Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(Rainy day @ 2010 08 18, 23:06)
4u.gif dėkui už atsakymą, vadinasi du Gintarai yra  blink.gif gal kas nors su antakalnio Gintaru mokinosi vairuoti pastaruoju metu?  blush2.gif  kaip sekasi / sekėsi?  smile.gif

Na šio instruktoriaus nerekomenduoju schmoll.gif . Jis labai prastai paaiškina, nors labai ramus g.gif
Mokėsi mano draugė, po dešimt pamokų ėjo pas kitą instruktorių, nes niekaip nesuprato kaip reikia važiuoti lotuliukas.gif
Aš mokiausi pas Vakarijų Putną (Antakalnyje). Nors manau, kad pas jį gali ir iš kitų filialų ateiti. Kiek pamenu jis visada turi labai daug mokinių.
Labai geras instruktorius mirksiukas.gif Prieš dvi savaites išlaikiau egzaminą ir jau viena važinėju po Vilnių. Labai gerai paaiškina ir egzaminą pavyko išlaikyti puikiai : mirksiukas.gif , net pati negaliu pagalvoti, kad taip buvo lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 08 19, 16:10)
Na šio instruktoriaus nerekomenduoju schmoll.gif . Jis labai prastai paaiškina, nors labai ramus g.gif
Mokėsi mano draugė, po dešimt pamokų ėjo pas kitą instruktorių, nes niekaip nesuprato kaip reikia važiuoti lotuliukas.gif
Aš mokiausi pas Vakarijų Putną (Antakalnyje). Nors manau, kad pas jį gali ir iš kitų filialų ateiti. Kiek pamenu jis visada turi labai daug mokinių.
Labai geras instruktorius mirksiukas.gif Prieš dvi savaites išlaikiau egzaminą ir jau viena važinėju po Vilnių. Labai gerai paaiškina ir egzaminą pavyko išlaikyti puikiai : mirksiukas.gif , net pati negaliu pagalvoti, kad taip buvo lengva lotuliukas.gif

O tu dieve biggrin.gif geriau būčiau neskaičiusi šito prieš pirmąją pamoką mega_shok.gif scare.gif
dabar bandau nuraminti save, kad čia ir nuo mokinio priklauso, gal kiekvienam individualiai atrodo... bet neberami esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 08 20, 10:01)
O tu dieve  biggrin.gif geriau būčiau neskaičiusi šito prieš pirmąją pamoką  mega_shok.gif  scare.gif
dabar bandau nuraminti save, kad čia ir nuo mokinio priklauso, gal kiekvienam individualiai atrodo... bet neberami esu  unsure.gif

Neimk i galva,nes tai tikrai ir nuo mokinio priklauso,buna toks dalykas kaip individualus neatitikimas,taigi jei kazkam ir netiko-tau gali visai ir tikti smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip, belieka save paguosti, nugalėti baimę ir pradėti mokytis praktinio vairavimo smile.gif Truputį graužiu save dabar, kad nepasirinkau instruktoriaus, tačiau tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 08 20, 12:56)
Tikrai taip, belieka save paguosti, nugalėti baimę ir pradėti mokytis praktinio vairavimo  smile.gif Truputį graužiu save dabar, kad nepasirinkau instruktoriaus, tačiau tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif

Neimk i galva gal jusu biosroves sutaps ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Dar gali parašyt VESTA6,jinai neseniai mokinosi pas gintara ,tai ji tau tiksliau apibudins g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 08 20, 13:06)
Neimk i galva gal jusu biosroves sutaps ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Dar gali parašyt VESTA6,jinai neseniai mokinosi pas gintara ,tai ji tau tiksliau apibudins g.gif

Pritariu smile.gif . Mokymasis vairuoti labai priklauso nuo pačio mokinio. Kai aš įjasu pas savo instruktorių sakė labai grieštas ir pan g.gif . O man visai taip neatrodė lotuliukas.gif Jei instruktorius nepatinka, nbet kada nuėjus į mokyklą galima jį pasikeisti.
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, merginos. Kinkos dreba man biggrin.gif Jau ir nebe niolika seniai, bet už vairo nesėdėjusi, net gėda, kokia višta jaučiuosi šioje srityje lotuliukas.gif doh.gif O kai ne už kalnų pirmasis atsisėdimas už vairo, tai net nemiga pradėjo kankinti verysad.gif Taip norėčiau kada nors gyvenime nepriklausyti tai kategorijai "boba už vairo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 08 20, 16:24)
Ačiū už palaikymą, merginos. Kinkos dreba man  biggrin.gif Jau ir nebe niolika seniai, bet už vairo nesėdėjusi, net gėda, kokia višta jaučiuosi šioje srityje  lotuliukas.gif  doh.gif O kai ne už kalnų pirmasis atsisėdimas už vairo, tai net nemiga pradėjo kankinti  verysad.gif Taip norėčiau kada nors gyvenime nepriklausyti tai kategorijai "boba už vairo"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niekada ne vėlu mokytis mirksiukas.gif Aš pirmą kartą atsėdau prie vairo šių metų balandžio viduryje. doh.gif Su instruktoriumi pradėjau važiuoti gegužės pabaigoje ir liepos pradžioje išsilaikiau egzaminą mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Tad ta taisyklė, kad į mokyklą registruotis reikia jau mokant važiuoti negalioja schmoll.gif Svarbu būti drąsiai ir vairuojant negalvoti kokia aš nemokša ar kvaila mirksiukas.gif
Kaip minėjau dabar be jokios baimės aš jau važinėju po Vilnių tongue.gif
Sėkimės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal ka galite pasakyti apie Jokuba, "Dorkane". Man labai neramu, nes visai nevazinejusi turejau viena pamoka o paskui instruktorius is darbo isejo, dabar gavau Jokuba. gal kas mokesi pas ji.... verysad.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(saide @ 2010 08 31, 09:45)
Sveikos mamytes, gal ka galite pasakyti apie Jokuba, "Dorkane". Man labai neramu, nes visai nevazinejusi turejau viena pamoka o paskui instruktorius is darbo isejo, dabar gavau Jokuba. gal kas mokesi pas ji.... verysad.gif

Labas. Apie šį instruktorių nelabai ką girdėjau gero. Aš neperseniai baigiau šią mokyklą. Lankiau pas Vakarijų Putną. Super instruktorius mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Rekomenduočiau šį. Labai gerai paruošia.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2010 08 31, 10:56)
mirksiukas.gif
Labas. Apie šį instruktorių nelabai ką girdėjau gero. Aš neperseniai baigiau šią mokyklą. Lankiau pas Vakarijų Putną. Super instruktorius  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Rekomenduočiau šį. Labai gerai paruošia.
4u.gif  4u.gif

O ką negero girdėjote apie Jokūbą? Nes ir aš galiu parašyti, kad apie IvetąJ nelabai ką gero girdėjau. Ne, apie Jokūbą nieko negaliu pasakyti, nes nei aš, nei draugai pas jį nesimokėme, bet jei jau rašote, kad blogas instruktorius, tai reikėtų parašyti, kodėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 09 01, 18:50)
O ką negero girdėjote apie Jokūbą? Nes ir aš galiu parašyti, kad apie IvetąJ nelabai ką gero girdėjau. Ne, apie Jokūbą nieko negaliu pasakyti, nes nei aš, nei draugai pas jį nesimokėme, bet jei jau rašote, kad blogas instruktorius, tai reikėtų parašyti, kodėl doh.gif

g.gif buvo ne vienas nusiskundimas iš besimokančių. Žinoma, vieniems geri instruktoriai kitiems blogi. g.gif Viskas priklauso nuo besimokančio norų mirksiukas.gif
Kai ėjau laikyti į regitrą vairavimo egzaminą man buvo pripasakoję visokių dalykų: kad teks eiti ne vieną kartą , kad užskaido klaidas kurių tu nepadarei ir t.t. Beje viena moteriškė buvo atėjusi dešimtą kartą doh.gif ir taip širdo ant egzaminuotojų ir ant viso pasaulio, kad tikrai nesinorėjo klausyti schmoll.gif , o vat ėmiau išlaikiau egzaminą vairavimo iš kart mirksiukas.gif Jokio streso, baimės.
Galiu pasakyti kiekvienam viskas individualiai mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti