Sveikos,
mokiausi Antakalnio filiale pas instruktorių Valerijų. Visai nieko jisai... niekada nėra balso kėlęs ir vairo iš rankų negriebdavo, gal tik kartais galėjo geriau aiškinti ir labiau užakcentuoti ,kai kuriuos dalykus aikštelėje. Nes man reikia daug kartų pakartoti, kad gerai įsiminčiau viską
Po to teko pereiti pas Gintarą, nes Valerijus nebegalėjo mokyti.
Tai tas Gintaras sakė anksčiau dirbo Karoliniškių filiale tik po to perėjo į Antakalnį.
Šis instruktorius man nelabai patiko. Aikštelėje aiškino neblogai gana, pasakė kelis triukus, kurių pagalba geriau sakėsi parkuotis. Bet jo tikslas buvo, kad mokinys išlaikytų Regitroje egzą, o ne, kad geriau išmoktų važiuoti šiaip. Nes man sakė jeigu neišlaiko iš pirmo karto - tai jam nuo algos 500lt nuskaičiuoja. Nežinau kiek tame tiesos
Jis irgi liepdavo skaičiuoti kuoliukus ir panašiai
Ir dar nepatiko, kad aiškino, jog anas instruktorius mane blogai išmokino su sankaba dirbti. Tai kokias 2 pamokas mane iš naujo bandė permokinti....Nors man senasis instruktorius sakė, kad man gerai su sankaba sekasi.
Taip pat Gintaras yra kelis kartus gana stipriai užrėkęs ant manęs. Man atrodo jis labai nuotaikos žmogus. Na ir aišku sustojimų parūkyti taip pat būdavo