoju savarankiškai. Žodžiu, žmogus moka paruošti vairuotojus 4u.gif niekada nenusuka nei vienos minutės nuo paskirto laiko. Visada punktualia laukia.
Kai reikia ir moralą atskaito, bet šiaip visada stebėtinai ramus ir išlaikytas.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 28, 10:52)
aš mokiaus pas Serapiną. tikrai - nei žodžio papriekaištaut negaliu. Liepia važiuoti visada maksimaliai greitai, kiek tik ženklai leidžia. Jei 70, tai ir važiuok 70  doh.gif iš pradžių pilnos kelnės buvo, bet užtat kokį po to ėmiau kaifą jaust važiuot...
tikrai taktiškas žmogus. visada išaiškina nors ir 1001 k ką darai ne taip, paaiškina kaip reikia. jaučia silpnas vietas ir jas šlifuoja iki tobulybės. užkrauna nemažą atsakomybę "apsimesdamas", kad visai į kelią nežiūri ar ima telefonu pliurpti, užtat kaip susikaupi ir imi viską pati stebėt. tai yra didelis pliusas, kai jau reiks viena važinėt, ten jau niekas nepaspaus pedalo už tave. kai parkuojuos aikštelėje, dažnai palieka vieną mašinoje. tada irgi visa susikaupiu ir prisiparkuoju savarankiškai. Žodžiu, žmogus moka paruošti vairuotojus  4u.gif niekada nenusuka nei vienos minutės nuo paskirto laiko. Visada punktualia laukia.
Kai reikia ir moralą atskaito, bet šiaip visada stebėtinai ramus ir išlaikytas.

drinks_cheers.gif

viska teisingai parasei, emiau papildomas pamokas pas Serapina, neprisimenu kiek atrodo apie 5, tikrai gerai ismoke thumbup.gif , geriau negu Tadas rolleyes.gif .
man irgi budavo pilnos kelnes, kai liepdavo spaust gaza, nors ir Tadas liepdavo, aikstelei irgi palikdavo viena ir kaip apsimesdavo, tai irgi silpna darydavosi lotuliukas.gif .
Dar siule motociklu kursus imtis lotuliukas.gif . Buciau paemus, bet galvojau, uz teks man tu kanciu su regitra doh.gif
Atsakyti
10 pamokų turėjau pas Gintarą, tai nieko gero neišmokau, bijojau greičio > 40, išvis visko bijojau, nes pastoviau ant manęs staugė unsure.gif Pastoviai pradėdavom 10 minučių vėliau, nes rūkydavo, rūkydavo ir pamokos metu - gerai, kad ne mašinoj, sustodavom, aš laukdavau, o jis rūkydavo... Pabaigoj paleisdavo 20-30 minučių anksčiau. Išvis vairavimas su juo buvo kančia doh.gif

Papildomų pamokų ėjau pas Serapiną, tai gaila, kad anksčiau nesugalvojau keisti instruktoriaus... Kartais išbardavo, kai nesąmonę kokią padarydavau, bet visada laiku ir adekvačiai, o šiaip kantrus, buvo, kad prie Regitros kokius 5 ratus apsukdavom - užtai dabar pažįstu greitėjimo-lėtėjimo juostas ir kelio ženklus rolleyes.gif Kas nelabai gerai, tai aikštelėje mažai išeidavo laiko pabūti, kokios 20 min., nes kol nuvažiuodavom per visą miestą, praktiškai nelabai daug prasizulinau ten (užtai dabar klaidas ir darau...).
Atsakyti
Sveikos. As ka tik prisijungiau, tai atsiprasau, jei kas nesigaus blush2.gif tai va, vakar turejau paskutini vaziavima pas Aloyza is Antakalnio Dorkano... good.gif tikrai super instruktorius first.gif first.gif first.gif vairavimo pamokas prisiminsiu kaip didzialiausia malonuma vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 12 27, 16:37)
Ar jau islaikei? Ir kurioj vietoj Aloyzas dirba?

šiaidien buvo 3 pamoka, dirba jis Antakalnyje

QUOTE(Sonne @ 2008 01 09, 16:27)
Sveikos. As ka tik prisijungiau, tai atsiprasau, jei kas nesigaus  blush2.gif tai va, vakar turejau paskutini vaziavima pas Aloyza is Antakalnio Dorkano...  good.gif tikrai super instruktorius  first.gif  first.gif  first.gif  vairavimo pamokas prisiminsiu kaip didzialiausia malonuma  vacation1.gif

drinks_cheers.gif mano kolegė drinks_cheers.gif Jo, Aloyzas tikrai superinis dėstytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš irgi prisijungiu prie jūsų temos.Galiu pagirti instruktorių Aleksandrą iš Jeruzalės "DORKANO".Nė karto nepasakė,kad beviltiška,viska normaliai išaiškina,nė karto nešaukė,nors jau man atrodė,kad mašina sulaužysiu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amry @ 2007 05 18, 15:32)
As tai galiu pasakyt tik tiek, kai tik stabdis, taip "Dorkanas"...
Ko jie ten moko, jei i kalna ziema ant 30 kyla? Taip ir susutot ir nebepakilt gali...
Reik pratint greiciau vazinet, ba "regitroj" yra toks dalykas, kaip kad jei vaziuoji 15 km.h leciau, nei galima, musa klaidas. taip kad nepagirciau Dorkano del sito dalykelio...

Aš irgi nepritarciau tai nuomonei,jeigu tau nepasiseke,tai nereiskia,kad ir kitom taip pat.Man pvz.kaip tik sako ,kad per letai i kalna vaziuoju,greitejimo juosta irgi per letai.Kaip tik sako,kad spausk gaza ir viskas.
Atsakyti